هم‌زمان با هفته‌ی پژوهش؛

برترین‌های پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در استان‌های مختلف کشور تقدیر شدند

۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۹ کد : ۱۴۰۹۵ تاپ خبر
آیین تجلیل از پژوهشگران، فناوران و طرح‌های برگزیده‌ی برتر استان‌ها به مناسبت هفته‌ی پژوهش و فناوری برگزاری شد و برترین‌های پژوهشی جهاددانشگاهی در استان‌های مختلف کشور تقدیر شدند.
برترین‌های پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در استان‌های مختلف کشور تقدیر شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، آیین تجلیل از پژوهشگران، فناوران و طرح‌های برگزیده‌ی برتر استان‌ها به مناسبت هفته‌ی پژوهش و فناوری با حضور مسوولان و مقامات استانی برگزار شد و گزارش زیر، تقدیرشدگان حوزه‌ی پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی را روایت می‌کند.

 

درخشش جهادگران جهاددانشگاهی اردبیل
دو نفر از جهادگران جهاددانشگاهی استان اردبیل در بیستمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل در سال ۱۳۹۸، عناوین برتر را کسب کردند.
در این جشنواره از سید کریم تهامی جهادگر جهاددانشگاهی اردبیل به‌عنوان پژوهشگر برتر دستگاه‌های اجرایی و سعید ناصری فناور مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان به‌عنوان فناور برتر با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است این جشنواره با حضور استاندار اردبیل، معاونان استانداری، روسای دانشگاه‌ها، مدیران دستگاه‌های اجرایی و پژوهشگران و فناوران، پنجشنبه ۲۱ آذر در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

 

برتری پژوهشگر جهاددانشگاهی قم
آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه قم با حضور مسوولان استانی برگزار شد.
در این مراسم، محسن شیخ‌حسن پژوهشگر و محقق جهاددانشگاهی قم به‌عنوان پژوهشگر برتر استان قم معرفی شد.
این پژوهشگر جهادی که در حوزه سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی به پژوهش می‌پردازد، موفق به چاپ مقاله در مجلات معتبر جهانی و ارائه طرح‌های راهبری شده بود و از همین جهت به‌عنوان پژوهشگر برتر استان قم معرفی شد.

 

 

تجلیل از پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی استان کردستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، در هفته پژوهش از شلیر کاتورانی مدیر مرکز تخصصی GIS جهاددانشگاهی استان کردستان به عنوان پژوهشگر برتر تجلیل و از خدمات علمی وی در راستای توسعه‌ی علمی استان قدردانی شد.
در این مراسم که در دانشگاه کردستان برگزار شد، مدیر مرکز تخصصی GIS  جهاددانشگاهی استان کردستان با ارائه 12 مقاله علمی به عنوان پژوهشگر نمونه معرفی و از وی تجلیل شد.

 

 

برتری عضو هیات علمی دانشگاه علم و هنر
جشنواره برگزیدگان پژوهش و فناوری استان یزد در راستای تقدیر از نفرات برتر استانی در عرصه پژوهش و فناوری در اتاق بازرگانی برگزار شد و از نفرات برتر استان در عرصه پژوهش و فناوری تقدیر به عمل آمد.
بر اساس ارزیابی کمیته علمی ارزیابی پژوهشگران و فناوران، 13 گروه مجزا بر اساس شاخص‌ها و امتیازدهی انجام‌شده فعالان این عرصه‌ها معرفی شدند.
در این مراسم از دکتر محسن سعیدمنش عضو هیات علمی روان‌شناسی دانشگاه علم و هنر به‌عنوان پژوهشگر برگزیده اول استانی سال 1398 در گروه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی گروه دوم معرفی و با اهدای لوح یادبود تقدیر شد.

 

تقدیر از عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی
در مراسمی که 19 آذرماه برگزار شد، از 21 پژوهشگر برتر استان در دانشگاه بیرجند تجلیل شد که دکتر مهدی ابراهیمی عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی از جمله این افراد بود.
مهدی ابراهیمی در سال گذشته نگارش ۵ مقاله علمی پژوهشی، 1۱ مقاله علمی ترویجی، ۱۱ مقاله همایشی، ۲ طرح پژوهشی و 4 عنوان کتاب در کارنامه پژوهشی خود دارد.

 

 

جهاددانشگاهی قزوین؛ دستگاه اجرایی برتر حوزه‌ی پژوهش استان
در آیین اختتامیه هفته نکوداشت پژوهش و فناوری استان قزوین، پژوهشگران برتر استان معرفی و از جهاددانشگاهی قزوین به‌عنوان دستگاه اجرایی برتر حوزه‌ی پژوهش استان قزوین تقدیر شدند.
این آیین با شعار «پژوهش اثربخش، فناوری ارزش‌آفرین و رونق تولید»، 20 آذرماه در سالن شهدای گمنام (مرکزی) دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور استاندار قزوین، روسای دانشگاه‌های استان، مافی رئیس پارک علم و فناوری، جمعی از مسئولان استان، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان حضور داشتند.
در این مراسم از بین ۷۰ اثر پژوهشی ارسال‌شده از سوی گروه‌های مختلف استان به دبیرخانه گرامیداشت هفته پژوهش ۲۴ اثر بعد از داوری‌های انجام‌شده به‌عنوان پژوهشگران برتر استان معرفی شدند. در بین این ۲۴ نفر ۱۲ نفر از اعضای هیئت‌علمی، دو استاد حوزه، دو فرهنگی برگزیده، دو دانش‌آموز، یک طلبه و پنج دانشجو تجلیل شدند.
در این میان از فرشاد پیله‌چی رییس جهاددانشگاهی قزوین به‌عنوان دستگاه اجرایی برتر استان در حوزه پژوهشی و علی دل‌زنده مدیر مرکز خدمات تخصصی هنر و معماری جهاددانشگاهی قزوین به‌عنوان پژوهشگر برگزیده جشنواره برگزیدگان پژوهش و فناوری استان قزوین با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.

 

تجلیل از عضو جهاددانشگاهی فارس
هم‌زمان با هفته‌ی پژوهش و فناوری، چهارشنبه 20 آذرماه، طی مراسمی از پژوهشگران برتر و برگزیده دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، موسسه‌های پژوهشی و سازمان‌ها و نهادهای اجرایی در استان فارس، قدردانی و تجلیل شد.
در این مراسم از صدیقه البرزی به‌عنوان پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی فارس به همراه دیگر پژوهشگران برتر استان با اهدای لوحی قدردانی و تجلیل شد.
البرزی دانش‌آموخته رشته جامعه‌شناسی از دانشگاه شیراز است که به‌عنوان عضو گروه علوم رفتاری معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی فارس، به مدت 4 سال در حوزه جامعه‌شناسی سلامت در این واحد مشغول به فعالیت است.
گفتنی است در هفته‌ی پژوهش و فناوری، جهاددانشگاهی فارس نیز در قالب غرفه‌ای در نمایشگاهی که به همین منظور برپا شده بود فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی خود را در معرض دید عموم و علاقه‌مندان به این حوزه قرار داده است.

 

 

تقدیر از پژوهشگر و غرفه‌ی برتر پژوهشی در استان خراسان رضوی
از پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی خراسان رضوی در اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری تقدیر شد.
در آیین اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی که ۲۳ آذر ماه در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، از دکتر الناز میلانی مدیر گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان پژوهشگر برتر در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی تقدیر به عمل آمد.
همچنین در این مراسم و در بخش تقدیر از غرفه‌های برتر، از غرفه سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان غرفه برتر تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است که معاونت پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در قالب پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده گردشگری، گروه پژوهشی مواد و متالورژی،  گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی و مرکز  تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان در این نمایشگاه حضور یافت.
در این نمایشگاه مسوولان استانی چون کوکب موسوی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی، محمدرضا کلائی شهردار مشهد، رضا جمشیدی رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی، محمدرضا اورانی رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی، محمدرضا حیدری، رییس شورای اسلامی شهر مشهد و دکتر محمد کافی، رییس دانشگاه فردوسی مشهد از غرفه سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بازدید به عمل آوردند.

 

ایده‌ی برتر هفته‌ی پژوهش استان البرز
مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز از فعالیت یک استارت‌آپ در استان برای آسان کردن ارائه خدمات به سالمندان خبر داد و گفت: این طرح به عنوان ایده برتر هفته پژوهش استان البرز انتخاب شد.
ابوالحسن قاسم‌پور با اشاره به فعالیت یک استارتاپ در استان برای آسان کردن ارائه خدمات به سالمندان گفت: این استارتاپ مرداد امسال در رویداد استارتاپی‌ای که در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد؛ موفق به کسب رتبه دوم در میان گروه‌های دیگر شد.
وی با اشاره به حمایت دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز از این استارتاپ ادامه داد: اتاق بازرگانی البرز در آکادمی استارت آپ اتاق بازرگانی فضایی در اختیار این تیم قرار داد تا بتوانند طرح و ایده خود را به مرحله بازار و تجاری سازی برسانند.
وی با اشاره به هدف استارتاپ جویار اضافه کرد: این استارتاپ در فاز اول اهدافی چون دسترسی سالمندان به خدمات مختلفی چون خرید از فروشگاه هایی که محصولات مورد نیاز آنها را به فروش می رسانند؛ مراجعه به پزشکان متخصص؛ دریافت خدمات پرستاری و مراقبتی و ... را دنبال می کند.
 قاسم پور تاکید کرد: در فاز دوم هم به دنبال جزئی تر کردن تمامی خدماتی است که در فاز اول ارایه می شود با این تفاوت که در فاز دوم این خدمات به صورت داوطلبانه ارایه می شود. افراد می توانند خدمات خود را ذخیره نمایند و در ایام نیاز از آن بهره‌مند شوند.
این مسوول گفت: این استارتاپ فعلا در مرحله بازارسازی قرار دارد و نمونه و سمپلی از آن وجود ندارد.
وی تصریح کرد: ما در دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز به دنبال آن هستیم که در کنار سایت و بازار؛ دستگاه های هوشمندی ایجاد کنیم که اپلیکشن جویار برای ارایه خدمات بر روی آن نصب شود تا از طریق آن امور مربوط به پایش سلامت جامعه هدف را به انجام برساند.
مسئول خدمات تسهیلگری اتاق بازرگانی البرز در پایان با تقدیر از حمایت اتاق بازرگانی که فضای راه اندازی این استارتاپ را در اختیار گروه جویار قرار داده است، افزود: به جز حمایت سخت افزاری، اتاق بازرگانی زمینه ارتباط این گروه با دستگاه هایی از جمله بهزیستی که به سالمندان خدمات ارایه می‌دهند را فراهم کرده است.

 

 

برگزیده شدن طرح «کمپلکس معلق سازی ذرات در نوشیدنی»
تولید کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی به‌عنوان یکی از طرح‌های برگزیده جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان‌رضوی در سال 1398 معرفی شد.
دکتر حامد صابریان (به‌عنوان مجری طرح) در خصوص این طرح افزود: در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به تولید نوشیدنی‌های حاوی ذرات میوه (دانه گیاهان) از قبیل نوشیدنی پالپ‌دار آلوئه‌ورا، نوشیدنی تخم شربتی و شربت خاکشیر شده است و این نوشیدنی‌ها به علت حضور ذرات و ایجاد جذابیت برای مصرف‌کننده، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شده‌اند؛ معلق‌سازی یکنواخت ذرات یا پالپ میوه‌ها در نوشیدنی بر جذابیت بصری و پذیرش حسی آن می‌افزاید.
عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی تصریح کرد: این کمپلکس قادر به معلق سازی ذرات در نوشیدنی‌های مختلفی از قبیل شربت خاکشیر، نوشیدنی تخم شربتی، شربت زعفران، نوشیدنی پالپ‌دار آلوئه ورا و نوشیدنی‌های حاوی تکه‌های میوه می‌باشد.
به گفته وی، تاکنون دو کمپلکس پایدارکننده ذرات در نوشیدنی تولید شده است که هرکدام از این کمپلکس‌ها دارای مواد اولیه متفاوتی هستند و بنابراین بسته به نوع نوشیدنی، امکان انتخاب را فراهم می‌آورد. کمپلکس‌های تولیدی، فاقد بو و طعم هستند و بنابراین، تاثیری بر بو و طعم نوشیدنی نخواهند داشت.
دکتر صابریان ادامه داد: از طرفی، کمپلکس‌های تولیدی موجب افزایش ویسکوزیته نمی‌شوند و ویسکوزیته نوشیدنی تهیه‌شده با این کمپلکس‌ها در محدوده پایین بوده و بنابراین از سیالیت بسیار مناسبی برخوردار هستند.
وی افزود: علاوه بر فرمولاسیون کمپلکس، فرآیند تولید را نیز حائز اهمیت بالایی دانست که بدون تسلط بر آن، امکان معلق سازی ذرات فراهم نمی‌گردد.
وی خاطرنشان کرد: این کمپلکس، محصولی دانش‌بنیان از پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی است. یکی از کاربردهای مهم آن، معلق سازی شربت زعفران می‌باشد که عمدتا با هدف صادراتی در کشور تولید می‌شود. عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، آمادگی پژوهشکده را جهت عرضه و فروش این محصول تکنولوژیک به صنایع نوشیدنی و شربت اعلام کرد.

 

تقدیر از سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی

با اهدای تندیس از مهندس محسن رحمانی، سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی که مسئولیت دبیری کمیته‌ی نظارت و ارزیابی ستاد هفته‌ی پژوهش و فناوری استان را بر عهده داشت تقدیر شد.

ستاد هفته پژوهش و فناوری خراسان‌شمالی به ریاست استاندار، چند کمیته از جمله کمیته‌ی علمی، کمیته‌ی تبلیغات و اطلاع‌رسانی، کمیته‌ی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار و ... تشکیل داد که دبیری کمیته نظارت و ارزیابی این ستاد بر عهده‌ی جهاددانشگاهی بود.

 

 

افتخار آفرینی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه

 

پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه

همزمان با آخرین روز از بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، غرفه‌های برتر این نمایشگاه معرفی شدند.
پارک‌های علم و فناوری گیلان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، کردستان، استان مرکزی و سیستان و بلوچستان به عنوان غرفه برتر معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
سطح فناوری ارائه شده، حضور صاحبان فناوری، غرفه سازی، چیدمان، ارایه مناسب فناوری‌ها در غرفه، حضور مسوول غرفه و تعامل با بازدیدکنندگان و متقاضیان فناوری (B2B, B2C) از شاخص‌های انتخاب غرفه برتر در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار می‌باشد.

 

غرفه‌ی برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار گیلان

پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی گیلان و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان از نگاه هیات داوران بصورت مشترک بیشترین امتیاز را به عنوان غرفه‌های برتر نمایشگاه گیل اکسپو 2019 کسب نمودند.

بر اساس این گزارش، سطح فناوری ارایه شده، غرفه سازی، چیدمان، ارائه مناسب فناوری‌ها در غرفه، حضور مسئول غرفه و تعامل با بازدیدکنندگان و متقاضیان فناوری (B2B, B2C) تورهای گروهی بازدید از نمایشگاه از شاخص‌های انتخاب غرفه برتر در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار است. گفتنی است در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار گیلان بالغ بر ۳۰ غرفه  با بیش از 300 طرح پژوهش و فناوری به ارایه دستاوردهای پژوهشی خود پرداختند.

لازم به ذکر است هم زمان با هفته ملی پژوهش و فناوری، سازمان جهاددانشگاهی گیلان با محوریت پژوهشکده محیط زیست، با ارائه طرح های پژوهشی و فناورانه از جمله طرح­های شاخص و کلان در زمینه تصفیه فاضلاب، تعیین نیاز آبی تالاب­ های بین المللی و ... در جهت رفع معضلات محیط زیستی کشور، بخصوص بحران آب، در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش وفناوری استان گیلان موسوم به Gilexpo که از 19 الی 21 آذر ماه سال جاری  در سالن آتش نشانی (تقاطع انتظام) برپا گردید حضور چشمگیری داشته است.

 

تقدیر از طرح پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خبر داد: طرح جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با عنوان بررسی کارایی ترکیب توام دو امولسیون اُمیک و شیلد در مقایسه با روش‌های متداول در بهبود عملکرد زعفران به عنوان طرح برگزیده در کمیته پژوهش استان معرفی شد.
جلال‌الدین صادقی خبر داد: طرح برگزیده جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با عنوان بررسی کارایی ترکیب توام دو امولسیون اُمیک و شیلد در مقایسه با روش های متداول در بهبود عملکرد زعفران از مجموع 15  طرح پژوهشی ارسال شده به دبیرخانه کمیته پژوهش استان معرفی و پس از بررسی اعضای کمیته و در نظر گرفتن پنج شاخص محصول محوری، اثر ملی و منطقه ای، حل مشکلات و نیازهای منطقه، اشتغال و دانش فنی  به عنوان طرح برتر تقدیر شد.
وی اظهار کرد: در این طرح پژوهشی که توسط جهاد دانشگاهی استان و با مشارکت شرکت دانش بنیان بنیادین فرآور سبز گستران انجام گرفت، کارایی نوعی امولسیون آلی-معدنی تولید متخصصین بومی استان خراسان جنوبی با نام تجاری اُمیک به همراه مکمل شیلد در بهبود عملکرد کمی و کیفی زعفران و میزان آلایندگی زیست محیطی آن طی دو سال مورد بررسی قرار گرفت.
صادقی گفت: نتایج این طرح نشان دهنده مزیت نسبی این کود نسبت به نمونه های خارجی آن بود که با توجه به عدم ایجاد آلایندگی در محصول زعفران، در صورت حمایت مناسب و مستمر از تولید آن توسط نهادهای ذی ربط و رفع مناسب موانع تولید، امکان تولید صنعتی و انبوه این محصول تحت نظارت جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی وجود دارد.

 

کرمانشاه

در این جشنواره از 53 نفر از پژوهشگران و چهار نفر از فناوران دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، دستگاه‌های اجرایی و مراکز رشد تقدیر شد.
همچنین از غرفه‌های برتر نمایشگاه استانی هفته پژوهش و فناوری نیز تجلیل شد که در بخش غرفه‌های برتر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، غرفه پارک علم و فناوری، دانشگاه رازی، دانشگاه صنعتی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان غرفه‌های برتر انتخاب شدند.
غرفه اداره کل آموزش و پرورش، پارک علم و فناوری و دانشگاه رازی هم به عنوان غرفه‌های برتر از دیدگاه بازدیدکنندگان حایز رتبه های برتر شدند.
همچنین در بخش غرفه‌های برتر دستگاه‌های اجرایی غرفه اداره کل آموزش و پرورش و در بخش خصوصی نیز غرفه شرکت مارپیچ باختر انتخاب شدند و غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه نیز شایسته تقدیر شد.
تجلیل از شش نگارنده پایان نامه قابل تجاری سازی مریم کیانی فر طراحی و پیاده سازی سیستم مانیتورنیگ و کنترل کننده اتاق سرور با استفاده از اینترنت اشیاء، سعیده گلاب شکرآنالیز سلول‌های سرطان سینه در نمونه بافت ایمونوهیستوشیمی با استفاده از پردازش تصویر،علی جوکار بررسی اثر جایگزینی ژلاتین ماهی با ژلاتین حاصل از گاو بر ویژگی های مختلف فیزیکو شیمیایی حسی و بافتی پاستیل فراسودمند، ناصر کهن نیا تولید و بررسی خصوصیات ظروف بسته بندی فعال بر پایه پلی اتیلن ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم و تاثیر آن ها بر ماندگاری مایونز،میلاد اقبالی طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تولید بیوچار،نگین میری مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی و روغن های گیاهی بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم بر پایه کیتوزان موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا نیز از دیگر برنامه‌های این جشنواره بود.


نظر شما :