بازدید شرکت کنندگان در مناظرات دانشجویی هرمزگان از بندرشهید رجایی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان؛ اله مراد عفیفی پور در جمع شرکتکنندگان مرحله منطقه ای هشتمین دوره مسابقاتمناظره دانشجویی، اظهار کرد: بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری کشور یک نقطه جغرافیایی کاملاً استراتژیک است که اثربخشی خود را در حوزه اقتصاد دریامحور کاملا انجام داده و با ورود سرمایهگذاران متعدد، اهم فعالیتها را در بخش غیر دولتی انجام میدهد.
وی افزود: تلاش میکنیم در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان تمام فاکتورها و عواملی که در یک توسعه دخیل هستند را به گونهای مدیریت کنیم که بر هیچکدام از این عوامل تأثیر مخرب نداشته باشیم و بتوانیم توسعه را در عین حفظ و نگهداری همه منابعی که در اختیارمان است انجام دهیم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تصریح کرد: اگرچه وظیفه اداری تکلیف میکند که صرفاً در حوزه آبهای تحت حاکمیت در جغرافیای استان هرمزگان امداد و نجات دریایی را انجام دهیم اما اگر شرایط در مناطق دیگر نیز مهیا شود، میتوانیم امکانات و خدمات امداد و نجات دریایی خود را توسعه دهیم.
عفیفی پور عنوان کرد: استفاده از ظرفیتهای دریایی در حوزه گردشگری یکی از مؤثرترین راههای توسعه پایدار در کشورهای پیشرفته است که متاسفانه این ظرفیت در استان هرمزگان ناشناخته باقی مانده و کمتر به این موضوع توجه شده است.
وی ادامه داد: ما تلاش کردهایم ظرفیتهای گردشگری دریایی استان هرمزگان را معرفی کرده و این فرصت را فراهم کنیم تا افرادی که در این زمینه صاحب ایده هستند و میخواهند بهرهبرداری و سرمایهگذاری کنند وارد این حوزه شوند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اضافه کرد: بیش از ۸۰ درصد گردشگری و سفرهای دریایی کشور در استان هرمزگان اتفاق میافتد و این ظرفیتی که در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ایجاد شده بسیار چشم گیر است.
عفیفی پور بیان کرد: بندر شهید حقانی بندرعباس به عنوان بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور جایگاه ویژهای را در حوزه گردشگری و سفرهای دریایی به خود اختصصاص داده و موجب به فعلیت در آمدن ظرفیتهای بالقوه نقاط گردشگری دیگری همچون جزایر هرمز، لارک و هنگام شده است.
وی ادامه داد: نگاه جوانان امروز نگاهی فنی و علمی با رویکرد استفاده از تکنولوژی و فناوریهای روز دنیا برای بهرهبرداری بیشتر از این ظرفیتها است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به توسعه بندر شهید رجایی به عنوان پیشانی جبهه اقتصاد مقاومتی کشور، اظهار کرد: اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان امروز به عنوان یک دستگاه پویا در کشور در حال فعالیت است به گونهای که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی درزمینه توسعه و ایجاد ظرفیتهای جدید نیز متوقف نشده است.
عفیفی پور افزود: مرحله سوم طرح توسعه کانتینری بندرشهید رجایی بندرعباس با ظریفیت دو میلیون و 200 هزار کانتینر در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی خاورمیانه در استان هرمزگان و در جوار بندر شهید رجایی در دوران سختترین تحریمهای فنی علیه کشور ایجاد شده و عمده تولیدات این پالایشگاه صادراتی است که این صادرات از طریق بندر شهید رجایی صورت میگیرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان یکی از تعهدات ما به مردم بوده است، عنوان کرد: در بخش زیادی از ابزارهای استفاده شده در فرآیندهای داخلی، از شرکتهای دانشبنیان و تولیدات داخلی استفاده شده است.
ظرفیت بندری هرمزگان باید سهم بیشتری در رسانهها داشته باشد
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: ظرفیت عظیم بندری استان هرمزگان باید سهم بیشتری را در رسانههای سراسری به خود اختصاص دهد.
محمد دلپسند در نشست مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با دانشجویان شرکت کننده در مرحله منطقه ای هشتمین دوره مسابقاتمناظره دانشجویی اظهار کرد: امیدوارم حوزه فعالیت و همکاری ما در جهاد دانشگاهی هرمزگان با اداره کل بنادر و دریانوردی استان به سطح مطلوبی برسد تا بتوانیم با توسعه ظرفیتهای همکاری به هدف مشترکمان که بالندگی و شکوفایی کشور و ملت است برسیم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان با اشاره به اینکه پس از توضیحات کاپیتان عفیفی پور در این بازدید از زوایای فعالیتهایی که در بندر شهید رجایی صورت میگیرد آگاهی پیدا کردیم، تصریح کرد: مجاهدتهای در حال انجام در بندر شهید رجایی بسیار شگفت انگیز و موجب غرور و بالندگی است که لازم میدانم به تمامی عوامل این مجموعه خداقوت بگویم.
دلپسند عنوان کرد: ما در مجموعه جهاد دانشگاهی و خبرگزاری ایسنا آماده هستیم تا با آمادگیکامل در کنار مجموعه بنادر و دریانوردی استان هرمزگان باشیم و همچنین در حوزه فعالیتهای دانشبنیان، اجرا و توسعه فعالیتهای آموزشهای دریایی با قدرت ورود کنیم.
وی با بیان اینکه اینواحد آمادگی خود را برای توسعه و تحکیم پیوند جامعه دانشگاهی، به ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاهها با مجموعه بنادر و دریانوردی استان اعلام میکند، اظهار کرد: در خصوص مباحثی که نیاز به نیازسنجی و زمینهسنجی دارد و به ویژه اجرای دورههای آموزشی در سطوح بینالمللی مجموعه جهاد دانشگاهی آماده است تا شرایط لازم را برای اجرای این دورهها مهیا کند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان با اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی جهت برگزاری رویدادهایی از قبیل ایده شو، اضافه کرد: در حوزه گردشگری دریایی، استارتاپهای دریایی و بندری جهاد دانشگاهی دارای تجربه و تخصص و مدل خاصی است و این آمادگی را دارد که در حوزه گردشگری دریایی و وارد کردن علوم و فنون نوین توسط شرکتهای دانشبنیان ایفای نقش کند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه نوار ساحلی و ظرفیت بندری استان هرمزگان نزدیک به 70 درصد ظرفیت بندری کل کشور را شکل میدهد که علیالقاعده باید سهم بیشتری را در رسانههای سراسری به خود اختصاص دهد، اظهار کرد: همانگونه که پیش از این مدیرعامل محترم خبرگزاری ایسنا اعلامداشته بودند این خبرگزاری چه در استان هرمزگان و چه در سطح ملی از قبل هم آمادگی خود را برای تاسیس سرویس ویژه بنادر و دریانوردی اعلام کرده که ما همچنان بر این پیشنهاد خود مصر هستیم و آمادگی داریم در این زمینه سرویس ویژه فعالیتهای دریایی و بندری را ایجاد کنیم.
دلپسند با تقدیر از روابطعمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان برای فراهم کردن شرایط لازم تحقق این بازدید، بیان کرد: هدف از این بازدید آشنایی دانشجویان حاضر از 9 استان شرکت کننده در مسابقات ملی مناظره با ظرفیتها و دستاوردهای استان هرمزگان در زمینه بنادر و دریانوردی بود که به خوبی محقق شد.
نظر شما :