با همکاری سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف؛
دفتر استانداردسازی جهاددانشگاهی بوشهر افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، دفتر استانداردسازی جهاددانشگاهی استان بوشهر با حضور سعید زرینفر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر، علی احمدیزاده رییس جهاددانشگاهی استان بوشهر، علیرضا آخوندی رییس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، وحدانی مدیر پروژه یابی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، حمیدرضا عابدی مدیر مرکز خدمات پدافند غیرعامل و آزمایشگاه سامانه های الکترونیکی هوشمند سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف افتتاح شد.
دفتر استانداردسازی جهاددانشگاهی بوشهر در راستای اجرایی کردن بندهای تفاهم نامه همکاری سهجانبه بین سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، اداره کل استاندارد و جهاددانشگاهی استان بوشهر راه اندازی شده است.
مشارکت در تهیه پیش نویس و تدوین استانداردهای ملی و بین المللی مرتبط، برنامه ریزی و طراحی دوره های آموزشی در زمینه دوره های مصوب آموزشی جهاددانشگاهی، همکاری در توسعه و ترویج فرهنگ استاندارد، همکاری در برگزاری دوره های آموزشی و گردهمایی های علمی مرتبط، همکاری در خصوص استانداردسازی کیفیت مواد، وسایل و تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی، ارسال نمونه به آزمایشگاه های همکار و تایید صلاحیت شده از طریق آزمایشگاه سامانه های الکترونیکی و هوشمند جهاددانشگاهی صنعتی شریف (آزمایشگاه)، و ... بخشی از اهداف تاسیس دفتر استانداردسازی جهاددانشگاهی بوشهر است.
حضور جهاددانشگاهی فرصتی برای مطالعات دقیقتر است
سعید زرینفر در حاشیه افتتاح دفتر استانداردسازی جهاددانشگاهی شریف و بوشهر عنوان کرد: طرحهایی مانند طرح نجات نخلستان، آبیاری تحت فشار، آبشیرین کن ها و تکمیل سدها از جمله پروژههایی هستند که می تواند در پیشرفت استان و همچنین پیشبرد اهداف توسعهای تاثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: طرح نجات نخلستان سه سال پیش در ستاد ملی اقتصاد مقاومتی تصویب شد، یعنی پیشنهاد آن از استان بوشهر مطرح شد و در آن زمان اعتباری معادل 1600 میلیارد تومان برای این طرح پیش بینی شد که در دو بخش آبیاری تحت فشار و قطره ای و تکمیل سد دالکی در نظر گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر اظهار کرد: در بخش کشاورزی خصوصا کشاورزی خارج از فصل، گوجه فرنگی و تولیدات وابسته به آن و صنایع تبدیلی می توان اقدامات زیادی را انجام داد.
زرینفر با اشاره به اهمیت آبشیرین کنها تصریح کرد: بیش از 90 درصد آب موردنیاز بوشهر از خارج استان وارد می شده است، و جدیدا به سمت شیرین کردن آب دریا رفته ایم که البته هنوز هم جای کار وجود دارد و قطعا حضور جهاددانشگاهی می تواند فرصتی برای مطالعات دقیقتر ایجاد کند.
وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای بالایی که جهاددانشگاهی بوشهر دارد امیدواریم بتواند در راستای توسعه استان و پیشرفت بیش از پیش مفید واقع شود.
معاون استاندار بوشهر با اشاره به چشم انداز پروژه شهر هوشمند عنوان کرد: اجرای طرح هوشمند از طرحهای مهمی است که با توجه به پتانسیلها و زیرساختهای مناسب بوشهر و با هدف توسعه و ارتقای سطح خدمات و رفاه مردم در زمینههای فرهنگی، سلامت، اجتماعی، حملونقل و اقتصاد برنامهریزی شده است.
سعید زرینفر اظهار کرد: در سال جاری به دستور استاندار، در مورد بیماری لکه سفید که هر چند سال مشکل ایجاد می کند قرار شده که سازمان استاندارد برای به حداقل رساندن این بیماری و استانداردسازی استخرهای پرورش میگو اقدام کند که جهاد دانشگاهی نیز می تواند در این زمینه کمک کند.
استانداردسازی کالاهای وارد شده از گمرکات
در ادامه علی احمدی زاده رییس جهاددانشگاهی بوشهر گفت: از زمان شروع به کار جهاددانشگاهی در استان به دنبال شناسایی خلاها و کمبودهای موجود و برطرف کردن آن ها بوده ایم، برای نمونه در حوزه آموزش پزشکی ضعف زیادی داشتیم و سعی کردیم این مشکل را برطرف کنیم.
وی افزود: در حوزه آموزش پزشکی متولی وجود نداشت و جهاددانشگاهی با اخذ مجوزهای لازم، به صورت رسمی در حال برگزاری دوره های مهارتی علوم پزشکی در استان است و اکنون در کنار دوره های آموزشی اشتغال محور تعریف شده در بحث های تخصصی پزشکی و دندانپزشکی، و همچنین در زمینه کمک پرستاری، فوریت های پزشکی و اورژانس و امدادگر، نسخه نویسی، دستیار دندانپزشک، تربیت نیروی پذیرش و آزمایشگاه، و... برای نیروهای سراسر استان تبیین دوره شده و ارایه آموزش انجام می شود.
ایجاد بیش از ۲ هزار شغل مستقیم
رییس جهاددانشگاهی بوشهر تصریح کرد: حدود دو سال و نیم فعالیت آموزش بیش از ۵۰۰۰ نفر و ایجاد حدود ۲۰۰۰ نفر شغل مستقیم با قابلیت آدرسدهی از افتخارات جهاددانشگاهی بوشهر است که این فارغ از آمار پارس جنوبی و حوزه نفت و گاز است.
احمدی زاده با بیان این که به دنبال فعالیتهای جدید در حوزه کسب و کارهای اینترنتی هستیم، ادامه داد: در قرارداد جدید با وزارت کار نیز با اخذ مجوز برای ایجاد ۲ هزار شغل در عرصه مشاغل خانگی برنامه ریزی صورت گرفته است.
این مسوول با اشاره به ضرورت افتتاح دفتر استانداردسازی در بوشهر خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که در استان بوشهر داشتیم این که کالاهای وارد شده از گمرکات استان، جایی برای استانداردسازی نداشت که با همکاری مجموعه جهاددانشگاهی صنعتی شریف و انعقاد تفاهم نامه با اداره کل استاندارد بوشهر، نمونه های وارد شده از گمرک از طریق سازمان استاندارد به دفتر استانداردسازی معرفی و با ارسال به آزمایشگاه شریف نتیجه اعلام شود.
نظر شما :