برگزاری نشست «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» در کردستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، چیا سهرابنژاد، در نشست «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» که با حضور مشاور امور بانوان استانداری کردستان و سایر دستگاههای اجرایی استان به میزبانی جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد، از برگزاری طرح مشاغل خانگی در استان خبر داد و اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان طرح نوین توسعه مشاغل خانگی را برگزار میکند.
وی با اشاره به اینکه فاز نخست این پروژه معرفی و مطالعه شناسایی ظرفیتهای استان بود، افزود: در فاز اول این طرح از بین بیش از ۳۴۰ کد رشته مشاغل خانگی ثبت شده در وزارت کار، کد رشتههای متناسب با ظرفیتهای استان را استخراج کردیم.
سهرابنژاد با اشاره به شناسایی 12 کد رشته متناسب با پتانسیلها و ظرفیتهای اشتغالزایی در استان در مرحله اول این طرح بیان کرد: در فاز دوم طرح، متقاضیان تحت خدمات توانمندسازی جهاددانشگاهی قرار گرفته و از بستههای آموزشی، مشاوره شغلی و استعدادسنجی رایگان جهاددانشگاهی بهرهمند میشوند که در این راستا لازم است متقاضیان از طریق سامانه WWW.Inhb.ir نسبت به ثبتنام خود اقدام کنند.
وی برندسازی، بسته بندی محصولات و تولیدات مشاغل خانگی را فاز سوم این طرح جهاددانشگاهی کردستان عنوان کرد و افزود: به طور قطع با این اقدام بخش زیادی از مشکلات مربوط به حوزه بازار عرضه محصولات برطرف خواهد شد.
رییس جهاددانشگاهی کردستان عنوان کرد: در این مرحله از طریق اتصال به برندهای ملی، پشتیبانان استانی، فروشگاههای اینترنتی و حضور در بازارچه های محلی به فروش محصولات تولیدکنندگان بخش مشاغل خانگی کمک میشود.
لیلا آژیر، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان، در ادامه این جلسه با اشاره به پویایی و جوانی مجموعه جهاددانشگاهی کردستان، به همکاری برای پیشبرد طرح مشاغل خانگی و اطلاعرسانی هر چه سریع تر توسط مشاوران امور بانوان در دستگاههای اجرایی تأکید کرد.
وی با ابزاری تأسف از نبود بازارچه دایمی فروش محصولات بانوان در استان عنوان کرد: باید شوراها و شهرداران هم اهمیت این مسئله را درک کنند و پای کار بیایند که پیشنهاداتی هم در این زمینه مطرح شده است.
مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری کردستان بیان کرد: یکی از این پیشنهادات بازسازی بناهای قدیمی توسط سازمان میراث فرهنگی استان و اختصاص آن به بازارچه سنتی بوده که در استانهای دیگر نمونه موفق آن را داریم.
وی در ادامه سخنان خود به «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» استان اشاره و اعلام کرد: این طرح در کل استانها و به صورت کشوری در حال اجرا است و مجری آن در استان کردستان بر عهده جهاددانشگاهی استان می باشد.
آژیر ادامه داد: هدف اصلی و خروجی نهایی این سند، تدوین یک سند برنامهای و طرح اقدام در چارچوب ارزشها، چشمانداز و سیاستهای کلی نظام در حوزه زن و خانواده میباشد که مبنای تصمیمگیریهای آینده استان خواهد بود.
مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری کردستان، در ادامه به اهمیت و ضرورت تمام دستگاههای اجرایی استان کردستان و همکاری برای در اختیار گذاشتن آمار و مشخصات مربوطه برای اجرای هر چه بهتر این طرح تأکید کرد.
در ادامه این جلسه جاهده تکیهخواه سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی کردستان و ناظر اجرای طرح سند جامع راهبردی امور زنان و خانواده استان کردستان اظهار کرد: این سند متناسب با نیازهای استانی تدوین و با لحاظ کردن مستندات بالادستی در سطح کشور با سیاستها و برنامههای کشوری از هماهنگیهای لازم برخوردار میشود.
وی شناسایی چالش های در اولویت زنان و خانواده استان، تدوین اهداف کلان و راهبردی سند جامع راهبردی امور زنان و خانواده استان، تدوین راهبردهای دستیابی به اهداف سند جامع راهبردی امور زنان و تدوین راهکارهای اجرایی سند جامع راهبردی امور زنان استان را از جمله اهداف اختصاصی این طرح عنوان کرد.
تکیهخواه در پایان یادآور شد: امید است سند حاصل از این مطالعه به مثابه برنامه فرابخشی، به تعیین نقش و برنامههای سازمان های مختلف علمی و اجرایی، انسجام و هماهنگی بین برنامههای سازمان های مختلف، پیشگیری از خلاءهای برنامه ای و تداخل برنامهها در سطح استان منجر شود.
نظر شما :