نماینده‌ی مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد:

جهاددانشگاهی؛ پیوندزننده‌ی مراکز علمی با عرصه‌های صنعت، کشاورزی و خدمات

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۴۶۱۲ عمومی
آیت‌ا... ملک‌‌حسینی گفت: جهاددانشگاهی برای پر کردن خلأها در کشور تاسیس و راه‌اندازی شد تا بتواند پیوندزننده‌ی مراکز علمی و دانشگاه‌ها با عرصه‌های صنعت، کشاورزی و خدمات باشد.
جهاددانشگاهی؛ پیوندزننده‌ی مراکز علمی با عرصه‌های صنعت، کشاورزی و خدمات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد، شنبه هفتم دی‌ماه، نشست مشترک رییس و اعضای جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد با آیت‌ا... سید شرف‌الدین ملک حسینی نماینده ولی‌فقیه در استان و نماینده‌ی مردم در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: شکل‌گیری بحث‌های دانشگاهی و طرح‌های دانش‌بنیان که بعضا در بطن جهاددانشگاهی با نگاه دقیقی متولد شدند و باید آن‌چه که می‌خواهد به‌عنوان طرح  شکل گیرد، مبتنی بر دانش‌های موجود در دانشگاه باشد تا زودتر به نتیجه مفید برسند.
آیت‌ا... ملک‌حسینی تصریح کرد: مفهوم جهاد با هدف شتاب بخشیدن به حوزه علم و جهاد که ملازم ثروت می‌باشد، وارد عرصه‌ی دانشگاه شده است. جهاد اگر با علم آمیخته شود، می‌توان به آینده‌ی آن امیدوار بود؛ همان‌طور که فعالیت‌ها و اقدامات جهاددانشگاهی امیدوارکننده بوده است. پژوهش‌های زیادی در سطح کشور انجام می‌شد که باید به علم و ثروت تبدیل می‌شدند، اما این مساله حلقه‌ی مفقوده‌ای به نام «اراده» داشت.
وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی برای پر کردن این خلأ در کشور تاسیس و راه‌اندازی شد تا بتواند پیوندزننده‌ی مراکز علمی و دانشگاه‌ها با عرصه‌های صنعت، کشاورزی و خدمات باشد.

 

پیگیری ۲ طرح دانش‌بنیان با تامین منابع
در ادامه، سید محمد قائم کاظمی رییس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: نقش و جایگاه جهاددانشگاهی در شرایط تحریم و در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب ستودنی و دارای اهداف و برنامه‌های خاصی است.
وی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات دانشگاه‌های کشور، کمبود ارتباط مستمر صنعت و دانشگاه است که جهاددانشگاهی با مطالعات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و علمی خود، سعی می‌کند این ارتباط تنگاتنگ و دوسویه را بین دانشگاه و صنعت ایجاد کند و تاکنون تلاش‌های خوبی در این زمینه انجام شده است.
رییس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با رایزنی‌های صورت گرفته با سازمان برنامه‌وبودجه کشور در سال گذشته یک میلیارد تومان اعتبار اخذ کرده‌ایم که به‌صورت ۱۰۰ درصد تخصیص یافت. در همین راستا برای راه‌اندازی مرکز گیاهان دارویی و فرآوری و تولید عسل تجهیزات آزمایشگاهی خریداری کرده‌ایم.
کاظمی عنوان کرد: همچنین طی سال ‌جاری، حدود ۲ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات اداری به این واحد اختصاص داده شد که مبادله‌ی این اعتبار انجام و به‌صورت ۱۰۰ درصد تخصیص یافت.
وی با اشاره به اجرای ۳۱ طرح فناورانه از سوی جهاددانشگاهی با حمایت صندوق توسعه ملی تاکید کرد: از این تعداد، ۲ طرح دانش‌بنیان شامل تولید آفت‌کش‌های گیاهی با منشأ گیاهی با اعتباری بالغ‌بر ۲ میلیارد تومان و تولید داروهای دامی با منشأ گیاهی با اعتباری به مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان به این استان واگذار شد.
رییس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: زمین مورد نظر این دو طرح خریداری‌شده که با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی کشور اجرا خواهند شد.


نظر شما :