نشست توسعه همکاری های جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با مدیرکل دادگستری استان برگزار شد

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۱۷۳۵ عمومی
نشست توسعه همکاری های جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با مدیرکل دادگستری استان برگزار شد.
نشست توسعه همکاری های جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با مدیرکل دادگستری استان برگزار شد

 

 به گزارش روابط عمومی واحد آذربایجان غربی، گروسی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این نشست که 7 مهر ماه در سالن اجتماعات حوزه ریاست دادگستری استان برگزار شد با بیان اینکه جهاد دانشگاهی اقدامات اساسی و مهمی را در کشور در حوزه های مختلف انجام داده و بسیاری از پژوهش های علمی انجام شده در کشور توسط جهاد دانشگاهی صورت گرفته است گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه های، پژوهش پزشکی و علوم انسانی سرآمد بوده و یک سر و گردن در تحقیق و پژوهش بالاتر بوده است.

وی گفت:  وجود آزمایشگاه‌های مجهز و انجام پزوهش های مختلف علمی، تولید مواد دارویی توسط جهاد دانشگاهی استان  قابل تحسین و تقدیر است.

گروسی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های انجام شده در جهاددانشگاهی آذربایجان غربی عملیاتی و مفید به فایده برای کشور  بوده است خاطر نشان کرد: با توجه به پیشینه فعالیت های جهاددانشگاهی استان در ارتقاء آموزش کارکنان دستگاه های اجرایی دادگستری استان مصمم شد برای ارتقاء آموزش کارکنان خود از طریق تفاهم‌نامه‌ای با این نهاد انقلابی فعالیت خود را توسعه و گسترش دهد.

وی جلب رضایتمندی مردم را اصلی مهم و اساسی دانست و گفت: مردم باید با کمترین هزینه و با حداکثر سرعت خدمات را دریافت کنند و دستگاه‌ها موظفند رضایتمندی را تحقق بخشند.

 گروسی با بیان اینکه توسعه کشور در زمینه های مختلف نیازمند آموزش است تصریح کرد: افزایش راندمان و بهره مندی حداکثر از سرمایه بدون آموزش و بروزرسانی اطلاعات محقق نمی شود.

 وی با تاکید بر اینکه در دادگستری استان نیز به بحث آموزش به شکل جدی و مکرر توجه می شود افزود: کارکنان دستگاه قضا در هر پایه آموزش‌های مختص همان پایه را سپری میکنند، همچنین ارتقاء هر فرد نیز متناسب با کسب امتیاز حاصل از گذراندن دوره های آموزشی انجام می شود.

همچنین دکتر رستم زاده رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: جهاددانشگاهی ترجمان گفتمان توسعه و پیشرفت بومی کشور است.

وی با اشاره به اینکه خلق الگوهای فناورانه متناسب با ادبیات این مرزبوم از ویژگی‌های بارز این نهاد انقلابی است اظهار کرد: رویکرد جهاددانشگاهی ارزش آفرینی و ارزشمند کردن عملی علم و فناوری حاصل از اندیشه جوانان متعهد و متخصص است.

وی ادامه داد: ارزش آفرینی و ارزشمند کردن چرخه فناوری بارویکرد جهادی از برکات این نهاد انقلابی برای جامعه است.

دکتر رستم زاده  با اشاره به اینکه فرهنگ جهادی سرمایه اصلی این نهاد است خاطر نشان کرد: توفیقات و برکات جهاددانشگاهی در پرتو متعالی فرهنگ جهادی حاصل شده است که باید این مدل به کل جامعه تسری یابد.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به لزوم و تقویت نهادهای فناور بومی و داخلی خاطرنشان کرد: اعتماد و حمایت عملی از داشته‌ها و ظرفیت‌های فناورانه این نهاد کوچکترین انتظاری است که برکات آن برای خود دستگاه‌ها و جامعه بعد از تحقق موضوع بسیار چشمگیر است.

وی گفت: پروژه‌ها و طرح‌های جهاددانشگاهی نمود عینی تبدیل فناوری به حلاوت اقتصادی و رفاهی و حتی ارزشی و اخلاقی جامعه است.

دکتر رستم زاده افزود:‌ در حوزه علوم انسانی باید مدل‌های بومی مدیریتی ساختارمند متناسب با ادبیات و  مولفه‌های جامعه ارایه نماییم که جهاددانشگاهی خود از این جنس بوده و در عین حال می‌تواند در عرصه‌های مختلف چنین مدل هایی را ارائه و پیاده نماید.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی بر اساس نیاز توسعه ای استان و  بر اساس مسئولیت و رسالت جهادی شکل می گیرد افزود: در تلاشیم الگوهای جهاد دانشگاهی در جامعه تبیین شود.

 رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی  با بیان اینکه مقام معظم رهبری در فرمایشات خود جهاد دانشگاهی را مولود مبارک انقلاب دانسته اند و اعضای جهاد دانشگاهی بر خود وظیفه می دانند تا این فرمایش معظم له و اعتمادی که به مجموعه جهاد دانشگاهی دارند را در عمل پیاده کنند تصریح کرد: جهاد دانشگاهی چرخه توسعه کشور را بر مبنای الگوی مدیریتی جهادی و خروجی مدار ترسیم کرده و برای عملیاتی نمودن آن برنامه ریزی علمی و عملی می کند.

 دکتر رستم زاده تاکید کرد: جهاد دانشگاهی در پیشران اهداف جهادی خود بعنوان یک نهاد انقلابی و بر حسب نیازهای تخصصی موجود به مسائل و مشکلات ورود علمی و عملی دارد.

وی با اشاره به اهم شاخص های  فعالیتهای مختلف صورت گرفته در حوزه های مختلف این نهاد اظهار کرد: طراحی، تدوین و ارائه طرح های پژوهشی در قالب 3 گروه تخصصی پژوهشی و یک مرکز خدمات تخصصی و اجرای۵۰ رویداد شاخص فرهنگی به ۱۵ هزار نفر به ساعت از دانشجویان دانشگاههای استان در حوزه فرهنگی، تحصیل  ۷۰۰ دانشجو  در ۱۰ رشته مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، ارائه خدمات آموزشی تخصصی مهارتی به 42 هزار نفر از مردم استان و خدمات پزشکی تخصصی به شهروندان در مرکز تخصصی دیابت و ترمیم زخم پای جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و جلوگیری از قطع عضو ۲۵۰ نفر مبتلایان به بیماری دیابت، ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی و  انجام بیش از 500 نوع آزمایش  در آزمایشگاههای تخصصی جهاددانشگاهی استان و ارائه خدمات تخصصی و پیشگیری در 2 دفتر تسهیلگری در مناطق حاشیه نشین ارومیه بخش کوچکی از اقدامات جهاد دانشگاهی در آذربایجان غربی می باشد.

 


نظر شما :