همکاری مشترک سازمان تجاری­ سازی جهاددانشگاهی با شرکت اطلاع­ رسانی و خدمات بورس

۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۳ کد : ۱۴۰ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان تاپ خبر
مراسم رونمایی و تبادل همکاری بین شرکت اطلاع ­رسانی و خدمات بورس با سازمان تجاری­ سازی فناوری و اشتغال دانش ­آموختگان جهاددانشگاهی (ستفا) برگزار شد.
همکاری مشترک سازمان تجاری­ سازی جهاددانشگاهی با شرکت اطلاع­ رسانی و خدمات بورس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، امروز 28 فروردین در یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه با حضور دکتر محمد صادق بیجندی رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی و یاسر فلاح مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس تفاهم نامه مشترکی بین دو طرف به منظور بسترسازی و توسعه همکاری علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگ سازی و اجرایی در راستای بهره مندی از ظرفیت ها و توانمندی ها منعقد شد.

موضوع این تفاهم نامه همکاری مشترک در جهت بسترسازی و فرهنگ­ سازی در حوزه­ ی بازار سرمایه در شرکت­ ها، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک ها، مراکز رشد و دانشجویان جهاددانشگاهی است.