۴۰ سالگی انقلاب اسلامی_ جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۸۳

مدیر کل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی اظهار کرد: اقدام برای تدوین شیوه نامه همکاری های متقابل واحدهای سازمانی این نهاد در حوزه پزشکی/فعالیت در زمینه زخم های مزمن

۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۳۶۵ تاپ خبر
دکتر اسماعیلی جاوید اظهار کرد: از اقدامات اخیر دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی می توان اقدام برای تدوین شیوه نامه همکاری های متقابل واحدها در حوزه پزشکی و فعالیت در زمینه زخم های مزمن اشاره کرد.
مدیر کل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی اظهار کرد: اقدام برای تدوین شیوه نامه همکاری های متقابل واحدهای سازمانی این نهاد در حوزه پزشکی/فعالیت در زمینه زخم های مزمن

دکترغلامرضا اسماعیلی جاوید مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی در گفت و گو با روابط عمومی جهاددانشگاهی با اشاره به اقدامات این دفتر گفت: طی سال گذشته از تشکیل دفتر تخصصی علوم پزشکی، دکتر شاکری نژاد مدیر سابق این دفتر تلاش های بسیاری ارزشمندی در خصوص تدوین وظایف دفتر تخصصی و آیین نامه های ارزشیابی فعالیت های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی داشته است و بیشتر فعالیت های حوزه علوم زیستی و پزشکی جهاددانشگاهی در زمینه ناباروری، طب بازساختی و سلول درمانی، سرطان از جمله سرطان پستان و زیست فناوری پزشکی در حوزه تشخیص و درمان صورت گرفته است.

وی افزود: به دلیل تلاش های ارزشمندی که در این زمینه ها طی سال های گذشته انجام شده است، درخواست های بسیاری از سوی واحدهای استانی و یا نمایندگان مردم و مسئوولین استانها برای بهره مندی از تجربیات جهاد دانشگاهی در سایر استانها برای بهره مندی از این تجربیات وجود دارد. این دفتر در سال گذشته با راه اندازی کمیته ارزشیابی، اعتبار سنجی و تعالی بخشی مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی اولین قدم اصلی خود را در این راستا برداشت.

دکتر اسماعیلی جاوید اظهار کرد: در همین راستا، شیوه نامه همکاریهای متقابل واحدها در حوزه پزشکی در دست تدوین می باشد که امید است بتواند همکاری های سازمانی بین واحدها را تسهیل نماید. از دیگر اقدامات انجام شده این دفتر در سال گذشته اخذ موافقت اصولی پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران بود. فعالیت در زمینه زخم های مزمن یکی از قطب های نوظهور در حوزه پزشکی جهاددانشگاهی است که با توجه به نیاز کشور در این بخش، ارایه خدمات تخصصی دانش بنیان و پژوهش و آموزش کادر درمان می تواند در آینده به عنوان یکی از فعالیت های شاخص و گزین جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی به شمار آید. در بخش طرح های مصوب دفتر تخصصی، این دفتر از بدو تشکیل در سال 96 تاکنون 33 طرح پژوهشی به تصویب رسانده است. در این مدت نیز اختتام 30 طرح پژوهشی اعلام شده است.

مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی در رابطه با نقش دفاتر تخصصی را در ارتباطات علمی و همکاری های برون سازمانی، گفت: یکی از سیاست های دفتر تخصصی، ارایه نقش محوری در ایجاد ارتباط با مراکز و سازمان های خارج از جهاددانشگاهی و بخشهای مختلف جهاد دانشگاهی است. از برنامه های آتی این دفتر گسترش ارتباط دفتر تخصصی با ستادهای معاونت علمی ریاست جمهوری در بخش های مرتبط با علوم پزشکی و ارتباط مستمر با معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت می باشد. از سوی دیگر این دفتر در سال گذشته با ارتباط با بنیاد برکت در حوزه ارائه خدمات درمان ناباوری تلاش هایی برای عقد قرارداد با این بنیاد جهت تحت پوشش قرار دادن بیماران تحت پوشش این بنیاد با برخی از مراکز خدمات تخصصی ناباروری جهاددانشگاهی همکاری نموده است.

دکتر اسماعیلی جاوید با اشاره به کیفیت طرحنامه های این دفتر اظهار کرد: با توجه به نحوه ارزیابی و ترکیب شورای تخصصی این دفتر، طرحنامه های مصوب از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار هستند. چالش اصلی در طرحنامه های گروه پزشکی، دستاوردهای مرتبط با آن است. با توجه به رویکرد فناورانه بودن طرح های پژوهشی و تبدیل به محصول یا خدمت، تلاش شده است که در خصوص تعهدات مرتبط با دستاوردهای طرح های پژوهشی این رویکرد در نظر گرفته شود.


نظر شما :