۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _ جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۲۶

رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی:خودباوری و همدلی دو عامل موفقیت نیروهای جهاددانشگاهی است

۰۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۲۲۳ عمومی تاپ خبر
دکتر سیدجعفر نظام دوست رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به ویژگی‌های کار جهادی گفت: بهره‌مندی از نیروی انسانی متعهد به اخلاق اسلامی و انعطاف پذیری متناسب با شرایط جامعه، دو عامل موفقیت این نهاد انقلابی است.
رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی:خودباوری و همدلی دو عامل موفقیت نیروهای جهاددانشگاهی است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، دکتر سیدجعفر نظام دوست در آستانه 16 مردادماه سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی، افزود: جهاددانشگاهی امروز در عرصه‌های مختلف اثربخشی بالا و تعامل مناسبی با ارگان‌های مختلف دارد به طوری که در حوزه فرهنگی مباحث مختلف روز را در بخش هایی مثل فعالیت های رسانه‌ای، انتشار کتاب و مرکز افکار سنجی دنبال می‌کند، همچنین در حوزه پژوهشی نیز طرح های ملی و استانی اثرگذاری را به انجام رسانده است.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی استان از سال ۵۹ تاکنون در نامگذاری؛ مدرسه عالی علوم اراک، جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت معلم، جهاد دانشگاهی اراک و در نهایت جهاد دانشگاهی استان مرکزی و به لحاظ محتوای برنامه‌ها سیر تکاملی داشته است.

وی با اشاره به ویژگی‌های جهاددانشگاهی گفت: نیروی انسانی جهاد دانشگاهی سرمایه اصلی و عامل توفیقات این نهاد است، این نیرو، پویا، متعهد به اخلاق اسلامی و مبتکر است.

رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به تاسیس جهاد دانشگاهی در مردادماه سال 59 و توسعه فعالیت‌ها در حوزه مباحث پژوهش، علمی، انتشار کتاب و مباحث فرهنگی افزود: در بحث کاربردی کردن علوم، جهاد دانشگاهی با ایجاد پژوهشکده در این راستا حرکت کرده است.

دکترنظام دوست ادامه داد: جهاد دانشگاهی امر غیر شفاف ندارد و از ابتدای تأسیس روی پای خود ایستاده و بر درآمدهای خود متکی بوده و این امر از نحوه تأسیس جهاد دانشگاهی  واحد استان تا امروز به خوبی مشهود است.

دکترنظامدوست ادامه داد: ویژگی دیگر جهاد دانشگاهی انعطاف پذیری است، این نهاد از بدو انقلاب تا امروز توانسته خود را با شرایط و نیازهای کشور وفق دهد. ما از کارهای فرهنگی در استان شروع کردیم تا پشتیبانی رزمندگان ۸ سال جنگ تحمیلی و امروز که در مباحث آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نوین، صاحب نظر هستیم.

وی گفت: جهاد دانشگاهی یکی از رسالت‌های خود را ارتباط با صنایع می‌داند اما با وجود همه تلاش‌هایی که در این زمینه داشتیم متأسفانه به دلیل عدم رغبت مدیران صنایع، توفیقات خوبی حاصل نشده است و همچنان بحث ارتباط دانشگاه و صنعت در استان مرکزی لاینحل باقی مانده است.

دکترنظام دوست ادامه داد: در بحث نظام سلامت، کشور با کمبود پرستار مواجه بود، جهاد دانشگاهی در سراسر کشور با برگزاری دوره‌های کمک پرستاری این کمبود را جبران کرد در بحث ناباروری و ... نیز فعالیت‌های جهاد دانشگاهی جای تقدیر دارد.

وی تأکید کرد: ما با نیروی انسانی کم، خدمات متنوعی ارائه می‌دهیم، فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و درمانی که هر کدام زیرشاخه‌های متنوعی دارند بیانگر این امر است هیچ ارگان دولتی تا این حد تنوع فعالیت ندارد و همین تنوع باعث شده جهاد دانشگاهی با نهادهای مختلف همکاری و مشارکت داشته باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی ادامه داد: خودباوری و همدلی دو عامل موفقیت نیروهای جهاد دانشگاهی است. ما ایمان داریم که خواستن توانسن است سال‌ها کار کردیم و مشقت کشیدیم و امروز شاهد ثمرات جهاد دانشگاهی در استان هستیم.

وی با اشاره به فعالیت درمانی جهاد دانشگاهی در بحث درمان ناباروری تصریح کرد: در مدت فعالیت این مرکز از سال 93 تاکنون 400 زوج صاحب فرزند شده اند و 27 هزار پرونده ناباروری در این مجموعه شکل گرفته است، ذخیره‌سازی جنین نیز انجام شده و روزانه حدود 40 نفر به مرکز مراجعه دارند. افق پیش‌بینی شده برای این مرکز درمان ناباروری ایجاد یک مرکز دانش بنیان است و برگزاری دور‌ه‌های پژوهشی را نیز مدنظر داریم.

رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی در خصوص فعالیت‌های آموزشی این مجموعه بیان کرد: در این راستا سه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی در اراک، ساوه و نیمور محلات فعالیت دارند و دوره‌های آموزش کوتاه و بلندمدت در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود.

دکترنظام‌دوست اضافه کرد: در حوزه اشتغال نیز سعی بر آماده شدن دانش‌آموختگان جهت ورود به بازار کار است و در زمینه آموزش، پژوهش، فرهنگ‌سازی و تجاری سازی فناوری برنامه‌هایی مدنظر است.

 


نظر شما :