نگاه نوآورانه در برگزاری دوره‌های آموزشی کارآفرینی دانشجویان با انعقاد یک تفاهم‌نامه

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۳۶۹۰ عمومی
تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی منعقد شد.
نگاه نوآورانه در برگزاری دوره‌های آموزشی کارآفرینی دانشجویان با انعقاد یک تفاهم‌نامه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، این تفاهم‌نامه با هدف بهره‌مندی طرفین از منابع و توان فکری، آموزشی، پژوهشی، اجرایی و سایر امکانات موردتوافق طرفین به‌ویژه درزمینه برگزاری دورهای آموزشی، رویدادها و کنفرانس‌های مشترک به‌صورت ملی و بین‌المللی با در نظر گرفتن اولویت‌ها و توانایی طرفین اعم از داده‌ها، اطلاع‌رسانی و نیروی انسانی متخصص می‌باشد.

 دکتر علیرضا  بهرامی رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی بازوی اجرایی و همراه با دانشگاه است، اظهار کرد: اگرچه امروزه فضای کارآفرینی در معرض چالشهای فراوان قرار دارد، اما باید با نگاه نوآورانه این چالشها را به فرصت تبدیل کنیم و در این راستا جهاد دانشگاهی می تواند با ارایه ظرفیتها و قابلیتهای خود در برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارتی در حوزه کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویان در حیطه نوآوری و کارآفرینی در کنار دانشگاه باشد.

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به رویکرد مثبت مجموعه مدیریت دانشگاه به حوزه نوآوری و فناوری اذعان نمود: ‌برنامه دانشگاه در راستای تشکیل ستاد کارآفرینی و اشتغال دانشگاه، حمایت از اساتید و دانشجویان فناور در توسعه فناوری ها و ایجاد زیرساختهای لازم با استفاده از پتانسیل ارزشمند نهادها و  نیروی انسانی دانشگاه در این حوزه است.

همچنین دکترسالار ارزیده معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تشکیل شبکه تخصصی نوآوری و فناوری سلامت در دانشگاه یک فرصت‌ مطلوب و ارزشمند برای هدایت و راهبری پتانسیلهای دانشگاه در جهت حل مسائل سلامت است، پیشنهاد ایجاد یک مرکز یا خانه برای نوآوری و فناوری دانشجویی در دانشگاه با همکاری طرفین را داشت. به این ترتیب بسیاری از پراکنده‌کاری های این حوزه در یک مرکز متمرکز شده و یک پایگاه فرهنگی فناوری و نوآوری برای هم اندیشی و برگزاری رویدادهای ترویجی توسعه ای این مقوله را در دانشگاه ایجاد می کند.

از دیگر موضوعات این تفاهم‌نامه برگزاری همایش، کارگاه‌ها و دوره‌های مهارت حرفه‌ای مشترک با محوریت توانمندسازی و کارآفرینی، همکاری در برقراری ارتباط با دستگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی با استفاده از ارتباطات تشکیلاتی طرفین، اجرای پژوهش‌های کاربردی و برگزاری بازدیدهای علمی و تحقیقاتی در راستای اهداف تفاهم‌نامه ،اطلاع‌رسانی و معرفی ظرفیت‌های تشکیلاتی و خدمات طرفین در داخل کشور و سطح بین‌المللی و همکاری در طراحی، تولید و عرضه بسته‌های آموزشی، پژوهشی و سایر محصولات موردتوافق می‌باشد.

در پایان مقرر شد برنامه عملیاتی اقدامات در راستای این تفاهم نامه با همکاری نمایندگان تام الاختیار دو حوزه ظرف دو هفته آتی تدوین و در بازه های سه ماهه جلسات گزارش دهی پیشرفت و پیاده سازی این تفاهم نامه برگزار شود.

 


نظر شما :