رییس جهاد دانشگاهی واحد همدان خبر داد:
اجرای ۳۸ هزار نفر ساعت برنامه فرهنگی در جهاد دانشگاهی همدان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد همدان، اکبر اسدی اشاره ای به برنامههای حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در یک سال اخیر داشت و گفت: برگزاری اردوی منطقه ای «طریق جاوید» با حضور 300 دانشجو از استانهای کرمانشاه، کردستان، لرستان، زنجان و همدان در راستای تبیین آرا و اندیشههای امام(ره) در جهت توسعه تربیت اخلاق از جمله برنامههای این حوزه است.
اسدی خاطر نشان کرد: در حاشیه این اردو، بازدید از جاذبههای گردشگری و طبیعی استان نیر انجام گرفت، اجرای 2 طرح مطالعاتی در حوزه ازدواج و طلاق و 20 طرح نظرسنجی در سطوح درون سازمانی، ملی و مشترک با برخی ادارات از دیگر فعالیتهای حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان در سال اخیر است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اشاره ای به آمار اخبار خبرگزاری ایسنا و ایکنا داشت و گفت: طی یک سال گذشته، دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا به ترتیب، 7 هزار و 2 هزار و 400 خبر، گزارش خبری و تصویری توسط این دو مجموعه بروی سایت قرار گرفته است.
تهیه بانک اطلاعاتی فعالان قرآنی استان همدان
وی ادامه داد: برگزاری مسابقه استانی مناظره دانشجویی و طرح دانشجو معلم قرآن با حضور 40 تن از دانشجویان مستعد و علاقمند به قرآن در راستای ترویج مفاهیم و ارزشهای والای قرآنی در سطح دانشگاهها و جامعه از برنامههای دیگر این مجموعه است.
اسدی ابراز کرد: آغاز تهیه بانک اطلاعاتی فعالان قرآنی استان با اولویت بخش دانشگاهی توسط معاونت فرهنگی چهاد دانشگاهی استان، تشکیل شورای قرآنی دانشگاهیان استان و برگزاری چندین محفل انس با قرآن از دیگر برنامههای انجام گرفته در حوزه فعالیتهای قرآنی است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان یادآور شد: در سال گذشته 38 هزار نفر ساعت برنامه فرهنگی در مجموعه جهاد دانشگاهی استان انجام گرفته است که برای این تعداد کار فرهنگی، از همکاری 4 هزار نفر ساعت از اعضای هیئت علمی دانشگاهیان بهره مند شده است.
وی اشاره ای به برنامههای حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی استان داشت و اظهار کرد: فعالیت مرکز بانک خون بندناف رویان استان با 2 هزار عضو از جمله برنامههای بخش پژوهشی است که خوشبختانه عضویت خانوادهها دراین بانک در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه مشابه در سال اخیر رشد 50 درصدی نشان میدهد.
مرکز سفال جهاد دانشگاهی گامی در جهت ارتقای تولیدات استان
اسدی ادامه داد: ایجاد مرکز تخصصی سفال و سرامیک با 100 عضو از دیگر فعالیتهای بخش صنعت و پژوهش جهاد دانشگاهی استان است که با هدف ارتقاء صنعت سفال و رقابت با محصولات خارجی دایر شده است که تاکنون موفق به اشتغالزایی مستقیم برای 40 نفر شده است.
این مقام مسئول گفت: یکی از ظرفیتهای استان، تولید سفال و سرامیک است که نیازمند انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی جهت ارتقاء این صنعت در بخشهای مختلف مواد، فعالیتهای هنری تجاری سازی و ... است که این مهم نیز کمک و حمایت جدی مسئولین استان را میطلبد.
وی بیان کرد: در یک سال گذشته مرکز تخصصی سفال و سرامیک موفق به تولید 50 نوع محصول سرامیکی شده است، همچنین برگزاری 3 دوره کارگاه لعاب برجسته بروی سفال و تولید لعاب فسفر اسانس شب تاب از دیگر فعالیتهای این مرکز است.
اسدی از فعالیت مرکز طب کار و با صدور کارت سلامت شغلی برای رانندگان حمل و نقل جاده ای در استان خبر داد و ابراز کرد: در سال گذشته حدود 15 هزار و 500 نفر از خدمات تخصصی این مرکز بهره مند شده اند، آزمایشگاه تشخیص طبی این مجموعه نیز در یک سال اخیر به 25 هزار و 500 نفر خدمات ارائه کرده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان یادآور شد: معاونت آموزشی این مجموعه نیز در سال 96، موفق به اجرای برنامههای خوبی شده است که از این میان میتوان به ایجاد مرکز آموزش مهارتهای پیش از ازدواج با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، استانداری و دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه استان همدان الگویی برای سایر استانها در برگزاری دورههای آموزش پیش از ازدواج شده است ادامه داد: سال گذشته 18 هزار نفر تحت آموزش های 4 ساعته از برنامههای این مرکز بهره مند شدند گفتنی است این دورههای آموزشی بدون دریافتی ریالی از اعتبارات دولتی در شهرهای همدان، ملایر و نهاوند در حال اجرا است.
مرکز مشاوره در راستای تحکیم بنیاد خانواده در استان فعالیت میکند
اسدی افزود: مرکز تخصصی مشاورههای قبل از طلاق از دیگر برنامههای بخش آموزشی این مجموعه است که در این راستا سال گذشته 355 پرونده قضایی از سوی دادگاههای خانواده به این مرکز ارسال و تحت مشاوره روان شناسان این حوزه قرار گرفت.
این مقام مسئول یادآور شد: اجرای طرح آموزشی- فرهنگی «بی زباله، از خودمان شروع کنیم»، با همکاری آموزش و پرورش، سازمان محیط زیست سال گذشته در 36 مدرسه استان با محورهای نقاشی، کاردستی، کتاب خوانی و تجهیز کتابخانههای مدارس با کتابهای با موضوع محیط زیست و در پایان تقدیر از برگزیدگان دانش آموزی و فرهنگی.
وی گفت: اجرای طرح دانش آموزی داناب با حضور 64 هزار دانش آموز در راستای استفاده بهینه از آب و برگزاری دورههای آموزش تخصصی و عمومی کوتاه مدت برای 44 هزار نفر از دیگر برنامههای اجرا شده توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان است.
اسدی با بیان اینکه موسسه آموزش عالی با 600 دانشجو و مرکز علمی- کاربردی با 750 دانشجو در این مجموعه فعال است اظهار کرد: موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد با 26 کد رشته و مرکز علمی- کاربردی با 18 کد رشته از طریق آزمون سراسری دانشجو میپذیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی جدید 9 رشته با محورهای صنعت، فرهنگ و هنر نیز به مجموعه رشتههای این مرکز علمی و کاربردی اضافه خواهد شد عنوان کرد: تلاش مجموعه جهاد دانشگاهی بسط و گسترش فعالیتهای جهادی و اشتغالزایی در سطح استان است.
وی خاطر نشان کرد: فضای ساختمانی جهاد دانشگاهی نیز با زیر بنای 10 هزار و 500 متر مربع در 3 فاز تعریف شده است که 2 فاز آن با پیشرفت 95 درصدی بدون دریافت اعتبارات دولتی و با اتکا به درامدهای این مجموعه با مبلغی بالغ بر 6.5 میلیارد تومان انجام گرفته است فاز سوم نیز در صورت حمایت و پشتیبانی مسئولین به زودی به اتمام میرسد.
نظر شما :