استاندار خوزستان در گردهمایی معاونان پژوهشی جهاددانشگاهی مطرح کرد:

حمایت خوزستان از پروژه‌های دانشگاهی صنعت نفت و گاز/ خدمات ارزشمند جهاددانشگاهی به استان

۱۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۴۹۷۳ تاپ خبر
دکتر شریعتی گفت: جهاددانشگاهی در کشور و استان خوزستان، توانسته‌اند گام‌های موثری خارج از ساختار بروکراتیک اداری بردارند. در هر زمینه‌ای که نقص و کمبود وجود داشته، مجموعه‌ی این نهاد وظیفه‌ی خود را به خوبی انجام داده است.
حمایت خوزستان از پروژه‌های دانشگاهی صنعت نفت و گاز/ خدمات ارزشمند جهاددانشگاهی به استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر غلام‌رضا شریعتی در آیین افتتاحیه پنجاهمین گردهمایی معاونان پژوهشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی سراسر کشور که امروز (۱۸ دی‌ماه) به میزبانی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: هدف از تشکیل جهاددانشگاهی، تلاش و عمل در زمینه‌های علمی، تخصصی و فناوری است که خوشبختانه این نهاد در کشور و استان خوزستان توانسته‌اند گام‌های موثری در این زمینه خارج از ساختار بروکراتیک اداری بردارند. در هر زمینه‌ای که نقص و کمبود وجود داشته، مجموعه‌ی جهاددانشگاهی وظیفه‌ی خود را به خوبی انجام داده و گام‌های موثری برداشته است.

وی افزود: پیش از تشکیل مرکز درمان ناباروری، کمبود این مرکز در شهر اهواز احساس می‌شد؛ راه‌اندازی این مرکز توسط جهاددانشگاهی خوزستان، باعث حل مشکلات موجود در این زمینه شد. هم‌چنین برخی اساتید به ادامه‌ی تحصیل در این زمینه درمانی تشویق شدند و در هزینه‌های درمانی که زوج‌ها برای درمان خارج از استان، متحمل می‌شدند نیز صرفه‌جویی شد. این کار، یکی از کارهای ارزشمند مجموعه‌ی جهاددانشگاهی خوزستان است.
استاندار خوزستان بیان کرد: بعضا نیاز صنعت کشور به برخی از محصولات ممکن است محدود باشد؛ تولید یک محصول نیازمند بازار برای ارایه‌ی آن است و اگر بازار وجود نداشته باشد، صنعتگران در تولید محصول با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند؛ بنابراین باید بازار منطقه‌ای وجود داشته باشد، اما صنعت نفت این‌گونه نیست، زیرا کشور ما دارای بیشترین ذخایر نفت و گاز قابل برداشت است. باید کوتاهی‌ها و نقص‌های موجود در حوزه‌ی نفت و گاز در مجموعه‌ها و سازمان‌هایی که با هدف رفع نیاز صنعت به وجود آمده‌اند، جبران شود.
وی ادامه داد: برای نهادها و سازمان‌هایی مانند جهاددانشگاهی که با صرف هزینه‌های زیاد و تلاش وسیع دست به تولید می زنند، قابل توجیه نیست که سیستم اداری محافظه‌کار ما باعث طول کشیدن ۱۲ ساله‌ی تولید یک محصول شود.
دکتر شریعتی افزود: تولید ورق‌های فولادی برای گاز ترش نیازمند ورق‌های خاص API است. شرکت فولاد اکسین اهواز با هدف تولید این ورق‌ها به وجود آمده بود؛ تا یک سال و نیم گذشته بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد تولید این شرکت، ورق‌های عادی بود، اما امروزه بیش از ۸۰ درصد تولیدات این شرکت را ورق‌های API تشکیل می‌دهد و نیاز کشور به این ورق‌ها در صنعت نفت و گاز را تامین می‌کند. در حالی که پیش از این با مشکل مواجه بودیم و خیلی‌ها گمان می‌کردند اگر تحریم شویم، نمی‌توانیم این نوع ورق را تولید کنیم، اما اکنون شمش این نوع ورق از فولاد مبارکه تامین می‌شود، ورق API در فولاد اکسین تولید می‌شود و شرکت لوله‌سازی اهواز، ورق‌ها را تبدیل به لوله می‌کند.
استاندار خوزستان تاکید کرد: اگر به داشته‌ها و توان داخلی تکیه کنیم می‌توانیم به استقلال اقتصادی برسیم، همان‌گونه که به استقلال سیاسی رسیدیم؛ بنابراین باید در این زمینه گام برداریم و تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه صنعت نفت و گاز پروژه‌های بسیار خوبی با دانشگاه‌های کشور و دانشگاه شهید چمران اهواز انجام داده است، گفت: این همکاری، منجر به تولید محصولاتی شده و وابستگی ما را به واردات کاهش داده است که کار بسیار ارزشمندی است. ما از این همکاری‌ها حمایت می‌کنیم. از مجموعه جهاددانشگاهی نیز می‌خواهیم که حمایت کند و برای آبادانی کشور همت کنیم.
دکتر شریعتی در پایان با تقدیر از فعالیت‌های شایسته‌ی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان به‌ویژه در مسایل بحرانی استان مانند سیل، گفت: یاد شهید بزرگ، سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی می‌داریم؛ او تلاش‌های بی‌وقفه‌ای در سیل اخیر خوزستان داشت و ان شاا... شهادتش باعث ایجاد اتحاد ملی در کشور باشد.


نظر شما :