با افتتاح نمایشگاه ملی صنایع‌دستی توسط سرپرست وزارت میراث‌ فرهنگی؛

توانمندی‌های سازمان ستفای جهاددانشگاهی در زمینه‌ مشاغل خانگی و صنایع‌دستی ارایه می‌شود

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۰۹۴۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
سی‌و‌دومین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، یکشنبه ۳ شهریور با حضور دکتر علی‌اصغر مونسان سرپرست وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌طور رسمی افتتاح شد و سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی (ستفا) دستاوردهای خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشت.
توانمندی‌های سازمان ستفای جهاددانشگاهی در زمینه‌ مشاغل خانگی و صنایع‌دستی ارایه می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی، این نمایشگاه با حضور دکتر علی͏ اصغر مونسان سرپرست وزارت میراث͏ فرهنگی، گردشگری و صنایع͏ دستی، پویا محمودیان معاون صنایع͏ دستی کشور، جمعی از مسئولان ارشد کشوری و نمایندگان مجلس در محل دائمی نمایشگاه͏ های بین ͏المللی تهران به ͏طور رسمی افتتاح و تا ۹ شهریور ادامه دارد.

دکتر علی͏ اصغر مونسان سرپرست وزارت میراث͏ فرهنگی، گردشگری و صنایع͏ دستی بعد از افتتاح این نمایشگاه، با حضور در غرفه͏ های مختلف، از نزدیک با هنرمندان صنایع͏ دستی دیدار و با آن͏ها گفت͏ و͏ گو کرد.

سرپرست وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه افتتاح این نمایشگاه و در بازدید از غرفه های مربوط به پیشران های همکار در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، بر حمایت های همه جانبه از هنرمندان صنایع ͏دستی تأکید کرد و در عین حال خطاب به هنرمندان صنایع ͏دستی خواستار توجه به طراحی در تولید هنرهای سنتی و صنایع ͏دستی شد.

سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) بعنوان مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی از تاریخ 3  لغایت 9 شهریور 1398 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، برخی از برنامه ها و دستاوردهای  طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی در 9 استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان،  چهارمحال و بختیاری و آذربایجان‌غربی را با حضور تعدادی از پیشرانان فعال در طرح مذکور به نمایش گذاشته است. در این طرح ملی، نزدیک به 10.000 نفر از متقاضیان در زمینه‌های مختلف صنایع دستی فعال می‌باشند.

در این نمایشگاه ۳۰ نفر از پیشران های همکار در پیاده سازی و اجرای طرح در حوزه های مختلف صنایع دستی از جمله نساجی سنتی، تولید لباس محلی، محصولات نمد، میناکاری، ترمه بافی، گلیم، تراش سنگ های نیمه قیمتی، حوله بافی، مجسمه سازی، محصولات چرم، فرت باقی، گیوه بافی، زیلو بافی، چیت بافی و بسته بندی صنایع دستی از ۹ استان در یک مجموعه (23 غرفه) حضور دارند.

این سازمان علاوه بر برپایی غرفه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی کارگاه‌های آموزشی را نیز در زمینه‌های بازاریابی در صنایع دستی، بسته‌بندی، فروش آنلاین صنایع دستی، برندینگ، استانداردسازی، قیمت‌گذاری در صنایع دستی و آشنایی با قوانین و مقررات برای علاقه‌مندان برگزار خواهد کرد.

سی و ͏دومین نمایشگاه ملی صنایع ͏دستی در سالن ͏های ۸، ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۲ و ۲۵A تا ۲۵E نمایشگاه بین͏ المللی تهران در فضایی بالغ بر  ۸ هزار مترمربع و در قالب بیش از ۶۰۰ غرفه برگزار شده است و علاقه͏ مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند از سوم تا نهم شهریور از ساعت ۱۰ تا ۱۸ به محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران مراجعه کنند.غرفه ستفا در سالن 8 و 9 و در غرفه 1/33 واقع شده است.

شعار سی ͏و ͏دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی، "صنایع ͏دستی، رونق تولید، افتخاری جهانی" انتخاب شده است که مهم ͏ترین هدف آن حمایت از تولید ملی به ͏خصوص صنایع ͏دستی ایرانی است.


نظر شما :