مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی:

وجود ظرفیت برای ایجاد مراکز درمانی در چهارمحال و بختیاری

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۴۷۴۷
دکتر جاوید اظهار کرد: اگر میان دانشگاه علوم پزشکی و جهاددانشگاهی ارتباطی برقرار شود ظرفیت آن وجود دارد که فناوری را به این استان منتقل و مراکزی راه‌اندازی کنیم که مشکلات مردم را برطرف و بهره آن نصیب‌ افراد شود.
وجود ظرفیت برای ایجاد مراکز درمانی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، دکتر غلامرضا اسماعیلی‌جاوید 10 دی‌ماه در نشست مشترک جهاددانشگاهی با دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: حوزه تحقیقات و فناوری جهاددانشگاهی ذیل حوزه‌های علوم پایه و مهندسی، علوم پزشکی، کشاورزی، علوم دامی، هنر و علوم انسانی فعالیت دارد که هر کدام از آن‌ها دارای گروه‌های پژوهشی، مراکز تخصصی و پژوهشگاه‌ها است.

وی افزود: جهاددانشگاهی در زمینه پزشکی، مهندسی سلول و بافت، سرطان پستان، گیاهان دارویی و علوم بهداشتی فعالیت دارد.

دکتر اسماعیلی‌جاوید با اشاره به این که پژوهشگاه رویان و ابن سینای جهاددانشگاهی در زمینه ناباروری فعالیت دارند، گفت: سالانه 16 هزار مراجعه به مرکز رویان انجام و در کنار آن‌ها، آموزش فلوشیپ ناباروری انجام می‌شود.

وی با اشاره به انجام فعالیت بر روی سلول‌های بنیادی مشتق از خون قاعدگی، بیان کرد: با استفاده از این سلول‌ها ناباروری درمان خواهد شد.

دکتر اسماعیلی‌جاوید افزود: اگر میان دانشگاه علوم پزشکی و جهاددانشگاهی ارتباطی برقرار شود ظرفیت آن وجود دارد که فناوری را به این استان منتقل و مراکزی راه‌اندازی کنیم که مشکلات مردم را برطرف و بهره آن نصیب‌ افراد شود.

مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی گفت: پیشنهاد می‌شود از تجربیاتی که جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی دارد، استفاده شود، زیرا جهاددانشگاهی باری برای دولت ندارد و اکوسیستم این مجموعه با مجموعه دانشگاهی بسیار متفاوت است.

در ادامه دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری دفتر مرکزی جهادانشگاهی بیان کرد: تاکید اصلی جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری، حوزه فناوری و انجام تحقیقات کاربردی است.

دکتر پورعابدی اضافه کرد: اگر مواردی در حوزه پزشکی مدنظر استان است در صورتی که مساعدت لازم انجام و بنا به اعلام نیاز، فعالیت‌هایی که در حوزه‌های مختلف جهاددانشگاهی انجام شده به این استان منتقل خواهد شد تا علاوه بر ارایه خدمات، رفت و آمد مردم به دیگر استان‌ها برای درمان بیماری‌های مختلف کاهش یابد.

در ادامه درخشان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: در حوزه درمان استان مخصوصا در زمینه ناباروری، کمبود تخمک وجود دارد که این یکی از مشکلات استان در حوزه درمان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماری سرطان در استان فراوان است، تصریح کرد: لازم است اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصان در این زمینه فعالیت داشته باشند و از ارتباطات و امکانات جهاددانشگاهی استفاده کنند.

درخشان در خصوص پروژه "کلین روم"، گفت: به زودی اتاق تمیز در یکی از بیمارستان‌های استان راه‌اندازی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در تمامی مباحث می‌توان از امکانات موجود جهاد دانشگاهی استفاده کرد.


نظر شما :