با برگزاری یک نشست به همت جهاددانشگاهی علامه طباطبایی انجام میشود؛
راهاندازی صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران در دانشگاه علامه
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علامه طباطبایی، نشست تاسیس و راهاندازی صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران شعبهی دانشگاه علامه طباطبایی به همت موسسه قرضالحسنه دانشجویان ایران و جهاددانشگاهی علامه طباطبایی و با حضور دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، محمود علیگو مدیرعامل صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران، دکتر لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر مهریسادات موسوی رییس جهاددانشگاهی علامه طباطبایی، دکتر کارگری عضو مجمع خیرین این دانشگاه، مهندس قلمچی رییس بنیاد علمی آموزشی قلم چی، دکتر جلالالدین کزازی عضو مجمع خیرین دانشگاه علامه طباطبایی و عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و جمعی از اعضای خیرین و مسوولان این دانشگاه در دفتر معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.
امیدآفرینی در دانشجویان
در ابتدای این نشست، دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، اهداف صندوق قرضالحسنه را تشریح و اثرگذاری صندوق در امیدآفرینی در بین دانشجویان را نشانهی موفقیت صندوق در انجام رسالت خود دانست.
در ادامه، محمود علیگو مدیر عامل صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران، گزارشی از عملکرد صندوق طی سال گذشته، ارایه کرد و ضرورت وجود صندوق در دانشگاه و ارایهی خدمات به دانشجویان در شرایط اقتصادی کنونی را یادآور شد.
افسانه بیات معاون جذب منابع این صندوق نیز به ارایهی گزارشی از فرآیند جذب منابع شعبهی دانشگاه علامه طباطبایی پرداخت و ضرورتها و نیازهای صندوق جهت راهاندازی بهتر و مطلوبتر شعبه را یادآور شد.
وی با اشاره به مبلغ مورد نیاز صندوق جهت راهاندازی شعبهی علامه طباطبایی، از حمایت 200 میلیون تومانی خیر گمنامی یاد کرد که بهعنوان یکی از بانیان صندوق همکاری کرده است.
همچنین دکتر کارگری در ادامه جلسه بهضرورت همکاریهای بیشتر صندوق و مجمع خیرین و پرهیز از موازیکاری و اقدامات بدون هماهنگی اشارهکرد.
وی با بیان اینکه همافزایی در امر خیر باعث برکت بیشتر و ثمردهی بیشتری خواهد شد، از برگزاری جلسات مستمر و مشترک استقبال کرد.
دکتر موسوی رییس جهاددانشگاهی علامه طباطبایی نیز از همکاری و مساعدت مجموعهی مدیریتی دانشگاه علامه قدردانی و در خصوص حمایت اساتید و اعضای هیاتعلمی دانشگاه در ادامهی این مسیر اظهار امیدواری کرد.
در ادامه، آخوندی مدیرعامل مجمع خیرین دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به دغدغههای اولیه در خصوص موازیکاری صندوق و مجمع خیرین، تشکیل این جلسه و راهاندازی صندوق را با سازوکار مشخص و تبیینشده، باعث خوشحالی دانست.
همچنین، دکتر لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی بهعنوان میزبان شعبهی صندوق در این دانشگاه، در راستای تجهیز و تکمیل دفتر صندوق و ایجاد تسهیلات لازم جهت دسترسی به اساتید و اعضای هیاتعلمی اعلام آمادگی کرد.
دکتر کزازی از اعضای هیاتعلمی دانشگاه و عضو مجمع خیرین نیز راهاندازی حمایتهای کسبوکار و کارآفرینی در صندوق و دانشگاه را از ضرورتهای اجتماعی دانست و خواستار بررسی راهکارهای انجام این امر شد. همچنین وی پیشنهاد ارتباط تنگاتنگ صندوق با والدین دانشجویان متمکن را مطرح کردند تا از این طریق منابع مالی و معنوی بیشتری ایجاد شود.
در ادامه، مهندس قلمچی مدیرعامل بنیاد علمی آموزشی قلمچی نیز با استقبال از این امر خیر، با اشاره به اینکه بنیاد از مشوقان و حامیان همیشگی قرضالحسنه بوده و خواهد بود، به ایجاد یک برنامهی منظم در امر برگزاری جلسات و همچنین برنامهریزی تاکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم و بیشتری شد.
در پایان با جمعبندی نهایی، مبالغ پیشنهادی اعضای جلسه جهت راهاندازی شعبه صندوق قرضالحسنه دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد.
گفتنی است، موسسه قرضالحسنه دانشجویان ایران بهمنظور انجام خدمات عامالمنفعه و نشر و تعلیم و ترویج فرهنگ اسلامی، کمک به تامین نیازها و بهبود زندگی دانشجویان، دانشگاهیان و جهادگران دانشگاهی و اعطای وامهای بدون بهره (قرضالحسنه) از طریق دریافت وجوه ذخیرهشده توسط خیرین، اعضای صندوق، جهاددانشگاهی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی که بهصورت قرضالحسنه یا بلاعوض در اختیار صندوق قرار خواهند داد، با حفظ و رعایت موازین شرعی و مقررات جمهوری اسلامی ایران و در قالب مصوبات هیات امنای جهاددانشگاهی و بهمنظور احیا و ترویج سنت حسنه قرضالحسنه در جامعه بهویژه جامعهی دانشگاهی و کمک به حل بخشی از مشکلات مالی و معیشتی دانشجویان، جهادگران و دانشگاهیان و در راستای تحقق استراتژی برنامهی سوم توسعه جهاددانشگاهی «مبنی بر تقویت فرهنگ و ارزشهای اسلامی در جامعه و بهخصوص در جمعیت جوان و دانشجویان و دانشگاهیان» تاسیس شده است.
این موسسه در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی بهعنوان یک موسسهی مالی غیرتجاری در سال 1377 ثبت شده و دارای شخصیت حقوقی مستقل است و در سیاستهای کلی و خطمشی اصلی تابع جهاددانشگاهی میباشد. همچنین در تاریخ 15/12/1394 این موسسه موفق به دریافت مجوز فعالیت از بانک مرکزی نیز شده است.
نظر شما :