نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی قزوین با حجتالاسلام سبحانی نیا مدیر حوزه علمیه استان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قزوین، فرشاد پیله چی ظهر 6 مهرماه در نشست با حجتالاسلام محمدتقی سبحانی نیا مدیر حوزه علمیه قزوین اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان قزوین در چهار حوزه آموزشی، فرهنگی، اشتغال و علمی –کاربردی خدمات ارایه میدهد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته بالغ بر 18 هزار نفر از خدمات مرکز آموزش استفاده کردند، افزود: در مرکز آموزش کوتاهمدت جهاددانشگاهی قزوین دورههای مختلف آموزشی در 10 گروه تشکیل و طی قرارداد منعقدشده با بهزیستی و کمیته امداد نیز دورههای اشتغالزا برگزار میشود.
رییس جهاددانشگاهی قزوین بیان کرد: سیاست اصلی دورههای آموزشی کوتاهمدت، برگزاری دورههای «اشتغالزا» و «مهارت محور» است تا برای شاغلین ارزشافزوده و مهارت بیشتر و برای جویندگان کار نیز اشغال و تولید را به همراه داشته باشد.
وی عنوان کرد: در جهاددانشگاهی تلاش میکنیم پژوهشها بهگونهای تعریف شود که نیاز استان را برآورده کند؛ جهاددانشگاهی در حوزه کشاورزی و صنعت پتانسیل بالایی دارد ولی تاکنون از سوی مسئولین بازخوردی دریافت نکردهایم.
پیله چی بیان کرد: در معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی در بخش «سلامت» و «هنر و معماری» ورود پیدا کردیم؛ شش سال پیش تنها مرکز درمان ناباروری قزوین را افتتاح کردیم؛ آزمایشگاه پاتوبیولوژی جهاددانشگاهی با تعرفه نیمهدولتی خدمت ارائه میدهد، همچنین بانک خون بندناف نیز ازجمله مراکز فعال در استان است.
وی تصریح کرد: به دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اعلام آمادگی کردیم تا در حوزههای موردنیاز استان ورود پیدا کنیم و بنا بر اعلام دانشگاه انجام پژوهش در حوزه سرطان را آغاز کردیم.
رییس جهاددانشگاهی قزوین گفت: ابتدای سالجاری مرکز شیمیدرمانی در جهاددانشگاهی افتتاح شد و علاوه بر آن نیز مرکز توانبخشی آماده ارائه خدمت به بیماران است؛ همچنین در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی نیز با استقرار پزشکان قلب، مغز و اعصاب و طب فیزیکی خدمات درمانی به بیماران ارائه میشود.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه قزوین در شاهراه کشور قرار دارد تصمیم گرفتیم به استانهای غرب کشور نیز خدمات درمانی ارائه دهیم؛ به همین منظور احداث مرکز درمانی و پژوهشی جهاددانشگاهی در مساحتی به متراژ 9000 مترمربع در دستور کار قرار گرفت که مردادماه کلنگ احداث آن بر زمین زده شد.
پیله چی در پایان سخنانش تشریح کرد: از پنج سال گذشته با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تدوین کتب زبان انگلیسی مبتنی بر فرهنگ اسلامی، تدوین مجموعهای با این ویژگی در دستور کار قرار گرفت و تاکنون 70 درصد پروژه انجام شده است؛ در حال حاضر این پروژه موردحمایت جهاددانشگاهی کشور قرارگرفته و لازم به ذکر است که این مجموعه برای کشورهای مسلمان منطقه نگارش شده است.
میتوانیم از ظرفیتهای جهاددانشگاهی استفاده کنیم
حجتالاسلام سبحانی نیا مدیر حوزه علمیه قزوین در این نشست عنوان کرد: در چند حوزه ازجمله آموزش خانوادهها، مناظرات و دورههای آموزشی کوتاهمدت میتوانیم با جهاددانشگاهی تعامل داشته و از ظرفیت جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
مدیر حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: جهاددانشگاهی نیز در حوزه علوم انسانی میتواند از ظرفیت موجود در حوزه علمیه استان استفاده کند.
مهدی گلدوزها معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قزوین نیز در این نشست با اشاره به اینکه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی متشکل از سازمان دانشجویان، انتشارات، مرکز افکارسنجی، خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا است، افزود: معاونت فرهنگی مدخل ورود جهاددانشگاهی به دانشگاههاست.
وی ادامه داد: در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی قزوین تاکنون چهار دوره مسابقات مناظره برگزار شده که از تمامی دانشگاههای استان در آن شرکت کردند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قزوین اضافه کرد: سازمان انتشارات جهاددانشگاهی قزوین از سال 95 تاکنون بالغ بر 150 جلد کتاب را به چاپ رسانده است.
برگزاری دورههای اشتغالزا در دانشگاه جامع علمی کاربردی
علی دلزنده مدیر اجرایی انتشارات جهاددانشگاهی قزوین نیز در این نشست با اشاره به اینکه کتابهایی شاخص ازجمله کتاب پنج رساله در حکمت هنر اسلامی در انتشارات جهاددانشگاهی قزوین به چاپ رسیده است، تصریح کرد: این کتاب مشتمل بر سه نظریه است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی در کرسیهای نظریهپردازی و داوری تأییدشده است.
وی اضافه کرد: در دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین نیز در مقاطع کاردانی و کارشناسی رشتههایی ازجمله طراحی دوخت برگزار میشود و اغلب رشتههای آن فعالیت محور و اشتغالزا است.
نظر شما :