رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان مطرح کرد:
حرکت پژوهشکدهی محیطزیست جهاددانشگاهی برای برندشدن در تعیین حقآبهی تالابهای کشور
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر فریبرز جمالزاد رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان، صبح امروز (پنجشنبه ۱۸ مهرماه) در چهلوششمین گردهمایی معاونان آموزشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی که در بندرانزلی استان گیلان برگزار شد، اظهار کرد: استان گیلان با وجود پتاسیلها و موهبتهای الهی در حوزهی کشاورزی و دامداری، در بخش صنعتی مغفول مانده است.
وی با اشاره به اهمیت تولید فناوری، افزود: محوریت فعالیتهای جهاددانشگاهی فرهنگی، آموزش و پژوهش بوده که همواره به عنوان یک نهاد انقلابی با نیروهای متعهد و کارآمد معرفی در عرصه آموزش و فناوری پیشگام است.
دکتر جمالزاد با بیان اینکه فناوری و پژوهش را باید متناسب با نیاز روز و در جهت رفاه و معیشت مردم کاربردی کرد تا بتوانیم از مشکلات و دشواریها، به خوبی عبور کنیم، ادامه داد: دانشی کارآمد است که منجر به تولید فناوری شود.
رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان با اشاره به ظرفیت پژوهشکده محیط زیست این نهاد و اعلام آمادگی برای ارایهی خدمات گسترده در سطح کشور، گفت: این پژوهشکده طرحها و و پژوهشهای مختلفی را در راستای خدمت به جامعه اجرایی کرده و در حال حاضر با توجه به اهمیت حفاظت از تالابها در این راستا اقداماتی را هم در دستور کار دارد.
وی با اشاره به اینکه مطابق برنامه پنجم توسعه، حقآبهی زیستمحیطی جایگاه ویژهای دارد، زیرا تعیین حقآبه گامی در راستای حفاظت از تالابها است، بیان کرد: دولت موظف شده حقآبههای تالابهای کشور را مشخص کند که در این راستا گروه پایش منابع آبی پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی، طرحهایی را تصویب کرده و میتواند تبدیل به برند در تعیین حقآبهی زیستمحیطی تالابها شود.
دکتر جمالزاد تصفیهی پساب واحدهای تخلیهی نفت را از جمله پروژههای مهم پژوهشکدهی محیطزیست عنوان کرد و افزود: در بخشهای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، فعالیتهای اثرگذاری توسط همکاران ما در واحد استان انجام گرفته که جای قدردانی دارد.
رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان با اشاره به میزبانی استان از گردهمایی معاونان آموزشی، خاطرنشان کرد: در طی این سه روز کارگاههای مختلفی در حوزههای آموزشی برگزار شد و تبادل اطلاعات صورت گرفت که امید است خروجی این گردهمایی تحقق اهداف از پیش تعیین شده و برندسازی پژوهشهای فناورانه باشد.
وی در پایان گفت: توسعهی آموزشهای کوتاهمدت در سطح استان گیلان در حداقل ۴ شهرستان، هویتسازی بر پایهی پژوهش برای گسترش زیرساختها در این سازمان و ارتباط مناسب بین مراکز آموزشی با معاونت پژوهشی، پیگیری و ادامهی جدی طرحهای فناورانهی پژوهشکدهی محیطزیست جهاددانشگاهی و تشریح و بسط فعالیتهای فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان برای جذب دانشجویان را از جمله مهمترین برنامههای آتی این سازمان است.
نظر شما :