با معرفی برگزیدگان؛
نهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران به کار خود پایان داد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، امروز 20 آذر 4 با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس این نهاد، دکتر محمود نیلی رییس دانشگاه تهران و روسا و مسوولان سازمانها و نهادهای ذیربط برگزار شد.
دکتر نیلی رییس دانشگاه تهران در این مراسم با تاکید بر این که موضوع تندیس فداکاری برای دانشگاه تهران از دو جنبه دارای ویژگی است، اظهار کرد: یکی این که آیین تندیس فداکاری برای دانشجویان است و ما مفتخریم که دانشگاه تهران دارای بیشترین تعداد دانشجو است. همچنین یکی از برنامههای محوری دانشگاه تهران اخلاقمحوری و مسوولیت اجتماعی است.
وی فداکاری را به معنی گذشتن از یک دارایی و امتیاز به نفع دیگران و جامعه است دانست و با اشاره به این که یک عنصر آگاهی در ذات فداکاری وجود دارد، افزود: خودخواهی یکی از مشخصههای انسان است و وقتی انسانها در فکر خودشان حاضر هستند از یک خواسته خود بگذرند که به نفع دیگران یا جامعه باشد یعنی انسان فداکاری هستند.
دکتر نیلی تصریح کرد: عنصر دیگر فداکاری ارجح دانستن جامعه و دیگران بر منافع خود است و جامعه ای که منافع ملی را بیش از منافع خود در نظر بگیرند آن جامعه و ملت پایدارتر و موفق تر هستند.
رییس دانشگاه تهران در ادامه گفت: اوج فداکاری در انسان می تواند منجر به توسعه منابع ملی و تربیت ویژه جوانان و مردم بشود. دانشجویان، مدیران آینده کشور هستند، اگر با همین خصایل رشد کنند بنابراین آینده کشور تضمین می شود.
در ادامه دکتر جمال رحیمیان نیز با اشاره به اینکه دقیقا ۱۵ سال از این رویداد میگذرد، گفت: سنگ بنای آیین اعطای تندیس ملی فداکاری در سال ۸۳ گذاشته شده و هر سال یک مصداق فداکاری به این آیین اضافه شده است و امروز این آیین بعد از سه دوره متوالی جایگاه خودش را پیدا کرده است. البته در این بین با کم سلیقگی برخی دوستان مواجه شدیم، اما با دغدغه جهاد دانشگاهی این آیین همچنان ادامه دارد.
دبیر نهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری از افزایش۲۰ درصدی ثبت نام دانشجویان فداکار خبر داد و افزود: قرار است از این به بعد موضوع اساتید را هم به این آیین اضافه کنیم.
در این مراسم که توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران برگزار شد از شامل ۱۲ گروه دانشجویی، ۱۸ دانشجوی فداکار و خانواده یک شهید مدافع حرم و یک استاد فداکار و همچنین سازمان جمعیت هلال احمر و خبرگزاری ایسنا و ایرنا تقدیر شد.
گفتنی است، آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران هر سال با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان بهزیستی کشور، سازمان انتقال خون ایران، سازمان بسیج دانشجویی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار میشود.
زنده کردن و پاسداشت ارزشهای الهی، انسانی، اخلاقی در جامعه، بهویژه در میان دانشجویان، ترویج فرهنگ فداکاری و ایثار در میان دانشجویان، تشویق و ترغیب دانشجویان به مشارکت در کنشهای امدادی و خیرخواهانه و نیکوکارانه از اهداف برگزاری این رویداد مهم فرهنگی است.
اسامی برگزیدگان
دکتر کلانترهرمزی(استاد فداکار)
شهید مدافع حرم مصطفی کریمی
جهادگر شهید حسین علیمرادی
خانواده زنده یاد عارفه عرب احمدی(دانشجوی مرگ مغزی اهدا کننده عضو)
حجت الاسلام مهدی انتصاری
یوسف پاک نژاد
مجید سحرخیز
آرش قرنجیگ
رضا کافی فر
جلال عیوضی
اردشیر بذرافشان
محمد ذهابی
رضا میرزاوند
ایوب اسکندری خودلان
محمدرضا اسماعیل نیا
ثنا نارویی
محمدعرفان فتاحی
یاسین افروخته
مهتاب نیکی رشیدی
محمدحامد خادمی زاده
کانون دانشجویی حس هفتم دانشگاه فردوسی مشهد
کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه رازی
کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه دامغان
کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد ایلام
کانون خیریه نهال دانشگاه علوم پزشکی ساری
کانون خیریه رنگین مهر دانشگاه صنعتی بیرجند
گروه جهادی الزهرا (سلام الله علیها) دانشگاه آزاد اصفهان
گروه جهادی خادمین ام ابیها (سلام الله علیها) دانشگاه پیام نور کبودرآهنگ
گروه جهادی شهید لک زایی دانشگاه آزاد زابل
گروه جهادی رهپویان ابراهیم هادی
گروه جهادی عمار دانشگاه آزاد کرمان
گروه جهادی قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بسیج جامعه پزشکی استان خراسان جنوبی
نظر شما :