در نشست رییس جهاددانشگاهی خوزستان و سرپرست ادارهکل بانوان استانداری تاکید شد:
استفاده از ظرفیتهای جهاددانشگاهی خوزستان در ارتقای شاخصهای توسعه حوزه زنان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، در این نشست که 31 تیر برگزار شد با اشاره به توانمندیهای موجود در جهاددانشگاهی خوزستان در بخشهای مختلف آموزش، پژوهش، فرهنگی، درمانی و مرکز رشد فناوریهای نوین سلامت، گفت: جهاد دانشگاهی خوزستان میتواند در زمینههای مختلف همکاریهای متعددی با ادارهکل بانوان و خانواده استانداری داشته باشد و این آمادگی در مجموعه وجود دارد.
وی با اشاره به ظرفیتهای حوزه آموزش، تاکید کرد: در حال حاضر سه مرکز آموزش کوتاهمدت در جهاددانشگاهی خوزستان فعالیت میکنند و دورههای آموزش ضمن خدمت کارکنان سازمانها و ادارات دولتی و همچنین دورههای آموزش آزاد در این مراکز برگزار میشود. در این بخش این آمادگی وجود دارد که در زمینه آموزش حضوری و غیرحضوری بانوان اقدامات خوبی انجام شود.
علوی تصریح کرد: در بخش فرهنگی نیز در حال حاضر دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا، سازمان قرآنی دانشگاهیان، مرکز افکارسنجی و مرکز روایتپژوهی دفاع مقدس فعالیت دارند و میتوان از این امکانات موجود برای انجام کارهای فرهنگی و الگوسازی در بخش بانوان استفاده کرد. ضمن اینکه مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی که در حال حاضر مجموعهای امین در نظام محسوب میشود، میتواند طرحهای پژوهشی متعددی در زمینه بانوان در استان به انجام برساند.
رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با اشاره به توانمندیهای حوزه پژوهش و پزشکی جهاددانشگاهی خوزستان، تصریح کرد: در حال حاضر دو مرکز پزشکی در مجموعه موجود است و یکی از این مراکز در زمینه درمان ناباروری فعالیت میکند و با توجه به اینکه استان خوزستان در این زمینه نرخ بالایی دارد، این آمادگی وجود دارد که با همکاری ادارهکل بانوان استانداری، اقداماتی در زمینه درمان بانوان انجام داد. همچنین در فاز دوم طرح توسعه مرکز پزشکی شماره 1 جهاد دانشگاهی خوزستان، بخشی ویژه بانوان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه پژوهشی، مرکز روانشناسی فعالی وجود دارد و بنا بر این است که در زمینه ارائه انواع مشاورههای مورد نیاز بانوان، اقدامات خوبی انجام شود.
علوی با اشاره به راهاندازی مرکز رشد فناوریهای نوین سلامت در جهاددانشگاهی خوزستان، گفت: این مرکز به تازگی راهاندازی شده و از ایدههای مختلف موجود در زمینه فناوریهای سلامت در این مرکز حمایت میشود. در این زمینه نیز این آمادگی وجود دارد که بانوان و دختران فارغالتحصیل دانشگاهها که ایدههای خوبی در این بخش دارند، مورد حمایت قرار گیرند.
رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری میان رییس جهاد دانشگاهی کشور و معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، از اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی خوزستان برای اجرایی کردن بندهای تفاهمنامه در استان خبر داد.
سیدهفرانک موسوی سرپرست ادارهکل بانوان و خانواده استانداری خوزستان نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی خوزستان، اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه زنان از ظرفیتهای نهادها، سازمانها و دستگاههای مختلف که به نوعی متولی امر در حوزه زنان و خانواده هستند، در ارتقای نقش زنان در برنامههای توسعه استفاده کنیم و جهاد دانشگاهی میتواند در این زمینه بسیار کمککننده باشد.
وی از انعقاد تفاهمنامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان خبر داد و افزود: در راستای سیاستهای دولت و منعقد شدن تفاهمنامه همکاری بین معاونت امور زنان و جهاد دانشگاهی در سطح ملی، تفاهمنامه خوزستان نیز منعقد خواهد شد تا همکاریهای مشترک در بحث آموزش، فرهنگی، سلامت، اشتغال و دیگر حوزهها داشته باشیم.
سرپرست ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان تصریح کرد: انتظار داریم پروژههای جهاددانشگاهی خوزستان در موضوعات مورد نیاز استان و خلاءهایی که در حوزه زنان وجود دارد، عملیاتی شود تا بتوانیم در سند توسعه استان خوزستان از نقش و جایگاه جهاد دانشگاهی خوزستان برای ارتقای شاخصهای توسعه در حوزه زنان استفاده کنیم.
موسوی در خصوص اقدامات جهت اشتغال زنان بیان کرد: در حال حاضر به دنبال این هستیم که آموزشهایی به جامعه بانوان در اقشار مختلف که نیازهای متفاوتی دارند ارائه شود تا بتوانیم این زنان را با فرآیندهای اشتغال و کارآفرینی آشنا کنیم.
وی با تاکید بر لزوم مهارت آموزی در کنار دانشهای نظری، ادامه داد: در حال حاضر در برههای از زمان قرار داریم که دستگاههای دولتی نمیتوانند جوابگوی اشتغال همه اقشار جامعه باشند بنابراین باید به سمت و سویی حرکت کنیم که به جوانان آموزشهای لازم ارائه شود.
نظر شما :