۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _ جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۲۷

رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان خبر داد: تاسیس پژوهشکده مطالعات شهری/ راه اندازی بزرگ ترین کالج آموزشی استان تا سال ۱۴۰۰

۰۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۷ کد : ۱۲۲۵ عمومی تاپ خبر
محمود مراثی با اشاره به راه اندازی بزرگ ترین کالج آموزشی استان تا سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: همچنین با قوت گرفتن گروه‌های پژوهشی، در حال فراهم آوردن بسترهای لازم برای تاسیس پژوهشکده مطالعات شهری هستیم.
رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان خبر داد: تاسیس پژوهشکده مطالعات شهری/ راه اندازی بزرگ ترین کالج آموزشی استان تا سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمود مراثی رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در آستانه فرارسیدن سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی در رابطه با اقدامات میانبر براساس حوزه‌های ماموریتی جهاددانشگاهی در حوزه کاری این واحد ، ‌گفت: به طور کلی جهاددانشگاهی فعالیت‌های خود را نیاز محور انجام می‌دهد؛ این نهاد با استفاده از مرکز افکارسنجی خود، همواره تلاش کرده است تا نیازهای اساسی شهر و استان را در حوزه‌های مختلف شناسایی کرده و با توجه به این نیازها برای حل آن در حوزه عملیاتی خود، راهکار ارایه دهد. همچنین در بخش‌های مختلف پژوهشی، فرهنگی و آموزشی پس از برگزاری دوره‌ها و همایش‌ها، از شرکت‌کنندگان نیازسنجی می‌شود و با توجه به عمده نیازها برنامه‌ریزی‌های آتی انجام می‌گیرد.
وی افزود: همواره گفت‌وگو و تعامل نتایج مثبتی را در پی خواهد داشت؛ ما در واحد اصفهان بر این عقیده فعالیت‌های خود را پیش برده و شاهد نتایج آن نیز بوده‌ایم. در این راستا تفاهم نامه‌هایی با دستگاه‌ها، ادارات و سازمان‌های مختلف از جمله استانداری، شهرداری، آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، مدیریت بحران، حوزه هنری، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان منعقد شده است.
مراثی با اشاره به اقدامات کوتاه‌مدت،‌ برنامه‌های میان‌مدت و چشم‌انداز بلندمدت واحد، افزود: اقدامات و برنامه‌های کوتاه‌مدت موفق سال‌های گذشته در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی همچنان ادامه پیدا خواهند کرد و فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر مفید به فایده نبوده‌اند از برنامه‌ها حذف خواهند شد. همچنین قصد داریم تا آموزش‌ها را در شهرها و روستاهای شهرستان‌های مختلف استان اصفهان گسترش دهیم.
رییس جهاددانشگاهی اصفهان ادامه داد: علاوه بر این موارد، به عنوان یکی از چشم‌اندازها، بزرگ ترین کالج آموزشی استان نیز تا سال 1400 راه‌اندازی خواهد شد. در بخش پژوهش، علاوه بر فعالیت در حوزه مسایل شهری و گردشگری، به حوزه پزشکی ورود پیدا کرده‌ایم. دو مرکز درمان در منزل و سلامت‌کده طب سنتی آماده فعالیت هستند و امیدواریم در این دو حوزه نیز بتوانیم به همشهریان اصفهانی، خدمات ارایه کنیم. همچنین با قوت گرفتن گروه‌های پژوهشی، در حال فراهم آوردن بسترهای لازم برای تاسیس پژوهشکده مطالعات شهری هستیم. در بخش فرهنگی نیز با بهره‌گیری از رسانه‌های ایسنا و ایکنا تلاش کرده‌ایم تا مردم را در راستای اقتصاد مقاومتی به استفاده از تولیدات ملی تشویق کنیم. همچنین در این بخش قصد داریم، به عنوان یکی از برنامه‌های میان مدت، آکادمی خبر ایسنا را راه‌اندازی کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که در وضعیت کنونی کشور، چه راهکار هایی در حوزه عملکردی آن واحد برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن طراحی شده است، گفت: یکی از مسایل و مشکلاتی که چند سالی است گریبان مردم و خانواده‌ها به ویژه جوانان فارغ‌التحصیل دانشگاهی را گرفته، بحث اشتغال است. جوانان بعد از چند سالی تحصیل در مقاطع مختلف، از دانشگاه خارج می‌شوند و اغلب مهارت ورود پیدا کردن به حرفه خاصی را ندارند. از این رو در رویکرد جدید واحد اصفهان سعی کرده‌ایم، با دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت، جوانان تازه فارغ‌التحصیل را با گذراندن زمان اندک به شغل و حرفه نزدیک کنیم که خوشبختانه با استقبال مناسب و نتایج موثری همراه شده است؛ شاهد این ادعا، حدود 50 درصد فراگیرانی است که در دوره‌های آموزشی پزشکی و پیراپزشکی جهاددانشگاهی واحد اصفهان شرکت کرده و پس از گذراندن دوره‌ها، صاحب شغل و مشغول به فعالیت شده‌اند.
مراثی افزود: موضوع دیگری که جهاددانشگاهی با وجود رسانه‌های خود می‌تواند به آن ورود پیدا کند، در حوزه بین‌المللی است؛ کشور نیازمند تعامل و آشتی با دنیا است. با تعامل و روابط دیپلماتیک با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای همسایه می‌توان در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی موفق بود و دچار مشکل نشد. خبرگزاری ایسنا می‌تواند با برگزاری میزگردها و گزارش‌ها در سطح بین‌المللی این روند را تسهیل کند. این خبرگزاری با روحیه دانشجویی و خلاق خود می‌تواند در شناساندن کشورمان به کشورهای دیگر موثر و مفید عمل کند. همچنین خبرگزاری بین‌المللی قرآنی (ایکنا)، با توجه به حوزه فعالیت خود می‌تواند باعث هرچه نزدیک‌‌تر شدن کشورهای اسلامی به کشور عزیزمان ایران شود.
وی در پایان در رابطه با آینده واحد گفت: ابتدا باید بر این نکته تاکید کنم که تاکنون جهاددانشگاهی با روحیه انقلابی خود، بی سر و صدا و به دور از حاشیه، فعالیت‌های خود را به شکل مفید و موثری انجام داده است. طبق برنامه‌ها و اهدافی که برای واحد متصور شده‌ایم و بر اساس همکاری‌هایی که تاکنون با نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف استانی داشته‌ایم، فعالیت‌های موثری را در حوزه‌های مختلف آموزشی، فرهنگی و پژوهشی ارایه خواهیم داد. جهادگران جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، با دارا بودن روحیه جوان و خلاق خود، تمام همت و تلاش خود را به کار بسته‌اند تا نام جهاد دانشگاهی بیش از پیش در شهر و استان مطرح شود. این نیروی انسانی با وجود اینکه در برخی حوزه‌ها در جایگاه مناسبی قرار دارند اما به این میزان قانع نخواهند شد. امیدواریم این تلاش‌ها باعث شود تا تمام سازمان‌ها و نهادهای شهری و استانی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی به جهاد دانشگاهی به چشم یک بازوی اجرایی و عملیاتی نگاه کنند.


نظر شما :