۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۴۵
رییس پژوهشکده علوم زمین و جغرافیا دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: جهاد دانشگاهی؛ بازوی اجرایی انقلاب فرهنگی در دانشگاهها
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، عیسی ابراهیم زاده اظهار کرد: در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاهها تبدیل به پایگاههای عضوگیری احزاب سیاسی مختلف شده بود که نه تنها فعالیتهای علمی را با مشکل مواجه کرده بود، بلکه خطر انحراف انقلاب نیز وجود داشت.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب، فضای دانشگاهی کشور همچنان یک فضای غیرانقلابی بود و برخی اساتید برخلاف حرکت انقلاب و ملت حرکت میکردند، بنابراین انقلاب فرهنگی و فعالیتهایی در این خصوص ضرورت داشت.
رییس پژوهشکده علوم زمین و جغرافیا دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: در راستای تبیین نقش علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها، ضرورت انقلاب فرهنگی مطرح شد و به دنبال آن، نهادی بنام جهاد دانشگاهی شکل گرفت که در حقیقت بازوی اجرایی انقلاب فرهنگی در دانشگاهها بود.
ابراهیم زاده افزود: جهاد دانشگاهی از بطن انقلاب در آمد و در حوزههای مختلف پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اشتغال وظایف مهمی را عهدهدار شد که تاکنون نیز منشا خدمات ارزشمندی بوده است.
وی تصریح کرد: توسعه دانش و تحقیقات کاربردی مورد نیاز کشور، ایجاد و انتقال فناوریهای منتخب در حوزههای مهم و استراتژیک کشور، توسعه تجاری سازی فناوریهای آماده بهرهبرداری از جمله رسالتهای جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش است.
رییس پژوهشکده علوم زمین و جغرافیا دانشگاه سیستان و بلوچستان یادآور شد: این نهاد انقلابی در حوزه آموزش نیز رسالت ارتقاء سطح دانش، بینش و مهارت نیروهای تخصصی مورد نیاز برای پیشرفت کشور از طریق تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و توانمند در تولید علم و فناوری را بر عهده دارد.
ابراهیم زاده خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی در همه زمینهها توفیقاتی داشته است، اما اگر عطف توجه خود را در همین حوزه پژوهش و فناوری متمرکز کند، اثرات عمیقتر و دقیقتری در سطح ملی و حتی بین الملی خواهد داشت.
نظر شما :