به همت جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی؛

دفتر ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۶ کد : ۱۳۱ فرهنگی
دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز و با حضور مسوولان افتتاح شد.
دفتر ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، مراسم افتتاح دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و برخی معاونان دانشگاه، دکتر علیزاده معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، دکتر حبیبی رییس سازمان جوانان هلال احمر، دکتر علیجانی دبیر مجمع نمایندگان استان تهران، علی متقیان مدیرعامل و جمعی از معاونان ایسنا، دکتر بهرامی رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی دیگر از مسئولان، دانشجویان و خبرنگاران، برگزار شد.


دبیر مجمع نمایندگان استان تهران:
نقش تاثیرگذار رسانه در انعکاس دستاوردها و موفقیتهای بزرگ کشور

محسن علیجانی دبیر مجمع نمایندگان استان تهران با تاکید بر توجه ویژه به حوزه سلامت از سوی دولت یازدهم و دوازدهم و همچنین مجلس شورای اسلامی، گفت: ادعا داریم که در چند سال گذشته به طور ویژه به حوزه سلامت توجه شده و در سطح منطقه و فرامنطقه حرف‌های زیادی برای گفتن داریم.
وی با بیان اینکه در همه امور باید به گونه‌ای عمل کنیم که بتوانیم رضایت الهی را کسب کنیم، گفت: در این راستا به دنبال آن هستیم تا بتوانیم ایران عزیزمان را بر اساس اسلام بسازیم، چه در انقلاب، چه در دفاع مقدس با 250 هزار شهید عزیز و چه در بحث منطقه به عنوان شهدای مدافع حرم، بعد از 7 سال دفاع مقدس توانستیم دست داعش و در حقیقت دست آمریکا را در منطقه قطع کنیم و این تحرکات اخیر نیز نشان داد که دارند نفس های آخر خود را می کشند. در حقیقت نه تنها دستشان از ایران، بلکه از منطقه نیز قطع شد.
دبیر مجمع نمایندگان استان تهران ضمن تبریک به مناسبت افتتاح دفتر ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار امیدواری کرد: این پیوند بین ایسنا و دانشگاه، برکات بسیار خوبی در حوزه سلامت برای جامعه به همراه داشته باشد.
علیجانی با اشاره به موضوعات محوری و مهم در هر کشور یعنی امنیت، مسایل آموزشی و فرهنگی و بحث سلامت، عنوان کرد: سلامت امروز جزو دغدغه‌های نظام و مقام معظم رهبری است و در برنامه‌های دولت یازدهم و دوازدهم نیز به آن توجه ویژه شده است. از سوی دیگر نیاز و حق مردم است که باید برای آنها هزینه شود.
 وی با بیان اینکه اگر به بحث سلامت، فرهنگ و امنیت توجه کنیم درحقیقت به پایه‌های مهم و اصلی حقوق ملت توجه کرده‌ایم، تصریح کرد:  قطعا رسانه می‌تواند در این زمینه نقش داشته و کارهای بزرگ حوزه سلامت  را منعکس کند. از طرف دیگر نیاز مردم و جامعه را به سیاستگذاران حوزه سلامت منتقل کند.
وی با اظهار تاسف نسبت به عدم اطلاع رسانی و پوشش صحیح در خصوص برخی از کارهای بزرگ صورت گرفته در این حوزه، عنوان کرد: به اعتقاد بنده همین مساله منجر به یاس و نا امیدی در جامعه می شود  و شاید دلیل برخی از موارد رخ داده در دی ماه  نیز همین باشد.البته این رخدادها چندین بحث دارد ولی برخی آنقدر در کوره نا امیدی دمیدند که احساس کنیم کشور یک زمین سوخته است، در حالی که می دانیم کارهای بزرگی در حوزه امنیت و دفاعی و حوزه های سلامت و پژوهش و فناوری انجام شده است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی:
سیاست زدگی و روزمره‌گی حوزه خبر را تهدید می‌کند

دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی نیزیکی از آفت‌ها در حوزه خبر را عدم وجود فرهنگ اطلاع رسانی به موقع عنوان کرد و افزود: مورد دیگری که این حوزه را تهدید می‌کند، بحث سیاست زدگی و روزمره‌گی است.

دکتر آقاجانی:
کار ایسنا در ایجاد جو روانی آرام در جامعه قابل تقدیر است

دکتر محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم، انعکاس پیشرفت‌های علمی در عرصه تولید علم خام و نیز اطلاع رسانی در زمینه فناوری و تکنیک‌ها را رسالت ایسنا در جهت خودباوری، تشویق محققین و جلب نظر مسئولان عنوان کرد و ضمن تقدیر از رویه این رسانه در ایجاد جو روانی آرام در جامعه تاکید کرد: امید به زندگی از روح و روان سالم نشات می‌گیرد، لذا همواره می‌توان در انعکاس واقعیات کوشا بود، اما مردم را نیز مایوس نکرد.
وی با بیان این که رسانه از یک سو زبان گویای مردم و از سوی دیگر انتقال دهنده نظرات مسئولین است، نقش رسانه در جوامع توسعه یافته را پررنگ دانست و عنوان کرد: در چنین جوامعی رسانه ستون اصلی توسعه پایدار و همه جانبه است.
وی رسالت‌های دانشگاه علوم پزشکی را در دو حوزه دانش و خدمت برشمرد و ضمن اشاره به اهتمام این دانشگاه در تربیت نیروی متخصص در حوزه سلامت، مجموع فعالیت‌ها در این حوزه را کانون خبر و کانون رسانه توصیف کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در همین زمینه از فعالیت 70 مرکز تحقیقاتی این دانشگاه در حوزه تولید علم پزشکی، 300 پایگاه بهداشتی- درمانی و 20 بیمارستان خبر داد و اظهارکرد: رسالت تامین سلامت نیمی از جمعیت تهران بر عهده این دانشگاه است. این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مسئولیت نظارت بر بیش از ده‌ها مرکز پزشکی را نیز بر عهده دارد.
آقاجانی با اشاره به ظرفیت‌های فعالیت ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای بالا بردن سطح سواد جامعه، تشخیص اخبار سره از ناسره در فضای مجازی و نیز در بخش آموزش عمومی، تصریح کرد: گاهی تشخیص اخبار صحیح از ناصحیح در فضای مجازی برای اصحاب علوم پزشکی نیز دشوار است.


مدیرعامل ایسنا:
آمادگی ایسنا برای تبدیل شدن به قطب اخبار پزشکی کشور

علی متقیان  مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نیز از آمادگی این خبرگزاری برای مخابره اخبار خوب و مفید در حوزه درمان خبر داد و تاکید کرد: آماده هستیم که قطب اخبار پزشکی کشور را به ایسنا منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه امروزه در فضای عمومی رسانه و با توجه به اطلاع رسانی لحظه به لحظه،‌ نیازمند راستی آزمایی خبر هستیم، ایسنا را رسانه‌ای قابل اعتماد توصیف و اظهارکرد: در ایسنا به لحاظ تولید و عرضه خبر هیچ گونه محدودیتی نداریم.
وی با اشاره به توجه بیشتر ایسنا به مسائل علمی و دانشگاهی، شرط ورود به این رسانه و تداوم همکاری با آن را "دانشجو بودن" خواند و خاطرنشان کرد: علی رغم علاقه وافری که به اخبار سیاسی وجود دارد، سیاست زده نشده‌ایم. این در حالی است که ما از دل دانشگاه در آمده و به دنبال اخبار عالمانه هستیم.
متقیان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر جا حس کند کمبودی است،‌ ورود پیدا می‌کند، علت اصلی مورد اعتماد بودن ایسنا به عنوان رسانه این نهاد را اداره آن به دست جوانان و دانشجویان دانست.
متقیان در پایان ابراز امیدواری کرد که افتتاح دفتر ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی زمینه گسترش همکاری‌ها را فراهم نموده و نیز این خبرگزاری بتواند منعکس کننده اخبار و فعالیت‌های این قطب پزشکی کشور باشد.

در ادامه دکتر علیرضا بهرامی رییس جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاح دفتر ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انسان سالم را محور توسعه پایدار و آموزش را پایه اصلی سلامتی دانست و تاکید کرد: مهم‌ترین محور آموزش، بحث رسانه است و به طور کلی در این میان رسانه‌ها می‌تواند در اطلاع رسانی درست جامعه دانشگاهی موثر باشند
وی با بیان اینکه دانشگاه محور تولید علم و مبدا تحولات است، جامعه را نیز نیازمند حل مسائل دانست و گفت: در این میان رسانه می‌تواند در اطلاع رسانی درست جامعه دانشگاهی موثر باشد.
دکتر بهرامی افزود: رسالت ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی نیز اطلاع رسانی صحیح در حوزه سلامت است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
دشمنان در ایجاد فضای یاس و ناامیدی سهیم بوده‌اند

دکتر مهدی کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با بیان اینکه نقش رسانه در ایجاد شادی و نشاط و فرهنگ سازی بر هیچ کس پوشیده نیست به سوء استفاده دشمن در زمینه ایجاد فضای یاس و ناامیدی در جامعه اشاره کرد و گفت: امیدوار هستیم که دانشجویان با صداقت مخصوص به خود بتوانند رسالت دانشگاه در حوزه سلامت را به انجام برسانند.

رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر:
فعالیت دانشجویان در ایسنا،‌ آن‌ها را مسوولیت پذیر می‌کند

دکتر مسعود حبیبی رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در این مراسم مرجعیت دانشگاه را موجب توسعه کشور دانست و ضمن اشاره به وجود دو نوع خبر، خبر تولیدی و پوششی تاکید کرد: نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تولید اخبار است.
وی اداره دفتر ایسنا به دست دانشجویان را موجب مسئولیت‌پذیری آن‌ها و نیز هویت بخشی به آن‌ها دانست و اضافه کرد: در این زمینه لازم است دانشجویان به سراغ اساتید و صاحب نظران رفته و با نظرسنجی از آن‌ها موجبات توسعه جامعه را فراهم آورند.

گفتنی است،انعکاس دقیق فعالیت‌ها، پتانسیل ها و توانمندی های علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه و جهاددانشگاهی، در جهت گسترش فرهنگ سلامت در جامعه برخی از اهداف تاسیس دفتر ایسنا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
دفتر ایسنا به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) افتتاح شد.


نظر شما :