رییس جهاددانشگاهی در جمع معاونان فرهنگی این نهاد در همدان:
در تبدیل علم به فناوری و استفاده از آن برای ایجاد اشتغال دچار مشکل هستیم/عدم خودباوری در جامعه ریشه در زیربنای فرهنگی دارد
رییس جهاددانشگاهی با اشاره به این که در بخش علم و فناوری دچار مشکلاتی هستیم، گفت: در علم و فناوری مقالات زیادی داریم و دانشگاهها افزایش یافته اما در تبدیل علم به فناوری و استفاده از آن برای ایجاد اشتغال دچار مشکل هستیم.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی چهارشنبه 3 مرداد در گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی به میزبانی همدان، با بیان اینکه با وجود تلاشهایی که در جهاد دانشگاهی صورت گرفته راندمان کاریمان بسیار پایین است، اظهار کرد: اما با وجود امکانات محدود میبینیم کارهایی که در جهاد دانشگاهی انجام شده در مقایسه با دیگر سازمانها بهتر است.
وی با اشاره به اینکه تا کنون در حوزه علم و فناوری در جهاد دانشگاهی فعالیتهای خوبی انجام گرفته ونتایج خوبی کسب شده است، افزود: بر اساس نظر سنجی ایسپا، اقتصاد و اشتغال بعنوان عمده مشکلات مملکت شناخته شده است و مشکلاتی که در حوزه اقتصاد و اشتغال و سایر حوزهها داریم ناشی از عدم توسعه یافتگی فرهنگ در بخشهای مختلف است.
رییس جهاددانشگاهی اضافه کرد: عدم توسعه یافتگی در فرهنگ ملی و هویت ایرانی اسلامی نیز دیده میشود چرا که در این زمینه دچار مشکل هستیم اما به جوانان خورده نمیگیرم که چرا تا آخرین لحظه در ایران نمیمانند و مشکلات را تحمل نمیکنند! جوانان ما تا جایی که بتوانند مشکلات را تحمل میکنند و زمانی که آینده را محدود ببینند جلای وطن میکنند.
دکتر طیبی با بیان اینکه عدم موفقیت در حوزه سیاست ، رانت خواری، عدم خودباوری بعضی افراد و برخی مدیران، مشکل در فرهنگ دینی و مشکلات در بخش اجتماعی ناشی ازعدم توسعه فرهنگی است، یادآور شد: توجه کم به قانونگرایی و عدم اجرای قانون از سوی برخی افراد نیز در جامعه مشکلات عدیدهای را ایجاد کرده و علت آن به عدم توسعه فرهنگی بر میگردد که باید بررسی و رفع شوند.
وی با اشاره به اینکه اشتغال از تبدیل علم به فناوری برای تولید ملی ایجاد میشود، اضافه کرد: دیگر باید با اتکا به جوانان و دانشگاهها بازارمان را از اختیار خارجیان خارج کنیم.
دکتر طیبی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی برای کاهش این مشکلات تلاشهای زیادی کرده است، یادآورشد: باید این کارها کیفی ترشده و توسعه یابد و فقط به برگزاری جشنوارهها بسنده نشود و بیشتر به کیفیت توجه شود و به دنبال آن باید تاثیر برنامهها بررسی شود.
وی به راهاندازی تئاتر دانشجویی با موضوعات مختلف اشاره کرد و ادامه داد: برای توسعه تئاتر دانشجویی از فضاهای دانشگاه استفاده شود چرا که برای این برنامه نیاز به فضای مستقل نیست.همچنین لازم است در بخش مطالعاتی سازمان فعالیتهای قرآنی تلاش شود.
نظر شما :