۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۸۷
نماینده ولی فقیه در استان کردستان: جهاددانشگاهی بندهای وابستگی در حوزههای مختلف علمی را رفع کرد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، آیتالله سیدمحمد حسینی شاهرودی اظهار کرد: جهاددانشگاهی از نهادهای مولود انقلاب اسلامی محسوب میشود که امام راحل(ره) و همچنین رهبر معظم انقلاب امید زیادی به کارآیی و گرهگشایی این نهاد انقلابی داشتهاند.
وی افزود: جهاددانشگاهی از ابتدای انقلاب خانه فرزندان عالم و انقلابی بوده و به دست آنان گره بسیاری از مشکلات کشور گشوده شده است، به واقع این تلاش علمی پشتیبانی وفادارانه این نهاد برای انقلاب است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: ساختار منعطف این نهاد برای پاسخگویی به نیازهای متفاوت کشور از جمله عوامل موفقیت جهاددانشگاهی در دستیابی به اهدافش است که این ساختار میتواند در رفع کمبودهای کشور به هنگام فشار اقتصادی دشمنان بسیار مؤثر باشد.
وی بیان کرد: اگر بتوانیم در زمینههای علمی و فناوری پاسخگوی نیازهای فوری و اساسی کشور باشیم و راه را برای حضور جوانان مستعد و با انگیزهای که برای فعالیتهای علمی و دانشبنیان آمادگی بالایی دارند، باز کنیم بسیاری از فشارهای دشمن با شکست روبرو میشود و ناامیدی برای آنان ایجاد خواهد شد.
آیتالله حسینیشاهرودی عنوان کرد: در گذشته نیز جهاددانشگاهی در این زمینه قدمهای بزرگ و مؤثری را برداشته است و تولید برخی داروهایی که در سطح دنیا در انحصار برخی کشورهای معدود بوده از آن جمله است.
وی بیان کرد: موفقیتهای که جهاددانشگاهی با مدیریت مرحوم دکتر آشتیانی در زمینه سلولهای بنیادین به دست آورده است و موجب تعجب و شگفتی محافل علمی، پژوهشی و دانشگاهی دنیا شد، این امیدواری و اعتماد به نفس را در جوانان و نخبگان کشور ایجاد کرد که میتوانند با اتکا به توان داخلی و کوشش عالمانه به مرزهای علمی در دنیا دست پیدا کنند و گرهای از مشکلات کشور خود را باز کنند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان عنوان کرد: جهاددانشگاهی مبلغ گفتمانی است که معتقد بود با تلاش و فعالیت انقلابی و با کمترین هزینهها میتوان راه خدمترسانی عالمانه و محققانه به مردم را گشود و با بهرهگیری از ظرفیت جامعه نخبگان کشور به ویژه متکی بر فارغالتحصیلان برجسته دانشگاهی، بسیاری از بندهای وابستگی در حوزههای مختلف علمی را رفع کرد.
وی ادامه داد: از جمله مسایلی که جهاددانشگاهی در کردستان باید به آن توجه کند، نگاه به گسترش کشاورزی و دامپروی در استان در جهت بهبود وضع اشتغال استان است.
آیتالله حسینیشاهرودی اعلام کرد: طبیعتا در این مسیر، تحول کشاورزی و دامپروری در استان به سمت روشهای نوین و پیشرفتهای که با موضوع کمبود آب سازگاری داشته باشد و بتواند ضمن حفظ منابع آبی، تولیدات مواد غذایی مورد نیاز جامعه را تامین کرده و معیشت مناسب و مطلوبی را برای کشاورزان و بهرهبرداران آن حوزه فراهم کند، اهمیت بسزایی دارد.
وی بیان کرد: جهاددانشگاهی باید با توجه به موقعیت گردشگری استان کردستان با دارا بودن جاذبههای فراوان، اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که توسعه صنعت گردشگری و جذب توریسم را به دنبال داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان افزود: در این حوزهها نیاز به حضور نهادهایی است که به عنوان پشتیبان و حامی پژوهشگران بتوانند مسیرهای تازه را پیش روی مدیران باز کرده و روند توسعه و پیشرفت کشور را تسهیل کنند.
وی در پایان اظهار کرد: نگاه همه مدیران در کلیه حوزهها، باید نگاه پژوهش محور در جهت رفع مشکلات پیش رو باشد که جهاددانشگاهی میتواند یاری بخش همه حوزهها در خصوص رفع این مشکلات باشد.
نظر شما :