رییس قوه قضاییه در پیامی به نهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران:

رهاورد آیین تندیس فداکاری؛ الگوسازی از دانشجویان ایثارگر و افزایش سرمایه‌ی اجتماعی

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۴۰۱۷ فرهنگی تاپ خبر
رییس قوه قضاییه در پیام خود که توسط دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی، دقایقی پیش قرائت شد، آورده است: ذوق و همت دست‌اندرکاران این آیین مبارک، به درستی مصرف رویدادی شده است که رهاورد آن، خوشنودی پروردگار، التیام دردها و آسیب‌های فردی و اجتماعی، تعالی و شکوفایی روحی جوانان فداکار، الگوسازی از دانشجویان ایثارگر و در نهایت افزایش سرمایه‌ی اجتماعی و انسجام است.
رهاورد آیین تندیس فداکاری؛ الگوسازی از دانشجویان ایثارگر و افزایش سرمایه‌ی اجتماعی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رییس قوه قضاییه به نهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که امروز (چهارشنبه،20 آذر) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر محمود نیلی رییس دانشگاه تهران و روسا و مسوولان سازمان‌ها و نهادهای ذی‌ربط برگزار شد، پیامی ارسال کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
وَلَا یجِدُونَ فِی صُدُورِهِمْ حَاجَهً مِمَّا أُوتُوا وَیؤْثِرُونَ عَلَی أَنْفُسِهِمْ وَلَوْ کانَ به هم خَصَاصَهٌ (سوره حشر، آبه 9)
فداکاری و ایثار از مفاهیم متعالی و بلند و فضیلتی انسانی است که ریشه در فطرت پاک انسان به عنوان خلیفه خداوند در زمین دارد که در ضمیر او به ودیعه گذارده شده است. به همین دلیل است که ایثار و فداکاری در همه جوامع بشری و در همه ادیان و مذاهب و در میان همه انسان‌ها به عنوان مفهومی والا و ارزشمند جاری می‌باشد و همگان به انسان‌های فداکار و ایثارگر به دیده احترام و تکریم می‌نگرند.
در آموزه‌های اسلامی هم گره گشایی از کار مردم و اهتمام به امور آن‌ها، از برترین حسنات و نیکی‌ها شمرده شده است. سفارش مکرر اولیای دین (علیهم السلام) به ایثار و از خودگذشتگی، گواه اهمیت این خلق نیکو در رشد یافتگی جامعه اسلامی و تعالی مادی و معنوی آن است؛ چنان که صادق آل محمد (علیه السلام) می‌فرماید: «مومنان، کسانی اند که در آسایش و سختی به یکدیگر نیکی می‌کنند و در هنگام تنگدستی ایثار می‌نمایند.» و قال الحسین (علیه السلام): و ان حوائج الناس الیکم من نعم الله
جوانان این مرز و بوم در طول تاریخ همواره جلوه‌های ناب و بی بدیلی از ایثار و فداکاری را در مرئی و منظر جهانیان گذارده‌اند. این بروز و ظهور حس ایثار و فداکاری و نوع دوستی به ویژه در دوران انقلاب اسلامی و سال‌های دفاع مقدس و پس از آن جلوه‌های ماندگاری از ایثار و رشادت را خلق کرده است که تا همیشه در اذهان و یادها از آن به نیکی یاد خواهد شد.
از این رو برگزاری آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، «فرصت مغتنمی در ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری به عنوان ارزشی انسانی و اسلامی است که در بستر گام دوم انقلاب اسلامی می‌تواند در اجرای رهنمودهای رهبری حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در این جهان پرآشوب، موجب طمانینه ی قلبی باشد و تلاشی ارزشمند در جهت حفظ، اشاعه و ترویج این فرهنگ ناب به ویژه در میان دانشجویان می‌باشد.
بحمدالله، ذوق و همت دست‌اندرکاران این آیین مبارک، به درستی مصرف رویدادی شده است که رهاورد آن، خوشنودی پروردگار، التیام دردها و آسیب‌های فردی و اجتماعی، تعالی و شکوفایی روحی جوانان فداکار، الگوسازی از دانشجویان ایثارگر و در نهایت افزایش سرمایه اجتماعی و انسجام است.
اینجانب ضمن تبریک به دانشجویان برگزیده «نهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران» که در احیای امر یاری به دیگران در آسمان مجاهدت درخشیده‌اند، از مدیریت محترم جهاددانشگاهی به عنوان متولی طراحی و برگزاری این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» و همچنین حامیان و تمامی شرکت کنندگان سپاسگزاری کرده، توفیق روز افزون همگان را در تداوم و ارتقای کیفی این گونه اقدامات ارزشمند فرهنگی که در جهت رشد و تعالی همه جانبه ایران اسلامی است، از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.


نظر شما :