امامجمعه بجنورد و نمایندهی ولیفقیه در خراسانشمالی:
بالفعل کردن انرژی جوانان رسالت جهاددانشگاهی است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسانشمالی، حجتالاسلاموالمسلمین ابوالقاسم یعقوبی امامجمعه بجنورد و نمایندهی ولیفقیه در خراسانشمالی، امروز شنبه (۱۶ شهریور) در دیدار سرپرست جهاددانشگاهی خراسانشمالی با وی، با اشاره به اینکه ایران ظرفیتهای دستنخورده بسیاری را دارا است، اضافه کرد: امید، ابتکار و انرژی از ویژگیهای جوانان است و جهاددانشگاهی نیز در این شرایط حساس کشور رسالت بالفعل کردن این انرژی را دارد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز در بیانات خود رضایت بسیاری از جهاددانشگاهی داشتهاند، ادامه داد: در حال حاضر نیز این نهاد باید با همان روحیه جهادی که در گذشته وجود داشت، به مسیر خود ادامه دهد و بهطورقطع در مشکلات فعلی جامعه گرهگشا خواهد بود.
حجتالاسلاموالمسلمین یعقوبی عنوان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی برای نابودی نظام، تهاجم را در فرهنگ و تحریم را در اقتصاد پیش گرفتهاند که برای مقابله با این دشمنیها باید روحیه جهادی را در جامعه تقویت کنیم.
نماینده ولیفقیه در خراسانشمالی افزود: گاهی اوقات در دانشگاهها مدرک زدگی وجود دارد و افراد حاضر نمیشوند وارد میدان شوند.
به گفته وی دانشگاهها نباید تنها به دنبال اهداف تئوری و آکادمیک باشند که اگر اینگونه باشد دردی از دردهای جامعه دوا نمیشود و هدف اصلی ما در دانشگاهها باید حل مشکلات جامعه باشد.
حجتالاسلاموالمسلمین یعقوبی تاکید کرد: زمانی علم و تئوری خواندن اهمیت دارد که در خدمت جامعه قرار بگیرد در غیر این صورت ارزشی ندارد.
نماینده ولیفقیه در خراسانشمالی بیان کرد: دانشجویان باید به سمت ایجاد توسعه هدایت شوند و موانع موجود را حل کنند.
به گفته وی حوزههایی که جهاددانشگاهی در آن فعالیت میکند بسیار خوب است و بهعنوانمثال ورود به حوزه اشتغال این نهاد نشاط اجتماعی را به همراه دارد و از همین جهت بسیار با ارزش است.
حجتالاسلاموالمسلمین یعقوبی ادامه داد: تمرکز در صنعت لازم است و ظرفیتهای خوبی نیز در استان وجود دارد و باید میدان عمل باز شود تا بتوان از ظرفیتهای مختلفی استفاده کرد و بهطورقطع هرکجا دانش باشد اقتدار نیز وجود دارد.
استفاده از پتانسیلهای جوانان و دانشجویان از اهداف جهاددانشگاهی است
مهندس محسن رحمانی سرپرست جهاددانشگاهی خراسانشمالی نیز در ادامه بیان کرد: مقام معظم رهبری در سال جاری در جلسات متعددی تاکید کردند که از ظرفیتهای جهاددانشگاهی استفاده شود و این مسئله موجب شده است تا مسئولیت این نهاد انقلابی بیشازپیش افزایش یابد.
وی افزود: باید فاصلهای که بین سازمانها وجود دارد حذف شود تا باهم افزایی میان دستگاهها بهطور بهینه به ارتقای شاخصهای توسعه در استان دست یابیم تا منجر به حل مشکلات در جامعه گردد.
وی گفت: جهاددانشگاهی بهعنوان نهادی تسهیلگر در امر توسعه در جامعه ایفای نقش میکند و در این زمینه برنامههای متعددی دارد.
وی با توجه به عضویت جهاددانشگاهی در شورای فرهنگ عمومی استان، به طرحهای فرهنگی و اجتماعی جهاددانشگاهی در میان دانشجویان، توسعه کسبوکار در علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و همچنین کمک به ارتقای شاخصهای فرهنگی و اجتماعی در جامعه بهویژه در حاشیه شهرها اشاره کرد و تاسیس دفاتر تسهیلگری در حواشی شهرها با همکاری استانداری را با رویکرد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله آنها دانست.
رحمانی با توجه به مسئله اشتغال در کشور تاکید کرد: اجرای طرح ملی الگوی نوین مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی از سال ۹۶ با هدف ایجاد اشتغال پایدار و اتصال صاحبان کسبوکار به بازارهای هدف در ۹ استان پایلوت آغاز شد که استان خراسانشمالی هم جزء استانهای آزمونه بود؛ و در سال جاری هم این طرح ملی با ظرفیت چهل هزار نفر و همچنین طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در سراسر کشور توسط جهاددانشگاهی اجرا میگردد.
این مسئول گفت: ازآنجاییکه اجرای این طرح، موجب ایجاد اشتغال پایدار و تقویت اقتصاد خانواده میگردد، موجب پایداری کانون خانواده بهعنوان یک نهاد اجتماعی و همچنین بهبود کیفیت زندگی در خانوادهها میشود.
وی همچنین با توجه به پتانسیل و ظرفیت استان در زمینه دامپروری و گیاهان دارویی، دو طرح «اصلاح نژاد و انتقال جنین دام» و «طرح توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی اسانس دار» را در حوزه تجاریسازی فناوری، بهعنوان موتور پیشران جامعه، از جمله اهداف و برنامههای جهاددانشگاهی استان برشمرد.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری نهادها و دستگاههای اجرایی بتوان در توسعه استان گامهای مؤثر و رو به جلویی برداشته شود و در تلاش هستیم از ظرفیتهای علمی جهاددانشگاهی در سطح ملی بهعنوان یک فرصت برای استان بهره گیریم.
نظر شما :