معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در تشریح رویکردهای جدید حوزه فرهنگی این نهاد اعلام کرد:

استفاده حداکثری از زبان هنر/ ایجاد فضای امیدآفرین در دانشگاه‌ها

۰۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۱ کد : ۱۱۸۴ فرهنگی تاپ خبر
دکتر علیزاده با تاکید بر توجه به بعد سرمایه اجتماعی و فرهنگی و فضای اعتمادآفرینی در آن ها، اظهار کرد: با توجه به شرایط امروز، از زبان هنر در حوزه فعالیت های فرهنگی استفاده فراوان خواهیم کرد.
استفاده حداکثری از زبان هنر/ ایجاد فضای امیدآفرین در دانشگاه‌ها

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در هشتادمین گردهمایی معاونان فرهنگی این نهاد در همدان با برشماری مسایل و مشکلات فرهنگی اجتماعی در کشور، بیان کرد: اعتیاد و مواد مخدر در سطوح مختلف جامعه از جمله مسایل مهم پیش روی ماست.

وی ادامه داد: محیط دانشگاه ها برای دانشجویان طبق نظرسنجی های موجود، مناسب نیست.

دکتر علیزاده با اشاره به پتانسیل زیاد جهاددانشگاهی در دانشگاه ها، افزود: این نهاد می تواند با توجه به امکانات موجود، ایجاد نشاط و امید در دانشگاه ها را دنبال کند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: توجه به منابع انسانی در حوزه ی فرهنگ در این نهاد، مورد توجه ویژه قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر توجه به بعد سرمایه اجتماعی و فرهنگی و فضای اعتمادآفرینی در آن ها، اظهار کرد: با توجه به شرایط امروز، از زبان هنر در حوزه فعالیت های فرهنگی استفاده فراوان خواهیم کرد.

دکتر علیزاده با برشماری نقاط قوت و ضعف فعالیت های فرهنگی جهاددانشگاهی، بیان کرد: خلا برنامه‌ریزی فرهنگی دانش بنیان در کشور وجود دارد و این نهاد می تواند این خلا را پر کند.

وی در تشریح رویکردهای جدید معاونت فرهنگی، گفت: توسعه زیرساختی، ساختاری، محتوایی و منابع سازمانی در حوزه فرهنگ از اولویت های مهم جهاددانشگاهی در دوره جدید است.

 

جهاددانشگاهی در بحث کارآفرینی ورود پیدا کند

در ادامه، اکبر عروتی موثق معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان در این گردهمایی، اظهارکرد: جهاددانشگاهی به عنوان یکی از ظرفیت‌های نظام جمهوری اسلامی در دل دانشگاه‌ها دستاوردهای فراوانی داشته و به شجره طیبه جمهوری اسلامی تبدیل شده است.

وی تصریح کرد:  نظام جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های فراوانی را برای جامعه ما ایجاد کرده؛ یکی از این ظرفیت‌ها تاسیس جهاددانشگاهی بود که در دل دانشگاه‌ها ایجاد شد و کم کم به یک شجره طیبه تبدیل شد و زمانی که تاریخچه آن را بررسی می‌کنیم، دستاوردهای فراوانی داشته است.

معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان اظهار کرد: دانشگاه بوعلی سینا داری 12 هزار دانشجو است که از این میان 3000 دانشجوی کارشناسی ارشد بوده و 2300 نفر در مقطع کارشناسی و 800 نفر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند و در رتبه‌بندی آی.اس.سی دانشگاه‌های جامع کشوری رتبه دهم را کسب کرده  در بررسی‌هایی که در حال حاضر انجام شده در دانشگاه‌های جهان رتبه زیر هزار را دارد و توانستیم هفت نفر از دانمشندان یک درصد جهان اسلام را در این دانشگاه داشته باشیم، این در حالیست که دانشگاه بوعلی 444 عضو هیئت علمی دارد.

عروتی موثق ادامه داد: در عرصه فرهنگی ما مجموعا چهار تشکل اسلامی برگرفته شده از سلایق مهم سیاسی همچون اصلاح طلب، اصول‌گرا هستند و این سلایق در دانشگاه دارای تشکل هستند در کنار آن بسیج دانشجویی، کارکنان و اساتید را داریم که فعالیت می‌کنند و 13 کانون فرهنگی و هنری نیز در این دانشگاه فعالند.

معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان افزود: طرح کارستان با هم فکری کانون کارآفرین و دانشگاه بوعلی ایجاد شده تا این دغدغه را در بین دانشجویان ایجاد کنیم از ابتدا به این فکر باشند که رشته تحصیلی انتخابی شان چه شغلی را در برخواهد داشت خوشبختانه این طرح در دانشگاه‌ها جایگاه خود را به دست آورده است.

عروتی موثق تاکید کرد: یکی از جاهایی که معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی ما می‌تواند کمک ما بیایید بحث کارآفرینی است تا بتوانیم این دغدغه را به موقع در دانشجویان ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه اشغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی می‌تواند به عنوان یک نهاد ارزشی رسالت اصلی خود را انجام دهد اگر دغدغه‌مندی را نسبت به شغل آینده در بین دانشجویان ایجاد کنیم، دانشجویان می‌توانند در ترسیم چشم‌انداز و آینده خود شغل آینده شان را هم ببینند.

گفتنی است، در این گردهمایی از واحدهای فرهنگی که در جدول زیر می‌آید، تقدیر شد.

 

معاون فرهنگی

واحد برگزیده

واحدهای شایسته تقدیر

علت تقدیر

ردیف

مجید آوج

کردستان

امیرکبیر- کردستان- اصفهان

اجرای شایسته برنامه­های هماهنگ حوزه گردشگری و فرهنگ زیست­محیطی

1

سیدعلی محمدپور

امیرکبیر

همدان- صنعتی اصفهان- امیرکبیر

اجرای شایسته برنامه­های هماهنگ در حوزه فرهنگ دینی

2

محمد دلپسند

هرمزگان

چهارمحال و بختیاری- هرمزگان- یزد

همکاری شایسته در برگزاری ششمین مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

3

مژگان اثباتی

الزهرا

خوزستان- الزهرا- صنعتی اصفهان

اطلاع­رسانی و مستندسازی در فضای مجازی

4

سید علی حسینی

قم

قم- خراسان جنوبی- همدان

تلاش مستمر و چشمگیر در ارتقای سطح عملکرد واحد

5

محمدرضا دهقانی فیروزآبادی

یزد

خواجه نصیر- تربیت مدرس- یزد

راه­اندازی و توسعه مراکز فرهنگی نوع ب

6

علیرضا حاتمی

خراسان رضوی

خراسان رضوی- زنجان- خراسان جنوبی

ایجاد کانونها و گروههای فعال دانشجویی

7

محمد حسین حسنی

زنجان

زنجان- خراسان رضوی- تهران

کسب رتبه برتر در میان شعب سازمان انتشارات

8

سیروس رضایی

چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری- خراسان رضوی- یزد

کسب رتبه برتر در میان شعب مرکز افکارسنجی ایسپا

9

 

و علاوه بر آن از دکتر پورعلی، مهندس علیرضا زجاجی، علی‌اصغر هدایتی، حمید صابر فرزام، حسین مهرجردی، خانم دکتر مومنی، ابراهیم گلستانی، دکتر حسن فارسی برای تلاش به برگزاری هفتمین تندیس فدارکای تقدیر شد.


نظر شما :