توسط مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی؛

کارگاه کسب درآمد از پرورش گیاهان دارویی در خراسان جنوبی برگزار شد

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۵ کد : ۱۲۰۷۵
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی از برگزاری کارگاه کسب درآمد از پرورش گیاهان دارویی به همت این مرکز خبر داد.
کارگاه کسب درآمد از پرورش گیاهان دارویی در خراسان جنوبی برگزار شد

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ، حسین راغ آرا با اشاره به برگزاری کارگاه کسب درآمد از پرورش گیاهان دارویی، اظهار کرد: برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی به منظور توانمندسازی شرکت‌کنندگان در راستای ایجاد کسب و کارهای کوچک و بزرگ در حوزه گیاهان دارویی، یکی از اهداف اصلی مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی است که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به صورت مدون و مستمر برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این راستا به همت مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی، روز گذشته 16 مهرماه، کارگاه کسب درآمد از پرورش گیاهان برگزار شد.

مدیرمرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی ادامه داد: در این کارگاه چهار ساعته که مطالب توسط مهدی ابراهیمی، عضو هیأت علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ارائه شد، شرکت‌کنندگان با کسب و کارهای مرتبط با پرورش گیاهان دارویی شامل تولید محصولات خام اولیه از گیاهان دارویی، تولید بذر، تولید نشاء، قلمه و نهال، ساخت تراریوم، تولید درختچه‌های بنسای و تولید گیاهان زینتی و آپارتمانی آشنا شدند.

راغ آرا بیان کرد: همچنین افراد شرکت‌کننده با خدمات قابل ارائه در بخش کشاورزی توسط بانوان از جمله هرس درختان، پیوند زنی و طراحی فضای سبز شهری و همچنین بسته بندی، تولید عرقیات، تولید فرآورده‌های گیاهی و محصولات جانبی نیز آشنا شدند.

وی بیان کرد: استفاده موثر از علم ارتباطات و شبکه‌های اجتماعی مورد تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز از دیگر مباحث مورد تاکید در این کارگاه آموزشی بود که در این زمینه تعدادی از شرکت‌های موفق حوزه تجارت الکترونیک به شرکت‌کنندگان معرفی شدند.

مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی ادامه داد:در پایان این دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان به صورت عملی با پیوند درختان میوه، تولید نشاء گیاهان دارویی و صیفی جات و همچنین تکثیر رز ماری، گل محمدی و رز با استفاده از روش‌های کشت بذر و قلمه زنی در شاسی‌های گلخانه‌ای آشنا شدند.

راغ آرا گفت: ایجاد آگاهی در خصوص موانع و چالش‌های احتمالی پیش روی کسب و کارهای حوزه پرورش گیاهان و ارائه راهکارهای موثر برای اجتناب از مواجهه با این مشکلات و چگونگی مدیریت آن‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین ملزومات ورود به عرصه فعالیت‌های کشاورزی به عنوان یکی از اهداف اصلی این کارگاه آموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

 


نظر شما :