به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛

نشست بررسی چرایی و چگونگی واقعه غدیر از بعد سیاسی و اجتماعی در ارومیه برگزار شد

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۴۴۱۰ فرهنگی
نشست بررسی چرایی و چگونگی واقعه غدیر از بعد سیاسی و اجتماعی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی برگزار شد.
نشست بررسی چرایی و چگونگی واقعه غدیر از بعد سیاسی و اجتماعی در ارومیه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، نشست بررسی چرایی و چگونگی واقعه غدیر از بعد سیاسی و اجتماعی 2 دی ماه به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در دانشگاه علمی کاربردی با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد و در این نشست حسین راعی مدرس دانشگاه با تبیین و تشریح جریان غدیر، این واقعه را یکی از دلایل اثبات جانشینی بعد از پیامبر دانست و تصریح کرد: علاوه بر روایات متعدد در خصوص حادثه غدیر، در آیات متعدد از جمله آیه ولایت، تبلیغ و انذار نیز به این واقعه مهم  اشاره شده که نشان از اهمیت بالای این جریان تاریخی است.

وی با بیان این که آیه تبلیغ  از جمله آیاتی است که داستان غدیر را جاودانه نموده و روز 18 ذی الحجه سال دهم هجرت، بر رسول اکرم - صلی الله علیه و آله – نازل شد، ادامه داد: آیه ولایت نیز ازآیات دیگری است که درباره حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) نازل شده و دهها دانشمند از بزرگان اهل سنت بر این امر اعتراف کرده اند.

راعی بر اهمیت این واقعه تاکید کرد و ادامه داد: واقعه غدیر از ابعاد و جهات مختلف ، دارای اهمیت خاصی در تاریخ اسلام است و کمتر مقطع تاریخی را می‌توان در جهان اسلام یافت که از لحاظ سند، اطمینان از اصل وقوع، کثرت راویان و اعتماد علمای مسلمین، قوت و استحکامی نظیر این رویداد مهم داشته باشد.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه شیعه و سنی واقعه غدیر را قبول دارند، تصریح کرد: علاوه بر اینکه علما، بزرگان و محدثین شیعه غدیر را حدیثی متواتر می‌دانند در میان بزرگان و محدثین اهل سنت نیز اندیشمندان بسیاری، حدیث غدیر را روایتی صحیح و متواتر دانسته‌اند.

راعی به شرایط امروز جامعه و ابعاد غدیر اشاره کرد و گفت: پیام واقعه غدیر مختص زمان خاصی نیست بلکه باید در جامعه امروز نیز به این مسئله بها داده شود وبا رفع شبهات  ابعاد مختلف آن برای جوانان تشریح شود.

وی با بیان این که واقعه غدیر به مساله ولایت و ولی امری اشاره دارد، تصریح کرد: پذیرش ولی فقیه و وحدت بین شیعه و سنی از برکات این واقعه عظیم و تاریخی است که ضرورت  بازخوانی این واقعه و انتقال آن به نسل جدید را بیش از پیش نشان می دهد.

ادامه جلسه بصورت پرسش و پاسخ بین دانشجویان و سخنران ادامه یافت.


نظر شما :