با حمایت مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل؛

شش محصول شرکت شفا درمان پاک داروی سبز به مرحله تولید اولیه رسید

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۵ کد : ۱۴۷۰۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
شرکت «شفا درمان پاک داروی سبز» با حمایت‌ مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل فعالیت‌های خود را توسعه بخشیده است.
شش محصول شرکت شفا درمان پاک داروی سبز به مرحله تولید اولیه رسید

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مدیرعامل شرکت شفا درمان پاک داروی سبز با بیان این مطلب افزود: این شرکت به عنوان یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد جهاددانشگاهی با یک تیم فنی و متخصص توانسته است شش محصول فناورانه را به مرحله تولید  اولیه برساند.

سعید ناصری با بیان این که محصولات تولیدی این شرکت می‌تواند نیازهای بین‌المللی، منطقه ای و ملی را برطرف کند، یادآور شد: پماد سوختگی، نانو پانسمان قابل جذب، مکمل گیاهی افزایش سیستم ایمنی، پماد گیاهی زخم بستر و پای دیابتی، محلول گیاهی درمان کننده عفونت های تنفسی و چسب بافت برای ترمیم بریدگی ها و زخم‌ها از جمله محصولات این شرکت است.

وی با اشاره به این که تاکنون پنج محصول شرکت شفا درمان پاک داروی سبز ثبت اختراع شده و دو اختراع نیز در مرحله داوری است، اظهار کرد: نانو پانسمان‌های قابل جذب با خاصیت ترمیم‌کنندگی این شرکت از طرح‌ها و محصولات شاخص این واحد فناور است که قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی را دارد و برای اولین بار در ایران ساخته شده است.

این فناور خاطرنشان کرد: این نانو پانسمان می‌تواند با بهره‌گیری از عصاره‌های گیاهی موثر و خاصیت جذب بالا، مشکلات موجود در حوزه سوختگی و زخم را رفع کند.

ناصری نانو چسب بافت‌های گیاهی را یک محصول استراتژیک عنوان و اضافه کرد: تولید و تجاری‌سازی این محصول که به جای بخیه می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، حمایت و همراهی مسئولان را می‌طلبد.

وی از برنامه ریزی برای انجام کارآزمایی بالینی پماد‌ سوختگی و پماد زخم بستر و زخم پای دیابتی خبر داد و اظهار کرد: تولید این دو محصول از طرح‌های شرکت شفا درمان پاک داروی سبز می باشد که در سه سال اخیر در مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل در حال تحقیق و مطالعه است.

ناصری بیان کرد: امیدواریم همکاری و حمایت‌های لازم از سوی متولیان امر در جهت تجاری‌سازی و اخذ مجوزهای لازم برای محصولات فناورانه که به همت جوانان و متخصصان استان اردبیل طی سال‌ها تحقیق و صرف هزینه‌های سنگین انجام شده است، صورت گیرد تا شاهد رفع نیازهای کشور و ارز آوری باشیم.

وی تصریح کرد: با استمرار حمایت های مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل توانستیم عنوان فناور برتر را در استان کسب کنیم.


نظر شما :