ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی گیاهان دارویی در مازندران
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، نشست هماندیشی درباره چارهاندیشی و ساماندهی محصولات تولیدی از گل محمدی و سایر گلها و گیاهان دارویی تولید استان، عصر دیروز یکم آبان ماه در مجتمع تحقیقاتی تولیدی گردشگری چپکرود جهاددانشگاهی مازندران برگزار شد.
در این نشست واحد عبدالهیان رییس جهاددانشگاهی با اشاره به این که تولید گیاهان دارویی و گل محمدی از مزیتهای اقتصادی استان است، اظهار کرد: تولید فراوان و افزایش سطح کشت گل محمدی در استان چنان چه به درستی مدیریت نشود موجب هدر رفت تلاش فعالین این حوزه خواهد شد.
وی با بیان این که، فقط در چهاردانگه ساری بیش از 150 هکتار از اراضی به کشت گل محمدی اختصاص یافته است، افزود: علاوه بر این مقادیر قابل توجهی، گل محمدی در سایر شهرهای استان تولید میشود که نیاز است در این باره چارهاندیشی شود.
رییس جهاددانشگاهی مازندران تاکید کرد: در حال حاضر ضرورت دارد، تا درباره ایجاد صنایع تبدیلی و اسانسگیری از گلهای تولیدی و گیاهان دارویی تصمیمگیری شود تا در فرصت باقی مانده دسترنج این روستاییان محروم در اثر نبود بازاریابی و صنایع تبدیلی، ضایع نشود.
بر اساس این گزارش در این نشست عباسی معاون فرماندار ساری، دکتر کمبرانی رییس پژوهشکده شیمی جهاددانشگاهی، خورشیدی مدیر عامل تعاونی گل محمدی چهاردانگه، هادی ابراهیمی سرپرست معاون پژوهشی جهاددانشگاهی مازندران و دیگر اعضای معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان حضور داشتند و در خصوص امکانسنجی ایجاد واحد تقطیر و اسانسگیری با بهرهگیری از ظرفیت پژوهشکده شیمی جهاددانشگاهی، بخش خصوصی، جهاددانشگاهی مازندران و حمایت دستگاههای ذیربط به تبادل نظر پرداختند.
نظر شما :