۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۱۰۷

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی: برنامه ریزی جهاددانشگاهی بر مبنای مزیت‌های استانی راهگشای رفع بسیاری از مشکلات خواهد بود

۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۱ کد : ۱۴۱۲ عمومی تاپ خبر
رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: بدون شک تمرکز جهاددانشگاهی بر روی مزیت‌های استانی در برنامه‌ریزی‌های آتی این نهاد، راهگشای رفع بسیاری از مشکلات خواهد بود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی:  برنامه ریزی جهاددانشگاهی بر مبنای مزیت‌های استانی راهگشای رفع بسیاری از مشکلات خواهد بود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهدی رئوفی در آستانه فرا رسیدن 16 مردادماه سالروز تاسیس جهاددانشگاهی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد مولود انقلاب فرهنگی از سال 58 تاکنون بستر مناسبی برای رشد استعدادها در استان مرکزی بوده و با گسترش فعالیت در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی توانسته به خوبی در راستای اهداف از پیش تعیین شده قدم بردارد.

وی گفت: در حال حاضر این نهاد انقلابی در استان مرکزی دارای سه مرکز آموزش علمی کاربردی است و این موضوع بدین معنی است که جهاد دانشگاهی بعد از گذشت چهار دهه از تولد خود به خوبی توانسته به عنوان یک مجموعه کارآمد کار خود را ادامه دهد.

وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با دارا بودن ساختاری منعطف و پویا در زمینه‌های گوناگون می‌تواند به راحتی خود را با مسائل مختلف روز سازگار کند و بر همین مبنا با بهره‌گیری از نیروهای متخصصی که اکثرا در همین مجموعه رشد یافته‌اند برنامه‌های منظمی برای رفع مسائل و مشکلات اجرا کند.

رئوفی تصریح کرد: تدوین سرفصل‌های درسی جدید همسو با نیاز بازار و مورد نیاز جامعه به صورت دوره‌های پودمانی و پرورش استعدادها در جوانان یکی از گام‌های موثری است که این نهاد می‌تواند با ورود به آن در رسته آموزش‌های بلند مدت و آکادمیک کمک شایانی به رفع مشکلات کند.

وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی در کشور همیشه به عنوان یک حلقه اتصال در صنعت و دانشگاه‌ها عمل کرده است، افزود: این مجموعه با ورود به برنامه‌های مختلف و حوزه‌های گوناگون و کمک به سایر دستگاه‌های انقلابی توانسته مسئولیت خود را در پشتیبانی از انقلاب به خوبی نشان دهد. تاسیس مراکز رشد و نوآوری مانند مرکز رویان و درمان ناباروری مثال خوبی از این پشتیبانی است.

رئوفی تاکید کرد: کار پژوهشی در جهاد دانشگاهی یکی از اقداماتی است که این نهاد طی چند دهه در راستای تبدیل علم به ثروت انجام شده است.

وی برگزاری اردو‌های جهادی تحت عنوان مرز پرگهر و بازدید دانشجویان از دستاورد‌های صنعتی، علمی، تاریخی و مذهبی ایران، برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان در چند سال اخیر را اقداماتی در راستای پشتیبانی از هویت اسلامی ایرانی و آشنا ساختن دانشجویان و اقشار مختلف مردم با بسترهای مناسب فعالیت های اقتصادی در کشور دانست که توسط این نهاد انجام می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: این نهاد انقلابی در ادامه کار باید با توجه به محدودیت‌های اقتصادی موجود در کشور در راستای محرومیت‌زدایی از جامعه اقدام کند و با فعالیتهای پژوهشی و علمی با تبدیل علم به ثروت در راستای شکوفایی اقتصادی کشور گام بردارد.

وی بیان کرد: توجه کردن به منابع و پتانسیل‌های بومی هر منطقه در جهت برطرف کردن مشکلات همان منطقه و در نهایت مشکلات کشور باید در دستور کار قرار گیرد تا جوانانی با روحیه انقلابی و جهادی در کشور تربیت شوند. جهاد با ساختار پویایی که داراست می‌تواند در این زمینه نیز قدم های مثبت و کارآمدی بردارد.

رئوفی، عملکرد جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف در استان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بدون شک تمرکز بر روی مزیت‌های استانی در برنامه‌ریزی‌های آتی این نهاد راهگشای رفع بسیاری از مشکلات خواهد بود.

وی ادامه داد: تمرکز بر مسائلی مانند تنوع تولیدات صنعتی در استان مرکزی بعنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین قطب صنعتی کشور، قرار گرفتن استان در بین 10 استان نخست بخش کشاورزی، استقرار در مرکز کشور و مسیر مبادلات انرژی در عبور خطوط فشار قوی انرژی مانند گاز و برق از استان مرکزی و قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور، توسط این نهاد می تواند باعث شود که جهاد دانشگاهی با فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مناسب و موثر بر مبنای این ویژگی ها کمک شایانی به استان و کشور داشته باشد.


نظر شما :