نشست «بررسی نقش جنبش دانشجویی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» در ارومیه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی واحد، حجت الاسلام کریم جباری در نشست بررسی نقش جنبش دانشجویی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب که صبح امروز 15 دی ماه به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان و با حضور جمعی از دانشجویان در دانشگاه ارومیه برگزار شد، افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب یک چشم انداز وسیع از تمدن تولید علم و فرهنگ مطرح شده که تاکید می کند برای داشتن نقش در انقلاب علمی و شکل گیری تمدن علمی جدید باید پیش زمینه ها و زیرساخت های علمی کشور را تقویت کرد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه گفت: در گام دوم انقلاب باید تحصیلات و مهارت ها متناسب با نیاز جامعه و توسعه اقتصاد مقاومتی صورت گیرد.
وی اظهار کرد: جنبش دانشجویی قشری آگاه و فرهیخته است که باید از درون مایه تقویت شده و در جامعه تاثیر بگذارد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه دانشجویان با بحث و نقد به تمدن سازی علمی مورد اشاره در بیانیه گام دوم انقلاب کمک کنند، یاد آور شد: جنبشهای دانشجویی باید از انقلاب خود دفاع کنند و نماینده مردم در جامعه بوده و منشا مشکلات را به نقد و بررسی گذاشته و راهکار ارائه دهد.
حجت الاسلام دکتر جباری ادامه داد: مهمترین مشکل ما در مقابل استکبار، نداشتن روحیه ایرانی توام با معنویت صادقانه و توانمندی اجتماعی در دانشگاه است.
وی تصریح کرد: دانشجو باید زبان گویای جامعه بوده و مطالبه گری جامعه و خود را به کار مفید تبدیل کند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه با تاکید بر اینکه جنبش دانشجویی برای رسیدن به اهداف ملی و آرمانی باید خود آگاهی را حفظ و بازیچه استکبار و دشمنان نشود، افزود: جنبش دانشجویی نقش بسیار مهمی در مقابله با فساد داشته بطوری که قدرت تغییر و تحولات در جامعه را دارد.
وی گفت: اعتماد به جوانان همانند اوایل انقلاب، توجه به جوان گرایی درکنار استفاده از تجارب افراد باتجربه، پایبندی به اصول انقلاب و نظام سازی انقلاب اسلامی از جمله اقدامات مهم برای بیشتر شدن نقش جوانان و جنبش های دانشجویی در جامعه است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه گفت: عدم کاربردی بودن تحصیلات دانشگاهی یک خلا و مشکل در جامعه ما است.
وی اظهار کرد: دانشگاه ها باید مسئله محور بوده و پژوهش کاربردی را مبنای کار خود قرار دهند چرا که عدم کاربردی بودن تحصیلات دانشگاهی یک خلا و مشکل در جامعه ما است.
وی با تاکید بر اینکه ارتباط دانشگاه های کشور با اقتصاد، صنعت، تولید و بازار قطع شده و امروزه مدرک گرایی رواج یافته است، تصریح کرد: عدم مهارت شغلی، عدم سرمایه و انگیزه حلال، نداشتن روحیه کاری و انجام ندادن کارمتناسب با نیاز جامعه از جمله خلاهای جامعه دانشگاهی کشور است.
ادامه مراسم بصورت پرسش و پاسخ بین دانشجویان و سخنران ادامه یافت.
نظر شما :