رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان اظهار کرد:

پیشتازی جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف خدمات

۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳ کد : ۱۳۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
دکتر بیجندی با اشاره به فعالیت های جهاددانشگاهی در چند سال اخیر بیان کرد: جهاددانشگاهی در حوزه های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تجاری سازی فناوری در میان نهادهای پیشرو قرار دارد.
پیشتازی جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف خدمات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر محمد صادق بیجندی رییس سازمان تجاری­‌ سازی فناوری و اشتغال دانش­ آموختگان جهاددانشگاهی در مراسم رونمایی و تبادل تفاهم ­نامه همکاری بین شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس با این سازمان، انعقاد این تفاهم ­نامه را گام مثبتی ارزیابی کرد و گفت: این تفاهم­ نامه می­ تواند اثرات بسیار مثبتی در حوزه ­ی بورس با یک نهاد دانش ­بنیان داشته باشد.

وی بیان کرد: جهاددانشگاهی به­ عنوان یک نهاد توسعه ­ای که همواره سعی دارد در راستای اهداف نظام حرکت کند، تلاش می کند فرهنگ سرمایه ­گذاری را ترویج کند.

دکتر بیجندی در ادامه با اشاره به فعالیت ­های جهاددانشگاهی در چند سال اخیر بیان کرد: جهاددانشگاهی در حوزه ­های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تجاری ­سازی فناوری در میان نهادهای پیشرو قرار دارد.

وی افزود: این نهاد در حد توان خود، اقدام­ های قابل توجهی داشته است. در حوزه­ فرهنگی، وجود خبرگزاری­ هایی همچون ایسنا، حوزه­ پژوهش وجود پژوهشگاه­هایی همچون رویان و ابن­سینا از دستاوردهای مهم ما به ­شمار می­رود.

رییس سازمان تجاری ­سازی و فناوری جهاددانشگاهی از مهم ترین اقدام ­های این نهاد را تعامل دیرینه با کارگزاری­ ها دانست و گفت: در 5 سال گذشته، دانشگاه علم­ و فرهنگ با یک کارگزاری بورسی قرارداد داشته که بر همین اساس این کارگزاری یک شعبه در دانشگاه مستقر کرده است.

وی افزود: وجود کارگزاری در محیط دانشگاه، شرایطی را فراهم آورده است تا دانشجویان بتوانند در فرآیند تسهیل شده­ خدمات سرمایه­ گذاری در بازار سرمایه استفاده کنند.

دکتر بیجندی با اشاره به وجود پارک­ ها، مراکز، پژوهشکده­ ها و پژوهشگاه ­های مختلف در جهاددانشگاهی، تصریح کرد: هم­ اکنون از 700 شرکتی که در جهاددانشگاهی فعال هستند، 103 شرکت آن به ­صورت دانش‌ بنیان اداره می­ شود و اولین پارک علوم و فناوری ­های نرم و صنایع فرهنگی در این نهاد شروع به ­کار کرده است.

رییس سازمان تجاری سازی و فناوری جهاددانشگاهی  بیان کرد: از مزیت ­های این تفاهم ­نامه، عقد قرارداد توام با اجرای آن است.

وی تصریح کرد: برای اولین بار با پنج شعبه استانی این سازمان در نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه شرکت کردیم.

در ادامه، یاسر فلاح مدیر عامل شرکت اطلاع­ رسانی و خدمات بورس با اشاره به این­ که این تفاهم­ نامه یک ارتباط فرابخشی است، گفت: در سال­ های اخیر، بیش از 10 درصد جامعه با مفاهیم بازار سرمایه آشنا شده­ اند.

مدیر روابط عمومی و امور بین ­الملل سازمان بورس و اوراق بهادار کشور با اشاره به این ­که در حال حاضر بیش از 600 شرکت در بازار سرمایه کشور حاضر هستند، گفت: در چند سال گذشته، دولت تامین مالی بخشی از هزینه ­های خود را از طریق بازار سرمایه انجام داده است و این اتفاق مهمی است؛ چراکه پیش از این دولت فقط از طریق بازار پول تامین مالی خود را انجام می ­داد.

فلاح با اشاره به توسعه بازار سرمایه اظهار کرد: : رشد این بازار نشان­ دهنده جایگاه ویژه این بازار در اقتصاد کشور است.

وی گفت: امسال شرکت اطلاع­ رسانی و خدمات بورس، رویداد استارت ­آپی مهمی را به ­نام "بومینو" به اقتصاد ایران معرفی می­ کند. در این رویداد از دانش آموزانی که ایده­ های نو و کسب­ و ­کارهای نو طراحی می­کنند، حمایت خواهد شد که با همکاری سازمان تجاری­ سازی فناوری و اشتغال دانش­ آموختگان جهاددانشگاهی انجام می‌شود.

وی در پایان بیان کرد: امید است این اقدام­ها برای کشور باعث تعالی اقتصاد و بازار سرمایه شود.

 


نظر شما :