رییس جهاددانشگاهی با اشاره‌ به کارنامه‌ی یک‌ساله‌ی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تاکید کرد:

حمایت از توانمندی ایرانی در حوزه‌ی تولیدات فرهنگی/ پشتیبانی از توان ملی در شرایط غیرتحریم

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۵ کد : ۱۰۹۹۸ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان تاپ خبر
دکتر طیبی با تاکید بر این که جنس فعالیت‌های پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در راستای حمایت از توانمندی ایرانی در حوزه تولیدات فرهنگی است، ادامه داد: به طور جدی معتقد هستیم تحریم‌ها باید از کشور برداشته شود و باید در شرایط غیرتحریم از توان ملی حمایت کنیم.
حمایت از توانمندی ایرانی در حوزه‌ی تولیدات فرهنگی/ پشتیبانی از توان ملی در شرایط غیرتحریم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی درمراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: علی رغم این که بخش عمده فعالیت‌های جهاددانشگاهی توسعه علمی و فناورانه است و شاید طبیعی باشد علاقه ما به کارهای مرتبط با حوزه علم و فناوری بیشتر باشد ولی به واقع در جهاددانشگاهی بسیار علاقه مند بودیم که مسوولیت ایجاد پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به این نهاد واگذار شود، به دلیل آنکه ارتباط فرهنگ با روح، جسم و جان آدم‌هاست به ویژه زمانی که به سمت صنعتی شدن می رویم نیاز به آن بیشتر و بیشتر می شود. ارتباط با موازین دینی ما نیز از جمله دلایل اهمیت این حوزه است.

وی افزود: خوشبختانه این مجوز به ما داده شد و تاکید ما هم بر این بود که فردی شایسته مسوولیت این پارک را برعهده بگیرد که هم از خانواده علما و هم با هنر آشنا باشد که دکتر ایمانی انتخاب شد.

رییس جهاددانشگاهی با تاکید بر این که جنس فعالیت‌های پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در راستای حمایت از توانمندی ایرانی در حوزه تولیدات فرهنگی است، ادامه داد: به طور جدی معتقد هستیم تحریم‌ها باید از کشور برداشته شود و باید در شرایط غیرتحریم از توان ملی حمایت کنیم.

وی افزود: در این شرایط و برای حمایت از تولیدات فرهنگی که محصول کار پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد است، نیازمند حمایت جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم.

 

کسب مهارت‌های نوین توسط دانشجویان

در ادامه، دکتر سید سعید هاشمی رییس دانشگاه علم و فرهنگ، نیز در این مراسم با بیان اینکه تلاش شده متناسب با ظرفیت‌ها و نیاز‌های جهاددانشگاهی این دانشگاه فعالیت کند، اظهار کرد: دانشگاه علم و فرهنگ به لحاظ علمی، کار خود را به گونه‌ای دنبال می‌کند که بحث کسب مهارت دانشجویان جزء رویکرد‌های اصلی آن باشد. دانشگاه علم و فرهنگ در میان تمام دانشگاه‌های جامع کشور، رتبه ۴۸ را کسب کرده است.

وی با بیان اینکه کشور به دانشگاه کارآفرین نیاز دارد، افزود: در این زمینه تلاش می‌کنیم که ۹۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه علم و فرهنگ پس از تحصیل در رشته تخصصی خود مشغول به کار شوند.

دکتر هاشمی گفت: در کشور ما دانشگاه فراوان است، اما درباره مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها کاری انجام نمی‌شود. در دانشگاه علم و فرهنگ در ۸۶ کدرشته در تمامی مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری دانشجو جذب می‌کنیم. همچنین با بهره‌گیری از ۱۳۵ عضو هیئت علمی تمام‌وقت تلاش می‌کنیم که بتوانیم در حوزه آموزش عالی نقش‌آفرینی خوبی داشته باشیم.

 

فضای جدید برای شکوفایی ظرفیت‌های فرهنگ و هنر

احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر نیز در این مراسم با بیان این که با گذشت یک سال از زمان افتتاح این پارک گذشته، اظهار کرد: حس می‌کنم این‌پارک فضای جدیدی را برای شکوفایی ظرفیت‌های فرهنگ و هنر ایجاد کرده است. در حوزه فرهنگ و هنر به نشانه‌شناسی میراثی، تاریخی و هویتی نیاز است. مثلا ما سبکی به نام سقاخانه داریم و هنرمندی که هنر کهن ایرانی را می‌شناسد و می‌تواند این هنر را عرضه کند با استقبال رو به رو می شود.

وی افزود: در این رویکردی که داریم باید مزیت‌نسبی این حوزه را شناسایی و آن‌را معاصر سازی کنیم. مثلا در نمونه‌های شهرسازی هم آن چه موفق است معاصر ‌سازی الگو های کهن است. امیدوارم‌حرکتی که آغاز شده نتایج خوب و مثبتی داشته باشد.امیدوارم بحث اقتصاد و فرهنگ بتواند جایگاه خود را پیدا کند.

گفتنی است، در پایان مراسم امضای این تفاهم‌نامه از پوستر جایزه ملی طراحی بسته بندی در صنایع فرهنگی رونمای و استودیوی صوتی و تصویری این پارک افتتاح شد.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی


نظر شما :