۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۱۵۱
رییس دانشگاه لرستان: جهاددانشگاهی پایلوت کارهای تحقیقاتی منجر به اشتغال است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان لرستان، دکتر خسرو عزیزی، با بیان این که جهاددانشگاهی محصول انقلاب و زاییده تفکرات اسلامی انقلابی بوده که در کنار نهادهای مرسوم مثل وزارت علوم و فرهنگ و آموزش عالی وقت، ایجاد شد، اظهار کرد: ماهیت جهاد دانشگاهی این است که کارهای علمی و تحقیقاتی به صورت جهادی انجام میدهد.
وی گفت: در این 40 سالی که از عمر انقلاب میگذرد جهاد دانشگاهی بازوی توانمندی بوده و در کنار وزارت علوم در راستای کارهای علمی و تحقیقاتی به معنای واقعی و به صورت جهادی اقدامات موثری انجام داده است.
رییس دانشگاه لرستان: بیان کرد: قدرت علمی در خیلی مواقع از قدرت نظامی برتر است و شانس به نتیجه رسیدن آن کمهزینهتر و به نتیجه رسیدن آن درصد بالاتری دارد و قطعا با قدرت علمی میتوانیم رقابت جهانی کنیم.
عزیزی تصریح کرد: در خیلی از جاها داروهایی در علم پزشکی، دستگاهها و فناوریهایی در چند سال از طریق محققان با حمایت وزارت علوم و جهاددانشگاهی به نتیجه رسیده و جایگاه علمی ایران در دنیا قابل توجه بوده است.
وی افزود: قدرت علمی کشور به کمک سایر دستگاههای تحقیقاتی نظیر جهاددانشگاهی پیش رفته و تولید علم و فناوری را به حد اعلا رساندهاند.
رییس دانشگاه لرستان با بیان این که شعار امروز تبدیل ایده به فناوری تجاریسازی و تولید ثروت است، تاکید کرد: جهاددانشگاهی میتواند در این پروسه موفق باشد و قطعا برای اشتغالزایی اگر در این زمینه حرکت کند در تعامل با سایر مراکز آموزش عالی کشور میتواند موفق باشد.
عزیزی اضافه کرد: چالش اصلی خیلی از استانها شاید زیرساختها، فرودگاهها، جاده، آب و گاز باشد و هر دستگاهی رسالتی دارد حالا دیر یا زودتر با حمایت مسوولان نظام دارند این ها به نتیجه میرسند، اما چالش اصلی اکثر استانهای کشور به ویژه لرستان بیکاری است.
وی تصریح کرد: اگر ما دانشگاهیان توانستیم دانشجو یا دانشآموخته با مهارت و کارآفرین تحویل جامعه دهیم باعث اشتغالزایی میشود، در آن طرف رسالت جهاددانشگاهی با کارهای جهاد علمی و تولید علم و فناوری و تجاریسازی در شرکتهای دانشبنیان میتواند باعث توسعه داده میشود.
رییس دانشگاه لرستان گفت: جهاددانشگاهی در خیلی جاها میتواند به عنوان پایلوت کارهای تحقیقاتی که منجر به اشتغالزایی شود انجام دهد، مثل کشت گلخانه در شهرستان کوهدشت و در این راستا میتواند منجر به توسعه استان شود و تا اشتغال هم حل نشود نمیتوانیم بگوییم توسعه پایدار ایجاد شده است.
نظر شما :