نشست هیأت اندیشه ورز تببین بیانیه گام دوم توسط جهاددانشگاهی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری در نشست هیأت اندیشه ورز تببین بیانیه گام دوم که روز چهارشنبه 6 شهریور ماه در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد، گفت: زمانی که بیانیه گام دوم از سوی مقام معظم رهبری صادر شد، ایشان تاکید داشتند که این بیانیه با سایر بیانیهها و منشورهای دیگر تفاوت دارد، زیرا روی همهی فرازهای آن به دقت کار شده و همه این فرازها مورد نظارت و حساسیت ایشان بوده است.
وی ادامه داد: تبیین این بیانیه بسیار مهم است، پس از صدور این بیانیه جوششی در میان دستگاه ها و نهادها ایجاد شد که امیدواریم این مفاد به جامعه رسانده شود.
رییس جهاد دانشگاهی قم عنوان کرد: جهاد دانشگاهی همچون همه دستگاه ها دغدغه تبیین بیانیه گام دوم را دارد، به همین دلیل به کنکاش این مقوله پرداخته و در همین زمینه نیز جلسات متعددی برگزار کرده است، در همین راستا تصمیم بر ورود با قدرت دراین زمینه داریم.
حیدری با اشاره به اهمیت جوانان در بیانیه گام دوم گفت: طرح جامعی در زمینه برگزاری چند نشست با حضور صاحبنظران و با هدف تبیین بیانیه گام دوم آماده شد و به تصویب شورای عمومی استان رسید، بدینصورت که پیش از برگزاری نشست های اصلی، پیش نشست هایی را در همان موضوع برگزار کنیم و در ادامه به نشر این مباحث و اجرای مفاد بیانیه بپردازیم.
ایجاد هویت مسئولانه در جوانان؛ ماموریت مهم امروز
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم نیز در نشست هماندیشی هیأت اندیشه ورز تبیین بیانیه گام دوم گفت: خروجی نشستهای هیأت اندیشه ورز تبیین بیانیه گام دوم باید به اثر اجتماعی تبدیل شده و نتایج آن در سطح جامعه نمایان شود.
حجت الاسلام والمسلمین رضا عزت زمانی گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی روح جامعی دارد که شامل امیدبخشی به جوانان برای انجام وظایف مهم کشور در آینده است و جهاد دانشگاهی نیز دقیقا در همین زمینه فعالیت دارد، دادن چنین هویتی به جوانان ماموریت مهم امروز است، حتی 20 درصد از جوانان حزب اللهی نیز مفاد بیانیه گام دوم را به شکل کامل مطالعه نکردهاند.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی باید کاری را انجام دهد که جوانان حس کنند می توانند در آینده بارهای مهمی را بر عهده بگیرند، در غیر این صورت صرفا مدیریت چند نشست تخصصی در شان جهاد دانشگاهی و شیوهی مد نظر مقام معظم رهبری نیست، مدلی از این کار توسط سازمان تبلیغات اسلامی در بوشهر انجام شد و حلقه های تخصصی با حضور متخصصان این عرصه برگزار شد و قرار شد که اگر این مدل جواب داد در سراسر کشور دنبال شود.
عزتزمانی عنوان کرد: گام بعدی آن است که نسل جوانان پس از فهم این کار، در صحنه حضور داشته باشند، همین طلبههای جوانی که در کمکرسانی به مردم در سیل حضور داشتند باید آبادی پل دختر را نیز طی مدت یک سال از حیث مادی و معنوی به دوش بکشند، ولی باید در این زمینه طراحی داشته باشیم و بدین ترتیب می توانیم در آینده حداقل 200 مدیر فعال میدانی داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین رضا عزت زمانی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی خود نهادی متولد انقلاب است که توانست با مدل جهادی به موفقیتهای عالی رسیده و باعث افتخار کشور شود، این نهاد انقلابی توانست درهای بستهای که هیچ کس تصور نمی کرد را با همت و توکل به عنایت خداوند به روی کشور و مردم باز کند، ما نیز میتوانیم از همین مدل استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اگر مدیران ما به سراغ مردم بروند همه مشکلات حل می شود، اما امروزه مردم را با مدیریت اشتباه خود دچار پارادوکس کردهاند، همین همایشها را باید با یک مدل جهادی در دل محلات برگزار کنیم، در زمینه تبلیغ نیز باید فعالیت پژوهشی داشته باشیم که این تبلیغ را اثربخش کند.
نظر شما :