۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۹۶
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: جهاددانشگاهی پیشران تولید علم در کشور بوده است/ضرورت تکثیر فرهنگ جهادی در تمامی حوزه های علمی و دانشگاهی کشور
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، سید حسن حسینی شاهرودی به مناسبت فرارسیدن سی و هشتمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی افزود: این نهاد در تولید علم در کشور پیشران و پیشتاز بوده است و به نوعی با تولید علم عجین شده است و نیازهای جامعه در این بخش را به خوبی بر طرف و برآورده کرده است.
وی ادامه داد: ولی تنها مشکلی که وجود دارد این بوده است که جهاددانشگاهی در کنار رشد کیفی، رشد کمی نداشته است و جایگاه ارزشمند و واقعی جهاددانشگاهی در همه سطوح علمی و آموزشی و پژوهشی جامعه دیده نمی شود.
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما جهاددانشگاهی را به عنوان یک هسته می بینیم که باید این هسته، خودش را در جای جای مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی کشور پیدا کند، و به نوعی باید فرهنگ جهادی در حوزه های علمی و دانشگاهی کشور تکثیر شود.
حسینی شاهرودی با تأکید بر ضرورت تکثیر فرهنگ جهادی در تمامی حوزه های علمی و دانشگاهی کشور، تصریح کرد: این موضوع تا به حال کمتر اتفاق افتاده است، این یک مأموریت دستگاهی و فرا دستگاهی است و خود جهاددانشگاهی به عنوان یک عنصر، مرجع و هسته علمی در کشور، باید این تفکر را در بین سایر مراکز علمی کشور تکثیر کند.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 90 درصد از مراکز دانشگاهی در کشور، علمی هستند، اما در جهت به کار گیری این علم در حوزه های مختلف در کشور دارای ضعف هستند، جهاددانشگاهی در این بخش موفق بوده است، و توانسته است، فرآیند تئوری و علمی را به عمل تبدیل کند.
تولید علم در جهاددانشگاهی، تولید علم کتابخانه ای نبوده است
نماینده مردم شاهرود و میامی بخش عمده و اساسی موفقیت های جهاددانشگاهی را در بخش بومی سازی علم و تولید علم عنوان کرد و گفت: جهاددانشگاهی به خوبی توانسته است آن علمی را که تولید کرده است در اختیار آحاد جامعه بگذارد و علم را با اقتصاد، فرهنگ، صنعت و... گره بزند، و نمونه های بارز آن، موفقیت هایی که در سلول های بنیادین خون بند ناف، حوزه های نانو، بیو تکنولوژی، هسته ای و... کسب کرده است.
حسینی اظهار داشت: جهاددانشگاهی یه عنوان یکی از مراکز موفق و تولید محور، توسعه کیفی در همه بخش ها و حوزه ها داشته است، تولید علم در جهاددانشگاهی تولید علمی که صرفاً به درد کتابخانه ها بخورد نبوده است، در جهت رفع نیازمندی های روز جامعه بوده است.
نظر شما :