عضو هیات علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:
استفاده از ایدههای پژوهشی در تولید محصولات پایلوت میوه و سبزی سازمان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر شهرام بیرقی طوسی با بیان این مطلب که پایلوت میوه و سبزی دارای سردخانه و انبار برای نگهداری مواد اولیه و فراوردههای غذایی تولیدی است، افزود: در حال حاضر محصولات تولید شده پایلوت در پردیس دانشگاه قابل عرضه است.
وی به دستیابی چند فرمول جدید نوآوری در تولید محصولات پایلوت میوه و سبزی اشاره و تصریح کرد: تولید مارمالاد و مربای کم کالری با میزان شکر کم تر از جمله ایدههای پژوهشی در تولید محصولات این پایلوت بوده است.
عضو هیات علمی گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با تاکید بر این که از سال آینده محصولات نوآورانه و بازار پسند در برنامه تولید این پایلوت قرار خواهد گرفت، ادامه داد: با توجه به این که ظرفیت تولید این پایلوت محدود است سعی نمودهایم در تولید محصولات از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنیم.
به گفته بیرقی طوسی، استفاده از مواد اولیه با کیفیت علاوه بر این که هزینههای حاشیهای را کاهش میدهد، کیفیت ضایعات را نیز افزایش داده به طوری که از این ضایعات میتوان در استخراج مواد با ارزش افزوده بیشتر نیز استفاده نمود.
عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی افزود: یکی از مهم ترین دلایل فعال سازی این پایلوت در راستای فعالیتهای پژوهشی، امکان تولید نمونه محصولات غذایی جدید در مقیاس نیمه صنعتی برای ارایه به صنعت و پیاده سازی ایدههای بهینه سازی فرایند و خطوط تولید میباشد که در حال حاضر فعالیتهای پژوهشی با چند واحد صنایع غذایی استان شروع شده است.
وی همچنین خبر داد برنامههایی برای عدم توقف خطوط تولید در فصل زمستان داریم تا امکان استفاده بهینه از خطوط تولید برای تهیه محصولات غذایی دیگر فراهم شود.
نظر شما :