کتاب «راهنمای مهندسی نفت و گاز» منتشر شد

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۹ کد : ۱۱۳۹۷ فرهنگی
کتاب "راهنمای مهندسی نفت و گاز" تالیف هرو بارون و ترجمه جمشید ابراهیم‌خانی و داریوش مردمی توسط انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران منتشر شد.
کتاب «راهنمای مهندسی نفت و گاز» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، در این کتاب سعی شده است با توجه به پیچیدگی پروژه های صنعت نفت و گاز، خوانندگان با چگونگی تکمیل این پروژه ها از زمان طراحی تا بهره برداری آشنا شوند. معرفی مدارک و مسئولیت واحد های مختلف مهندسی، و نیز ارتباط آن ها با یکدیگر نیز از دیگر اهداف این کتاب است.

مهندسی پروژه، مبانی طراحی، فرایند، تجهیزات، جانمایی تاسیسات، ایمنی و محیط زیست، مهندسی عمران، متریال و خوردگی، پایپینگ، مدل تاسیسات، ابزار دقیق و کنترل، برق، فراساحل، روش کلی کار، مهندسی پایه، مبانی و تفضیلی، هماهنگی زمان بندی پروژه، مدیریت مهندسی، روش ها و ابزار ها، مهندسی کارگاهی و توسعه، عناوین فصل های این کتاب می باشد.

علاقه مندان برای تهیه این اثر می توانند به فروشگاه سازمان جهاد دانشگاهی تهران به آدرس تهران - خیابان انقلاب – خیابان 16 آذر مراجعه و یا با شماره تلفن 02166973423 تماس حاصل نمایند.