مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان:

استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهیان در تحقق اهداف طرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی استان راهگشاست

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۵ کد : ۱۳۴۶۹ فرهنگی
مسوول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت: بهره گیری از ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاهیان در تحقق اهداف طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی سیستان و بلوچستان راهگشا است.
استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهیان در تحقق اهداف طرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی استان راهگشاست

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام صادقی سوم آذرماه در جمع اعضای کارگروه تخصصی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استان اظهار داشت: مساله آب یکی از مسایل جدی است که باید برای استفاده درست و بهینه آن فرهنگ سازی های لازم انجام شود تا در آینده با بحران بی آبی رو به رو نشویم.

وی با بیان این که اهداف و برنامه های این طرح باید برای مردم مکرر تکرار و بازگو شود، افزود: برنامه های فرهنگ سازی و اطلاع رسانی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استان باید در قالب های متنوع و مختلف در اجتماعات مردمی برگزار شود تا مردم از اهداف و پیامدهای مفید این طرح آکاه شوند و برای صیانت از آب تلاش کنند.

مسوول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان بدون تردید زمانی که آگاهی مردم استان از خطرات بی آبی، کم آبی، نابودی کشاورزی و ... بیشتر شود در راستای استفاده بهینه از این ماده حیاتی تلاش خواهند کرد.

وی یادآور شد: در راستای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی اهداف این طرح، دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سطح استان آمادگی خود را اعلام می دارد و از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

مسوول فرهنگ سازی و اطلاع رسانی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار گفت: زنگ خطر کاهش آب‌های زیرزمینی استان سال‌هاست که به صدا درآمده و اگر اقدامات جدی در این زمینه صورت نگیرد، در آینده‌ای نه چندان دور مشکلات عدیده‌ای به بار خواهد نشست.

شه بخش تصریح کرد: محورهای شاخص این طرح جلوگیری از اضافه برداشت از چاه‌های مجاز، ممانعت از حفر چاه‌های غیر مجاز و فرهنگ‌سازی نصب کنتورهای هوشمند است.

وی با بیان این که برای در زمینه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی این طرح بیش از 60 برنامه با موضوعات مختلف در سطح استان پیش بینی شده است، تصریح کرد: این برنامه ها با افتتاح دبیرخانه دائمی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی سیستان و بلوچستان آغاز شده و همچنان برنامه های پیش بینی شده در حال برگزاری و انجام است.

مسوول فرهنگ سازی و اطلاع رسانی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی سیستان و بلوچستان یادآور شد: برنامه های فرهنگ سازی این طرح جنبه فرهنگی و اجتماعی دارد و برای اقشار مختلف از جمله کشاورزان، چاهداران، دانش آموزان، دانشجویان و دانشگاهیان و ... اجرایی می شود تا اقشار مختلف استان در راستای اهداف و اهمیت این طرح به آگاهی های بیشتری برسند.


نظر شما :