۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۶۹

رییس دانشگاه علمی کاربردی لرستان: جهاددانشگاهی می‌‌تواند در بازسازی صنعت کشور کمک کند

۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۳۳۲ عمومی تاپ خبر
رییس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: بسیاری از صنایع ما به اندازه ظرفیت کار نمی‌کنند، جهاددانشگاهی می‌تواند در بازسازی صنعت کمک کند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی لرستان: جهاددانشگاهی می‌‌تواند در بازسازی صنعت کشور کمک کند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر سعید فرح‌بخش با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی یکی از نهادهای انقلابی است که به فرمان حضرت امام(ره) تاسیس شد، اظهار کرد: عمده فعاایت این نهاد در دانشگاه‌ها و نهادهای علمی است و به واسطه خلأیی که در بخش‌های علمی در دانشگاه‌های کشور وجود داشت، حضرت امام(ره) دستور تاسیس جهاددانشگاهی را داد تا این  خلأ‌ها برطرف شود.
وی ادامه داد: دانشگاه مرکز توسعه علم و صنعت است و بر حسب ظاهر تاکنون دانشگاه‌های کشور موفق نبوده‌اند و توسعه آنچنانی در زمینه علمی نداشته‌اند، جهاددانشگاهی تشکیل شد که بتواند در زمینه‌هایی مانند پزشکی، سلول‌های بنیادی و... ورود پیدا کند. متخصصین بسیاری در مجموعه‌ای مانند رویان کار کردند تا انقلابی در زمینه سلول‌های بنیادی ایجاد شود.
فرح‌بخش افزود: در حال حاضر با توجه به شرایط کشور نیاز به نیروهای از خود گذشته‌ای که احساس مسوولیت بیشتری در زمینه‌های علمی داشته باشند، احساس می‌شود، جهاددانشگاهی می‌تواند این کار را در شرایط الان علمی کشور انجام دهد.
این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان بیان کرد: جهاددانشگاهی در برخی زمینه‌های علمی فعالیت‌های برجسته‌ای انجام داده و نیاز است به زمینه‌های علمی دیگری مانند سدسازی ورود پیدا کند.
وی تصریح کرد: برخی نهادها مانند سپاه فعالیت اجرایی در این خصوص انجام می‌دهد اما ما هنوز در تحقیقات بنیادی آب و مهار آب‌های سطحی موفق نبودیم و از طرفی در آینده بحران آب داریم، نیاز است جهاد به این حوزه‌ها ورود پیدا کند. در گذشته در برخی مقاطع سدی ساخته شده و بررسی علمی انجام نشده و خود آن سد فاجعه شده است و نمونه آن سد گتوند خوزستان است.
این مسوول یادآور شد: نیاز است متخصصین جهاد دانشگاهی ایثارگرانه، متعهدانه و جهادگرانه در عرصه مدیریت و بازتولید آب کارهایی انجام دهند تا در آینده با بحران آب مواجه نشویم.
فرح‌بخش گفت: همچنین در بحث تحریم‌های جدید نیز چون عرصه بر اقلامی مانند ابزار پزشکی و داروها تنگ می‌شود، جهاد می‌تواند به این تولید این اقلام ورود پیدا کند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان اظهار کرد: در بخش دامی ما همچنان مشکل داریم که جهاددانشگاهی می‌تواند طرح‌ها و پروژه‌هایی را با علم خود در این حوزه انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه ماهیت جهاددانشگاهی علمی است و فعالیت‌های داوطلبانه و ایثارگرانه‌ای در زمینه علمی باید انجام دهد، افزود: کشور اکنون مشکل برق در کنار مشکل آب دارد و این موضوع خسارت جبران ناپذیری به اقتصاد می‌زند و بسیاری از مراکز صنعتی در طول روز فعالیت ندارند و جهاد می‌‌تواند به بحث تولید برق با کمک روش‌های نوین ورود پیدا کند.
فرح‌بخش اضافه کرد: هم چنین این نهاد انقلابی می‌تواند شرایط را برای کاربرد ایده‌های مهندسان پزشکی و متخصص فراهم کند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: در زمینه مسائل علمی مشکلاتی در کشور داریم که جهاد دانشگاهی می‌تواند به آنها ورود پیدا کند.
وی تصریح کرد: بسیاری از صنایع ما به اندازه ظرفیت کار نمی‌کنند جهاد می‌تواند در بازسازی صنعت کمک کند.
فرح‌بخش یادآور شد: در لرستان نیز جهاد دانشگاهی می‌تواند به بحث بحران آب، برق‌‌ها و پتانسیل‌های بالقوه استان و حوزه گردشگری ورود پیدا کند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی لرستان اظهار کرد: ظرفیت‌های گردشگری استان تاکنون سودی برای استان نداشته است که جهاد می‌تواند به این حوزه ورود جهادگرانه پیدا کند.
وی خاطر نشان کرد: جهاددانشگاهی در زمینه کشاورزی ورود خوبی داشته و می‌تواند در این زمینه فعالیت بیشتری گند. همچنین این نهاد می‌تواند به صورت بنیادی به بسیاری حوزه‌ها ورود کند و تحقیقات بنیادی در این خصوص انجام دهد.
 


نظر شما :