معاون سابق جهاددانشگاهی:
نظام شورایی جهاددانشگاهی در کشور بیبدیل است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سعید پورعلی معاون سابق جهاددانشگاهی در جریان هشتادمین گرهمایی معاونان جهاددانشگاهی و در مراسم تقدیر از وی که ۳ مرداد در دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار شد، با اشاره به نقش تاثیرگذار مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، بیان کرد: اگر امروز بحث آسیبهای اجتماعی و به تعبیر بنده "صدای بیصدایان"، مورد توجه قرار گرفت، بخشی از آن به این مرکز جهاددانشگاهی برمیگردد که هم در بحث سرمایهی اجتماعی و هم در بحث پیمایش ملی ارزشها و نگرشها، سهم خوبی را ایفا کرد و این نشان از اعتماد بالایی بود که به این مجموعه از طرف نظام جمهوری اسلامی شد.
وی ادامه داد: اگر حضور جهاددانشگاهی در حوزهی فرهنگ بر پایهی مسالهیابی و رصد مشکلات این حوزه باشد، میتواند در بین مراجع تصمیمساز، حضوری موثر و بانفوذ داشته باشد؛ البته هماکنون این حضور به خاطر حریت و آزادگی جهاددانشگاهی در بین شوراهای کلان کشوری به خوبی دیده میشود و همچنان میتواند با جدیت ادامه پیدا کند.
معاون سابق جهاددانشگاهی با تاکید بر جدی گرفتن حوزهی صنایع فرهنگی و فناوریهای نرم، اظهار کرد: هماکنون جهاددانشگاهی با افتتاح اولین پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، میتواند مدعی فعالیتهای قابل توجه در این حوزه باشد و در استارتآپها و کسبوکارهای نوپا هم به لحاظ تکنولوژی و هم به لحاظ دانش و مهارت که برای جذب دانشجویان نیاز است، میتواند حرف اول در کشور را بزند؛ بنابراین شایسته است، معاونان فرهنگی به این حوزه توجه ویژه بکنند.
وی با بیبدیل دانستن نظام شورایی جهاددانشگاهی در کشور، گفت: این نهاد باید به این نظام که در دل خود پرورش داده است، افتخار بکند و از طریق آن، بحث شبکهسازی و تقویت نظارت و ارزیابی فعالیتهای فرهنگی را دنبال کند و یکی از علتهای توفیقات جهاددانشگاهی، تقویت این نظام شورایی بوده است.
دکتر پورعلی با اشاره به موضوع انسجامبخشی به فعالیتهای دانشجویی، گفت: حوزههای دانشجویی باید جدی گرفته شود و شعبههای سازمان دانشجویان، هرچه سریعتر تجهیز شود.
وی با تاکید بر پیشرو بودن ساختارهای فرهنگی جهاددانشگاهی، بیان کرد: این ساختارها با عمقبخشی و توجه بیشتر، میتواند نواقص خود را برطرف کند و از نگاه بیرونی، آدرس هر فعالیت تخصصی در آن، مشخص گردد و کیفیت بخشی به تمام ساختارها اولویت اول قرار گیرد.
معاون سابق جهاددانشگاهی ادامه داد: پیوستگی بین حوزههای مطالعاتی در معاونتهای جهاددانشگاهی با فعالیتهای فرهنگی این نهاد، میتواند عمقبخشی موثری به عملکرد مجموعهی جهاددانشگاهی بدهد.
وی افزود: همهی این موارد زمانی اتفاق میافتد که به منابع فرهنگی این نهاد به خوبی توجه شود و فعالان این حوزهها باید کارگاهها، دورهها و گروههای آموزشی مناسبی را طی کنند و با یکدیگر تبادل تجربه داشته باشند و پیوست تاریخیای که توسط معاونان گذشته انجام شده است، ادامه پیدا کند.
نظر شما :