۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _ جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۱۵

رییس دانشگاه صنعتی اراک: جهاددانشگاهی همواره با اتکا به آگاهی و علم حرکت کرده است

۰۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۲ کد : ۱۱۸۹ عمومی تاپ خبر
رییس دانشگاه صنعتی اراک گفت: بی‌توجهی به نوسازی و تکنولوژی روز، صنعت را به زمین می‌زند.
رییس دانشگاه صنعتی اراک: جهاددانشگاهی همواره با اتکا به آگاهی و علم حرکت کرده است

 

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، دکتر محسن نجفی در بازدید از جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به فراوانی زمینه‌های هم‌افزایی و تعامل بین جهاددانشگاهی و دانشگاه‌ها عنوان کرد: جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عنوان یک نهاد انقلابی متکی به علم مسائل را دنبال می کند و در واقع نهادی خودارجاع است.

وی با اشاره به اثربخشی این نهاد در دوران انقلاب اسلامی و دوران گذار دانشگاه‌ها، حضور مسئولانه این نهاد در دفاع مقدس و ادامه مسیر تا به امروز و ورود جهاد دانشگاهی به محورهای بنیادی، توسعه‌ای و فناوری افزود: این نهاد پس از انقلاب اسلامی فعالیت‌های علمی و فناورانه خود را آغاز کرد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه فناوری، توسعه اجتماعی، اقتصادی و ... و اثرگذاری این نهاد در رفع این مشکلات اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با برخورداری از ساختار منعطف و بهره مندی از ویژگی های مثبت بخش خصوصی و دولتی و فارغ از بروکراسی بخش دولتی و سود و منفعت بخش خصوصی با حفظ تعادل خود، درک مشترکی از مسائل دارد و تداوم عملکرد این نهاد، نشانگر نقاط قوت و آثار مثبت انقلاب است.

دکترنجفی تصریح کرد: در بحث ساختارهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی محورهایی وجود دارد که می‌توان درخصوص آنها تعامل منطقه‌ای شکل داد و در این راستا می‌توان از دستاوردهای ملی جهاد دانشگاهی در سطح استان بهره‌مند شد.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی به واسطه استقرار صنایع بزرگ جزء صنعتی‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود، افزود: قدرت صنعتی استان باعث ارائه خدمات بسیاری به کشور شده است و همین امر ایجاب می‌کند که بخشی از پروژه‌های ملی در استان دنبال شود و باید ترتیبی داده شود تا نظر و توجه مدیران و مسئولان کشور به استان جلب شود.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک به تشکیل شورای مشترک بین دانشگاه‌های دولتی استان مرکزی اشاره کرد و گفت: تلاش بر این است که دانشگا‌ه‌های دولتی با پیشانی واحد به جامعه و صنعت توجه کنند و می‌توان از پتانسیل جهاد دانشگاهی در این شورا بهره‌مند شد و تلاش بر این است دانشگاه‌ها با رویکردی یکپارچه و یا نقشه مشترک با صنعت تعامل کنند.

دکترنجفی با تاکید بر اینکه متاسفانه بی توجهی به روند نوسازی، بهسازی و اصلاح صنایع با تکنولوژی روز، صنایع را به زمین خواهد زد، گفت: با نوسازی و بهسازی صنایع و ارتقای تکنولوژی می توان رشد اقتصادی را حفظ کرد و در همین راستا بحث فعالیت واحدهای تحقیق و توسعه مورد توجه قرار دارد و در این خصوص دانشگاه با تحلیل کلان علمی به بحث تحقیق و توسعه ورود کرده است.

در این مراسم دکتر سیدجعفر نظام دوست رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی است که در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی، آموزشی، پزشکی و اشتغال وارد شده و فعالیت‌های بسیاری را بر اساس نیاز دولت و نظام انجام می‌دهد.

وی با توجه به فعال بودن فعالیت‌های پژوهشی این مرکزافزود: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به توجه بیشتر ۵ آسیب اجتماعی، این مرکز همواره فعالیت‌هایی را در زمینه آسیب‌های اجتماعی انجام داده است به طوری که با هماهنگی استانداری و دستگاه‌های متولی پژوهش‌هایی در حوزه سکونت‌گاه‌های حاشیه شهر و همچنین موضوع طلاق و اعتیاد در حال انجام می‌باشد.

نظام‌دوست گفت: نزدیک به ۱۷ هزار پرونده مربوط به زوج‌های نابارور در مرکز فوق‌تخصصی ناباروری جهاددانشگاهی تشکیل شده است و ۴۰۰ زوج جوان تاکنون از طریق انجام آزمایشات و درمان‌های لازم در این مرکز صاحب اولاد شده‌اند.

رییس جهاددانشگاهی بیان کرد: مرکز فوق‌تخصصی ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی به عنوان یکی از مراکز پیشرفته به مراجعین شهر‌ها و استان‌های مجاور نیز خدمات ارایه می‌کند.


نظر شما :