توسعهی پایدار در بخش میراث فرهنگی با راهحلهای تخصصی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر ایمانی خوشخو رییس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در مراسم امضای این تفاهمنامه که ۲۲ دی در سالن اجتماعات پارک علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد به ارایه گزارشی از فعالیتهای این پارک پرداخت و گفت: بر آن هستیم تا این باور که حوزه فرهنگ درآمدزا نیست را از کشور دور کنیم. همیشه این اعتقاد حاکم بوده که حوزه فرهنگ بیش تر از آن که درآمد کسب کند هزینه جذب میکند. بنابراین فرهنگ به عنوان بخش مولد در اقتصاد کشور جایگاهی نداشته است.
وی افزود: با تاسیس پارک علوم و فناوری در دانشگاه علم و فرهنگ سعی شد ایدهای که داشتیم را ثابت کنیم. در حال حاضر نیز در پنج شاخه رسانه تصویری، اسباب بازی، انیمشین، گردشگری و ... کار را آغاز کرده ایم که باید توسعه دهیم.
در ادامه دکتر سید سعید هاشمی رییس دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به این که این دانشگاه بزرگ ترین و برترین دانشگاه غیردولتی در مجموعه وزارت علوم است، گفت: این دانشگاه دو وجه تمایز با سایر داشنگاه دارد. اول این که وابسته به یک نهاد علمی و انقلابی است به نام جهاددانشگاهی و ئدو این که از ظرفیت های پژوهشی این نهاد به خوبی استفاده می کند.
وی افزود: نگاه ما این که بتوانیم مجموعه پژوهش جهاددانشگاهی را با مجموعه آموزش دانشگاه به شکل حلقه های پیوسته گسترش دهیم.
دکتر هاشمی تصریح کرد: چشم انداز این دانشگاه این است بتواند به عنوان دانشگاه کارآفرین برتر کشور باشد که در این راستا بسترهای مناسبی را فراهم کرده که راهاندازی پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در راستا با این هدف بوده است.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: این دانشگاه دارای پنج دانشکده است و مجموعا ۸۵۰۰ دانشجو دارد که بیشتر آن ها در مقاطع تکمیلی تحصیل میکنند. اولین دانشکده علوم گردشگری کشور نیز در این دانشگاه احداث شده است.
دکتر هاشمی با اشاره به همکاریهای بینالمللی این دانشگاه، اظهار کرد: مشارکتهایی با اتریش، مالزی و ترکیه آغاز شده که در بین آنها اتریش حمایتهای خوبی داشته و همکار علمی خوبی برای دانشگاه علم و فرهنگی محسوب میشود.
نظر شما :