آئین اختتامیه طرح «داناب» در استان قزوین برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین، فرشاد پیلهچی رییس جهاددانشگاهی استان قزوین، در آئین اختتامیه طرح «داناب» که 18 آذر ماه در سالن کوثر برگزار شد اظهار کرد: «آب» یک مسئله جدی است و در سالهای آینده بهعنوان یکی از تهدیدهای بشر به شمار میرود که باید راهحلهای فنی و فرهنگی برای مدیریت آن اتخاذ شود.
وی ادامه داد: طی سالهای اخیر شرکتهای آب منطقهای در حوزه فنی اقدامات خوبی را انجام دادهاند ولی حوزه فرهنگی و آموزش خانواده مغفول مانده بود که در طرح داناب به آن پرداخته شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین بابیان اینکه برای شیوههای نوین مصرف نیز باید برنامهریزی لازم صورت گیرد، عنوان کرد: در سالهای گذشته طرحهای مختلفی بهمنظور فرهنگسازی در مصرف بهینه آب اجرا شده که دستاوردهای خوبی در پی داشته است.
پیلهچی در پایان سخنانش با اعلام اینکه طی یک سال اخیر طرح داناب با هدف فرهنگسازی توسط آموزشوپرورش استان، شرکت آب منطقهای قزوین و جهاددانشگاهی استان پیگیری و اجرا شد، گفت: فرهنگسازی را باید از سنین کمتر آغاز کرد به همین جهت آموزش آن در مدارس اقدام بسیار مهمی است.
در ادامه یدالله ملکی، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان قزوین درباره اهمیت هوشیاری مردم و درک کم آبی کشور گفت: سرانه مصرف خانوار های کشور بیش از استانداردهای دنیاست و هدف طرح داناب را آگاه سازی دانش آموزان و تاثیر گزاری روی خانوادهایشان عنوان کرد.
خیرالله رحمانی، مدیرکل آموزشوپرورش استان قزوین، اظهار کرد: در آموزش باید به مقوله تربیت توجه شود تا دانش آموزان بعد از فراغت از تحصیل بتوانند بهتر زندگی کنند، در همین راستا باید به تربیت علمی، اخلاقی، اقتصادی و زیستی نیز توجه کرد.
وی ادامه داد: ۱۳ درصد منابع طبیعی دنیا در اختیار ما قرار دارد و این در حالی است که ایران تنها یک درصد جمعیت و یک درصد مساحت دنیا را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل آموزشوپرورش استان قزوین عنوان کرد: بر اساس برآوردها ۳۵ درصد جمعیت دنیا در آینده با مشکل کمآبی مواجه خواهند شد و اگر نتوانیم منابع را مدیریت و آنان را به زیرساختهای اقتصادی تبدیل کنیم با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
رحمانی در پایان سخنانش تصریح کرد: مدرسه باید درمانگاه تمام دردها باشد و در آن تمرین مدیریت منابع به دانش آموزان ارائه شود.
نظر شما :