معاون تجاری‌سازی امور پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاد دانشگاهی:

اصل هر توسعه، پویایی و رشد «نوآوری» است

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۴ کد : ۱۴۷۰۶ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
معاون تجاری‌سازی امور پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری‌سازی فناوری(ستفا) و عضو شورای فناور مرکز رشد جهاد دانشگاهی از مرکز نوآوری و شکوفایی واحد هرمزگان بازدید کرد.
اصل هر توسعه، پویایی و رشد «نوآوری» است

به گزارش جهاد دانشگاهی هرمزگان، مهندس حسین بختیاری معاون تجاری‌سازی امور پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاددانشگاهی، در بازدید از مرکز نوآوری و شکوفایی واحد هرمزگان، نوآوری را اصل هر توسعه، پویایی و رشد دانست و گفت: موتور محرکه اقتصاد در تمام کشورها، نوآوری است که اگر به‌صورت مرتب و منظم ادامه داشته باشد، پویا و رو به رشد خواهد بود.

وی در تعریف نوآوری باز که یک پارادایم جدید و نوپا در جهان است، اظهار کرد: در گذشته  کسب‌وکارها خود از طریق تحقیق توسعه پیدا می‌کردند، درحالی‌که امروزه برای  نوآوری باز لازم نیست تحقیق را خود انجام دهیم بلکه می‌توانیم از نوآوری‌هایی که در اطرافمان وجود دارد استفاده و تنها تولیدکننده باشیم.

مهندس بختیاری با تاکید بر این که در نوآوری باز از تمام ظرفیت‌های موجود در جامعه برای کسب‌وکار استفاده می‌کنیم، افزود: با توجه به دنیای پرشتابی که داریم، توسعه فناوری بسیار سریع اتفاق می‌افتد که باعث می‌شود تمامی کسب‌وکارها به سمت نوآوری باز رفته و همگام با پیشرفت و توسعه در جامعه همراه شوند.

معاون تجاری‌سازی امور پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاددانشگاهی عنوان کرد: پذیرش نوآوری باز توسط یک شرکت، نیازمند تغییر در پارادایم نوآوری، تبدیل مرزهای بسته به پیوسته و نفوذپذیر جهت جابه‌جایی نوآوری داخلی و خارجی است.

مهندس بختیاری ادامه داد: فرهنگ نوآوری باز باید در جامعه ترویج داده شود تا صاحبان کسب‌وکارها بتوانند همیشه پویا و در سطح اول و دارای مزیت رقابتی در کنار سایر رقبای خود باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به کسب‌وکارهای نوپا توصیه می‌کنم زمانی که اختراع و نوآوری دارند و احساس می‌کنند در تولید انبوه آن با مشکل مواجه هستند، تعصب نداشته و برای توسعه کار خود از طریق نوآوری از خط تولید کسب‌وکارهای بزرگ‌تر استفاده کنند و همچنین کسب‌وکارهای بزرگ نیز با نگاه ویژه به توان استارت آپ ها برای توسعه کسب‌وکارهای خود با حفظ توافقات برد برد، دو طرف آن را تجربه کنند.

پس‌ از این بازدید کارگاه نوآوری باز، ویژه استارت آپ ها، مراکز رشد و صاحبان کسب‌وکار با تدریس حسین بختیاری معاون تجاری‌سازی امور پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری‌سازی فناوری(ستفا) جهاددانشگاهی برگزار شد.

همچنین بیست و دومین شورای فناوری مرکز رشد جهت پذیرش و بررسی ایده‌ها و تغییر وضعیت واحدهای مستقر در مرکز رشد از پیش رشد به رشد و همچنین بررسی فعالیت‌ها و عملکرد واحدهای فناور و نخستین جلسه شورای پذیرش و سرمایه‌گذاری مرکز نوآوری و شکوفایی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان برگزار شد.


نظر شما :