نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان: جهاددانشگاهی کانون تجمیع صاحبان اندیشه باشد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، آیتالله عباسعلی سلیمانی امام جمعه زاهدان و نماینده ولی فقیه در استان ۲۷ فروردین در نشستی با حضور جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: اهل علم و صاحبان اندیشه یک گنجینه بزرگ هستند که باید قدردان آنان بود و برای رفع مشکلات از این
ظرفیت بزرگ استفاده کرد.
وی ادامه داد: در گذشته، رژیم پهلوی ارتباطی با صاحبان فکر نداشت، چون به نوعی یک حکومت مستعمره بود و کارهایش تقلیدی و تلقینی بود اما امروز به برکت انقلاب اسلامی، حکومتی مستقل داریم و خودمان تصمیمگیرنده هستیم.
امام جمعه زاهدان گفت: ما باید شبکه ارتباطی خود را با علما و دانشمندان گسترش دهیم، از نیروی فکر آنان استفاده کنیم و تنها در این صورت است که میتوان به نقطه مطلوب رسید.
سلیمانی افزود: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی است که در زمان جنگ، جبهه را پشتیبانی میکرد اما امروز، زمان علم و فناوری است و طبق فرمایش رهبر انقلاب باید کشور را به بالاترین درجات علمی دنیا برسانیم.
وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی باید کانون تجمیع اهل علم و صاحبان اندیشه باشد، نیروهای انقلابی و آگاه را بکار گیرد و در پروژههای خود، از این ظرفیتها استفاده کند تا انتظارات و خواستههای مقام معظم رهبری محقق شود.
نماینده ولی فقیه در استان یادآور شد: جهاد دانشگاهی باید با کمک نیروهای علمی و انقلابی خود، جلوی هدررفت سرمایههای جامعه را بگیرد و این سرمایهها را احیا کند.
جهاددانشگاهی همواره در پی انجام کارهای گزین است
دکتر منصور تاجری رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار داشت: جهاد دانشگاهی بهعنوان پل ارتباطی میان دانشگاه و جامعه، فعالیتهای گستردهای در حوزههای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و توجه ویژهای به موضوع اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی دارد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری جهاد دانشگاهی را مولود انقلاب میدانند و با توجه به اینکه ایشان از مجموعه جهاد دانشگاهی انتظار کار گزین و عظیم دارند، سعی داشتهایم علاوه بر امور معمول، علیرغم همه محدودیتها و معذوریتهای مالی، کارهایی در خور نظام و در شأن استان به انجام برسانیم.
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در ادامه ضمن اشاره به توفیقات این نهاد در سال گذشته گفت: همایش منطقهای میعاد محراب با موضوع آسیبشناسی عدم حضور جوانان در مساجد و جمعآوری مقالات دانشجویان و صاحبنظران در این زمینه، برپایی کارگاههای آموزشی خانواده و مشاوره ازدواج و همچنین بومی سازی دانش فنی و پرورش بچه ماهی در قفس از جمله توفیقات این نهاد در سال گذشته بوده است.
دکتر تاجری افزود: سال گذشته همچنین مقدمات افتتاح و بهره برداری نخستین و مجهزترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی استان جهت کمک به اقشار آسیب پذیر توسط جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان فراهم شده است
وی تصریح کرد: در سال ۹۶، مجوز تأسیس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان (ستفا) را در استان گرفتیم که هدف آن کاربردی ساختن علم و کمک به اشتغال فارغ التحصیلان از طریق تهیه و تدوین طرحهای تیپ خوداشتغالی، انجام مشاورههای شغلی و سرمایهگذاری، اطلاعرسانی بازار کار و ایجاد بانک اطلاعاتی از دانشآموختگان بیکار است.
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان یادآور شد: افتتاح دفتر جهاد دانشگاهی در ایرانشهر و برگزاری دورههای آموزشی تخصصی در این شهرستان، ایجاد مرکز آموزش زبانهای بینالمللی، راه اندازی مرکز آموزش و مشاوره، آموزش مهارتمحور هزاران نیروی جوان علاقمند به فعالیتهای خوداشتغالی در حوزه گاز از دیگر فعالیتهای جهاد دانشگاهی استان در عرصه آموزش بوده است.
نظر شما :