با تلاش پارک علموفناوری البرز انجام میشود؛
راهاندازی صندوق پژوهش و فناوری در استان البرز
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، با توجه به دستور معاون علمی و فناوری ریاستجمهور و بازدید دکتر وحدت مدیر عامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور مبنی بر تأسیس صندوق پژوهش و فناوری استان البرز، اولین نشست صندوق پژوهش و فناوری در استان البرز با حضور روسای دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی و موسسات خصوصی در محل پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.
دکتر ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز، عصر سهشنبه 12 اردیبهشت در نشستی با روسای دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی این استان با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور بر راه اندازی هر چه سریعتر این صندوق تاکید کرد، افزود: دکتر شهبازی استاندار البرز نیز از ابتدای سال جاری بر ایجاد صندوق پژوهش و فناوری با هدف ارائه هر چه بیشتر خدمات به فناوران، محققان و پژوهشگران استان تاکید داشتهاند.
وی با بیان اینکه از اقدامات اصلی برای راه اندازی این صندوق، شناسایی سهامداران بخش خصوصی صندوق می باشد، لذا در جلسات بعدی نشست هایی با صاحبان شرکت های بخش خصوصی استان انجام خواهد شد، اضافه کرد: هدف این است که راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری با سرعت بیشتری در استان اجرایی، که با انجام تمهیدات لازم به نظر می رسد طی چند ماه آینده این مهم محقق و بتوان خدماتی را به شرکت های فناور و دانشبنیان ارائه داد.
دکتر ربانی عنوان کرد: هرچند در جلسات کارگروه آموزش ، پژوهش، فناوری و نوآوری استان حضور روسای مراکز علمی و دانشگاهی استان را شاهد هستیم اما امروز این جلسه با ترکیب کامل تری تشکیل شده تا با شناخت هرچه بیشتر ظرفیت ها و پتانسیل ها و نیز با همفکری و همگرایی و همفکری شاهد یک هم افزایی در جهت توسعه استان باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری البرز گفت: دستور جلسه اصلی امروز بحث معرفی صندوق پژوهش و فناوری است که بهعنوان بازوی اصلی تأمین سرمایه برای شرکت های فناور و دانش بنیان استان می باشد و افزود: وقتی از ظرفیت علمی و فناوری استان صحبت می کنیم به خود می بالیم که در استانی زندگی می کنیم که بعنوان یکی از قویترین استان ها در حوزه علم و دانش و فناوری می باشد که با ظرفیت دانشگاهی و پژوهشی بالا در کشور مطرح است و با وجود ظرفیت بالای دانشجویی؛ اعضای هیئت علمی و کارشناسی و همچنین موسسات آموزشی عالی وضعیتی ایجاد شده است که همگرایی ظرفیت های مجموعه های بخش خصوصی و دولتی و اجرایی موجود در استان قاعدتا می تواند در جهت توسعه اشتغال و اقتصاد استان بسیار اثر بخش باشد.
همچنین دکتر ربانی به ضرورت برگزاری جلسات و نشست های مشترک با هدف ارتقا توانمندیها از طریق شناخت ظرفیت های یکدیگر بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با پارک تاکید نمود .
البرز استان برتر در صنایع دانشبنیان
دکتر شاهمرادی معاون هماهنگی اقتصادی استانداری البرز در این نشست اظهار داشت: بیش از ۱۶۴ واحد صنعتی دانش بنیان در استان البرز فعالیت می کنند که برخی از این صنایع نه تنها در کشور و بلکه در دنیا نیز بی نظیر هستند.
وی در ابتدا با اشاره به امکانات و ظرفیت پارک علم و فناوری البرز گفت با این امکانات می توان یک کشور را به حرکت در آورد.
دکتر شاهمرادی در ادامه گفت :با توجه به داشتن این ظرفیت های علمی و تحقیقاتی بالای البرز و با تاکیدی که استاندار داشته اند مسئولیت شروع عملیات صندوق پژوهش و فناوری را به پارک علم و فناوری استان واگذار و به معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز به عنوان نماینده دولت برای پیگیری این موضوع مسئولیت داده شده است.
وی با بیان اینکه حداکثر ۴۹ درصد سهام این صندوق می تواند دولتی باشد اظهار داشت: البته تاکید ویژه استاندار بر این است که صندوق به سمت دولتی شدن حرکت نکند و سهم دولت کمتر و کمتر شده و سهم مراکز خصوصی و پژوهشی و علمی بیشتر شود.
معاون هماهنگی اقتصادی استانداری البرز با توجه به ضروری بودن وجود این صندوق در استان اظهار داشت: ایجاد این صندوق می تواند رشد شتابانی به ایده های خلاقانه، دانش بنیان و تجاری سازی ایده هایی که با مشکل مواجه شده اند بدهد.
دکتر شاهمرادی با بیان اینکه تاکید استاندار برای استفاده از تمامی ظرفیت های استان برای تشکیل این صندوق است عنوان کرد: امیدواریم با حمایت های مراکز تحقیقاتی و بخش خصوصی بتوانیم در سال های آینده صنایع و تکنولوژی های جدید که حاصل تفکر جوانان و دانش آموختگان ما است را هر چه بیشتر معرفی کرده که این کار اشتغال و تولید را در البرز رونق خواهد داد.
در انتهای نشست، پرسشوپاسخ در رابطه با صندوق صورت گرفت و حاضران به بحث و بررسی آن پرداختند و مقرر شد موضوع با جدیت بیشتر از مبادی ذیربط پیگیری گردد.
نظر شما :