آمادگی انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی برای تامین کتب دانشجویان در سال تحصیلی جدید

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۰ کد : ۱۱۵۱۳ فرهنگی
مدیر انتشارات سازمان جهادانشگاهی خراسان رضوی از آمادگی انتشارات این سازمان از تامین کتب مورد نیاز دانشجویان در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، رضا نیک‌ذات با بیان این مطلب افزود:  انتشارات این سازمان همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، با ۵ عنوان کتاب چاپ اول، ۷عنوان کتاب تجدید چاپی و ۲عنوان کتاب الکترونیکی، همچون گذشته پذیرای دانشجویان گرامی و اساتید محترم می‌باشد.

وی تصریح کرد: کلیه کتاب‌های این انتشارات، از طریق سایت انتشارات جهاد دانشگاهی خراسان رضوی به‌صورت آنلاین قابل خریداری است.

وی با اشاره به اینکه سه نمایشگاه دائمی این انتشارات با ارائه کلیه کتب دانشگاهی درخدمت عموم مراجعان خواهد بود، عنوان کرد: نمایشگاه دائمی شماره 1 انتشارات این سازمان در میدان دکتر شریعتی، ابتدای خیابان احمدآباد، نمایشگاه شماره 2 در میدان آزادی و نمایشگاه شماره 3 در سه راه ادبیات جنب مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی واقع شده است.

مدیر انتشارات سازمان جهادانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: علاقمندان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر با شماره انتشارت این سازمان به شماره 38832367، نمایشگاه دائمی شماره 1 به شماره 38418070، نمایشگاه دائمی شماره 2 به شماره 38829589 و نمایشگاه دائمی شماره 3 به شماره 38403463 تماس حاصل نمایند.